از برنج قهوه ای چه می دانید؟

فواید برنج قهوه ای,خواص برنج قهوه اي

او خاطرنشان کرد: برنج قهوه ای برای افراد دیابتی مفید است.

ویژگی های برنج قرمز

برنج قهوه ای طعم خود را از لایه سبوس باقی مانده از برنج می گیرد. برنج قهوه ای شبیه برنج سفید است، با این تفاوت که در برنج سفید، لایه بیرونی برنج به طور کامل حذف می شود، در حالی که در برنج قرمز، تنها لایه اول سوا می شود.

آیا می دانید برنج قهوه ای چیست؟

برنج قهوه ای شبیه برنج سفید است، با این تفاوت که در برنج سفید، لایه بیرونی برنج به طور کامل حذف می شود، در حالی که در برنج قرمز، تنها لایه اول سوا می شود.

در مقایسه با برنج سفید، برنج قهوه‌ای سرشار از آهن، روی، فسفر، منگنز، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، سلنیوم، ویتامین‌های E، B1، B2، B3، B6 و K است که آن را مغذی‌تر می‌کند.

نوعی برنج قهوه ای.

برنج قهوه ای طعم خود را از لایه سبوس باقی مانده از برنج می گیرد.آنها نسبت به برنج سفید دوران کمتری برای حاضر شدن دارند و بنابراین لایه سبوس را حفظ می کنند و همچنین به دلیل داشتن یک منبع سالم فیبر و بافت شیرین و طعم آنها شناخته شده اند.چهار نوع برنج قهوه ای – دانه کوتاه، دانه میانه، دانه بلند و قهوه ای – پیدا خواهید کرد و هر کدام دوران پخت متفاوتی دارند.

برنج قهوه ای طعم خود را از لایه ای از سبوس می گیرد که روی برنج باقی می ماند (زمانی که آنها فرآیند سوا کردن را انجام می دهند). رشد آن نسبت به برنج سفید دوران کمتری دارد، بنابراین لایه سبوس را حفظ می کند و همچنین به خاطر فیبر سالم و همچنین طعم شیرین و همچنین طعم آن مشهور است. چهار نوع برنج قهوه ای – دانه کوتاه، دانه میانه، دانه بلند و قهوه ای – هر کدام با دوران پخت متفاوتی پیدا خواهید کرد.

1. برنج قهوه ای دانه کوتاه.

برنج قهوه ای دانه کوتاه هسته های کوچکی دارد و ممکن است هنگام پختن بافت چسبناکی داشته باشد. به همین دلیل علاوه بر ریزوتو برای پودینگ و دسرهای مشابه نیز به خوبی استفاده می شود. برنج دانه کوتاه بعد از خیساندن یک شبه 25 لحظه طول می کشد تا بپزد.

2. برنج قهوه ای میانه.

گندم میانه ​​بزرگتر و چاق تر از دانه کوتاه است، هرچند نه خیلی بلندهر دوران که پخته شود، می‌تواند مرطوب و لطیف باشد، و آن را به یک افزودنی عالی برای سوپ‌ها، سالادها و همچنین پیش‌غذاها و غذاهای اصلی تبدیل می‌کند. این نوع برنج پس از چهار ساعت خیساندن به مدت 15 تا 20 لحظه می پزد.

3. برنج قهوه ای دانه بلند.

برنج قهوه ای دانه بلند که اکثر مردم با آن آشنا هستند. این رقم بیشتر رنگ قهوه ای طلایی دارد، این برنج شکلی صاف و بلند دارد. گندم دانه بلند اغلب به عنوان پلو و برنج سرخ شده استفاده می شود. برنج قهوه ای دانه بلند پس از خیساندن 45 لحظه طول می کشد تا بپزد.

4. برنج قرمز.

برنج قهوه ای زمانی که نیمی از سبوس آن در حین آسیاب برداشته شود به برنج قهوه ای روشن تبدیل می شود. عاقبت این است که برنج قهوه‌ای سبک‌تر، فیبر کمتری دارد و در مقایسه با برنج قهوه‌ای بلند، دوران پخت کمتری 20 لحظه طول می‌کشد.

فواید برنج قهوه ای برای سلامتی

مزایای سلامتی برنج قهوه ای حاوی عملکرد مناسب سیستم گردش خون، دستگاه گوارش، مغز و سیستم عصبانی مرکزی است.سرشار از آنتی اکسیدان های زورمند است که فشار خون بالا را کاهش می دهد، سطح کلسترول ناسالم را کاهش می دهد، استرس را درمان می کند، از افسردگی روانی پیشگیری می کند و بیماری های پوستی را از بین می برد.

ارزش غذایی برنج قهوه ای برای بسیاری از بیماری ها مشابه سرطان، چاقی، دیابت، بیماری های عصبانی و بی خوابی زیاد مفید است. دارای خواص مخالف افسردگی است که به سلامت استخوان ها و سیستم ایمنی زورمند تر کمک می کند. در اینجا برخی از فواید محبوب برنج قهوه ای آورده شده است.

1. دیابت.

برنج قهوه ای برای دیابت و همچنین قند خون مفید است. این شاخص گلیسمی پایینی دارد که به کاهش آلرژی به انسولین کمک می کند و به تثبیت سطح گلوکز در بدن کمک می کند. مطالعات مقایسه ای انجام شده در این زمینه نشان داد که برنج قهوه ای سرشار از اسید فیتیک، فیبر و پلی فنول های مهم است.

بیشتر بخوانید:  خواص کرن بری

این تنها یک کربوهیدرات پیچیده است که به ترشح قند بیشتری نسبت به برنج سفید کمک می کند. انجمن دیابت آمریکا همچنین توصیه می کند که برنج قهوه ای غنی از مواد مغذی را به جای برنج سفید انتخاب کنید تا نیازهای ویتامین، فیبر و مواد معدنی خود را در رژیم غذایی خود تامین کنید.

2. در مساوی سرطان روده بزرگ محافظت می کند.

برنج قهوه ای حاوی سلنیوم است که نشان داده است خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.مقدار فیبر موجود در برنج انتقال مواد شیمیایی سرطان‌زا را در دستگاه گوارش سرعت می‌بخشد، بنابراین ممکن است به محافظت در مساوی سرطان روده بزرگ کمک کند.

برنج قهوه ای,خواص برنج قهوه ای

پیشگیری از سرطان روده بزرگ با خواص برنج قهوه ای

3. پرکاری آنتی اکسیدانی.

برنج قهوه ای سرشار از آنتی اکسیدان های زورمند است که از آن در مساوی آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد اکسیژن محافظت می کند. حاوی یک آنزیم آنتی اکسیدانی ضروری به نام سوپراکسید دیسموتاز است که از سلول ها در مساوی آسیب اکسیداتیو در طول تولید انرژی محافظت می کند.

مطالعه مقایسه ای برنج سفید و قهوه ای نشان داده است که برنج قهوه ای بالاترین پرکاری رادیکال رادیکال را از خود نشان می دهد و به پیشگیری از بسیاری از بیماری های ناشی از اکسیداسیون مشابه بیماری قلبی کمک می کند.

4. از یبوست پیشگیری می کند.

برنج قهوه ای به دلیل محتوای فیبر بالایی که دارد برای دستگاه گوارش زیاد مفید است. حرکات روده سالم را ترویج می کند، بنابراین از مشکلات روده پیشگیری می کند.

5. افزایش وزن.

برنج قهوه ای در کاهش وزن برای کسانی که با چاقی دست و پنجه نرم می کنند زیاد موثر است. برنج قهوه ای حاوی منگنز است که به سنتز چربی بدن کمک می کند.تحقیقات انجام شده در این زمینه نشان داده است که استفاده از غلات کامل مشابه برنج قهوه ای تاثیر مثبتی بر بدن در کاهش پارامترهای فیزیکی و چربی بدن دارد.

علاوه بر این، پرکاری گلوتاتیون پراکسیداز، آنزیم آنتی اکسیدانی که به افزایش سطح کلسترول HDL کمک می کند، در افراد چاق افزایش می یابد. مطالعات دیگر برنج قهوه ای جوانه زده را برای اثرات آن بر چاقی پیشنهاد کرده اند.

6. علائم آسم را کاهش می دهد.

از آنجایی که برنج قهوه ای مملو از منیزیم است، به کاهش علائم آسم کمک می کند. بسیاری از مطالعات گزارش داده اند که منیزیم موجود در برنج قهوه ای به کاهش تندی علائم آسم در بیماران کمک می کند. محتوای سلنیوم برنج قهوه ای برای آسم مفید است.

7. بیماری های عصبانی.

برنج قهوه ای جوانه زده برای پیشگیری از مالیات عصبانی مشابه بیماری آلزایمر ناشی از حضور گاما آمینوبوتیریک اسید به خوبی عمل می کند. برنج قهوه ای جوانه زده از ترکیبات سالمی تشکیل شده است که به شما کمک می کند آنزیم های مضر مرتبط با بیماری آلزایمر را مسدود کنید. علاوه بر این، برای سایر بیماری های مرتبط با مغز مشابه زوال عقل و فراموشی زیاد مفید است.

8- خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد.

فیتونوترینت‌های موجود در برنج قهوه‌ای برای محافظت در مساوی سرطان سینه و همچنین بیماری‌های قلبی به خوبی عمل می‌کنند.مطالعه ای روی زنان مسن نشان داد که مصرف غذاهای غلات کامل مشابه برنج قهوه ای سبب افزایش سطح انترولاکتون می شود که عقیده بر این است که با کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه مرتبط است.

برنج قهوه ای چیست,برنج قهوه ای خواص

برنج قهوه ای خواص و ارزش غذایی بسیاری دارد.

9. سلامت روحی و جسمی زنان شیرده.

برنج جوانه زده برای سلامت مادران شیرده مفید است. استفاده از برنج قهوه ای در دوران شیردهی توانایی بدن را در مقاومت در مساوی استرس افزایش می دهد و همچنین قدرت دفاعی بدن را تقویت می کند.

10. سلامت دستگاه گوارش.

برنج قهوه ای یک غذای اصلی است که می تواند برای حفظ سلامت سیستم گوارش در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود. فیبر موجود در آن به تنظیم حرکات روده کمک می کند و سبب می شود احساس سیری کنید. یک مطالعه نشان داد که برنج قهوه ای آسوده تر از برنج سفید هضم می شود. فیبر موجود در برنج قهوه ای یبوست و قولنج را درمان می کند.

بیشتر بخوانید:  چگونه هویج را نگینی خرد کنیم؟

11. سلامت قلب و عروق.

برنج قهوه ای سرشار از سلنیوم است که برای سلامت قلب زیاد مفید است. خوردن غلات کامل مشابه برنج قهوه ای به کاهش خطر سکته های مغزی ناشی از تجمع پلاک کمک می کند.این عمل محافظتی خاص در کاهش خطر بیماری قلبی مشابه فشار خون بالا و همچنین بیماری عروق کرونر ايفاي نقش دارد.

تحقیقات در این زمینه نشان می دهد که چربی اطراف برنج قرمز حاوی اجزای سالمی است که با پروتئین غدد درون ریز آنژیوتانسین II که در فشار خون بالا و تصلب شرایین یا تصلب شرایین ايفاي نقش دارد، مبارزه می کند. .

12. سطح کلسترول سالم.

برنج قهوه ای به دلیل وجود روغن های طبیعی یک انتخاب زیاد سالم برای حفظ سطح کلسترول است. یک مطالعه نشان داد که برنج قهوه ای دارای خواص هیپوکلسترولمی است و همچنین کاتابولیسم کلسترول را تنظیم می کند. حاوی مواد مغذی مفیدی است که به متابولیسم چربی و گلوکز کمک می کند.

تحقیقات دیگری که انجام شد شرح کرد که استفاده از برنج قهوه ای افزایش قابل توجهی در غلظت کلسترول سرم و HDL در افرادی که اتانول مزمن مصرف می کنند، نشان می دهد. همچنین پیشنهاد شده است که عصاره جوانه گندم برای پیشگیری از افزایش تری گلیسیرید کبد به دلیل مصرف بیش از حد الکل، که به دلیل وجود اسید گاما آمینوبوتیریک ایجاد می شود، به خوبی عمل می کند.

13. سرطان.

برنج قهوه ای برای محافظت در مساوی سرطان های مختلف مشابه سرطان روده بزرگ، سرطان سینه و همچنین سرطان خون مفید است.این تاثیر مفید ممکن است به وجود آنتی اکسیدان های زورمند و محتوای فیبر بالا در برنج قهوه ای مربوط باشد.

محتوای فیبر برنج قهوه ای توانایی اتصال به سرطان مضر را دارد که سبب ایجاد سموم مضر در بدن می شود. این کار از چسبیدن سموم به دیواره روده بزرگ پیشگیری می کند و به حذف آنها از بدن کمک می کند.

تحقیقات نشان داده است که سبوس برنج قرمز حاوی فنل های مهمی مشابه تریسین، اسید فرولیک، اسید کافئیک است که در سطوح پایین تری نسبت به برنج سفید یافت می شود. این نوع ترکیبات فنلی در پیشگیری از گسترش سلول های سرطانی روده بزرگ و سینه مفید هستند. علاوه بر این، مطالعات تاثیر مخالف توموری سبزیجات رژیمی را تایید کرده است.

خاصیت برنج قهوه ای,برنج قهوای

برنج سفید در مقایسه با برنج سفید فواید زیادی دارد.

14. پیشگیری از آتش سوزی سنگ.

مطالعات نشان داده اند که غذاهای سرشار از فیبر نامحلول، مشابه برنج قهوه ای، با کاهش خطر ابتلا به سنگ در زنان مرتبط است.

15. مغز و سیستم عصبانی.

برنج قهوه ای برای مغز و سیستم عصبانی موثر است.این ماده به لطف ویتامین های B و مواد معدنی ضروری مشابه منگنز به سرعت متابولیسم مغز کمک می کند.منیزیم موجود در برنج قهوه ای پرکاری کلسیم را در بدن متعادل می کند و به تنظیم اعصاب و ماهیچه ها کمک می کند. به پیشگیری از هجوم ناگهانی کلسیم به سلول های عصبانی و پرکار شدن اعصاب کمک می کند. این به آرام شدن اعصاب کمک می کند و از کشش بیش از حد ماهیچه ها پیشگیری می کند. ویتامین E موجود در برنج قهوه ای ايفاي نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های مختلف مغزی ناشی از آسیب اکسیداتیو دارد.

16. خاصیت مخالف افسردگی.

برنج قهوه ای جوانه زده دارای خواص مخالف افسردگی است و به مبارزه با مشکلات مرتبط با بی‌قراری کمک می کند. تحقیقات نشان داده است که برنج قهوه ای جوانه زده حاوی اسیدهای آمینه ضروری مشابه گلوتامین، گلیسیرین و گابا است.

این انتقال دهنده های عصبانی پیام های مربوط به بی‌قراری، افسردگی و استرس را در مغز مهار و کاهش می دهند و در عاقبت استراحت را تسهیل می کنند.

17. بی خوابی.

برنج قهوه ای برای رفع بی خوابی مفید است. برنج قهوه ای منبع طبیعی هورمون خواب ملاتونین است. با آرام کردن اعصاب، کیفیت خواب افزایش می یابد.

18. سیستم ایمنی زورمند.

برنج قهوه ای حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات فنلی ضروری است که به تقویت سیستم دفاعی بدن کمک می کند.بدن را تغذیه می کند، سرعت را سلامت می بخشد و توانایی آن را برای مبارزه با عفونت های باکتریایی افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید:  سرخ کردن بادمجان کم روغن

19. سلامت استخوان.

برنج قهوه ای برای حفظ سلامت استخوان ها ضروری است. سرشار از منیزیم است که همراه با کلسیم ساختار استخوان را تامین می کند. برنج قهوه ای غنی از منیزیم از تحلیل استخوان پیشگیری می کند و همچنین برای بیماری هایی مشابه آرتریت و پوکی استخوان مفید است.

20. غذای کامل کودک.

برنج قهوه ای یا برنج قهوه ای به دلیل تغذیه طبیعی و فیبر بالا اولین غذای نوزادان است. این ممکن است انتخاب بهتری نسبت به محصولات غلات تصفیه شده باشد زیرا نوزادان و کودکان نوپا به سرعت رشد می کنند و به غذاهای غنی از مواد مغذی نیاز دارند که به حفظ چرخه رشد سریع کمک می کند.

21. در مساوی آسم دوران کودکی محافظت می کند.

تحقیقات نشان می دهد که خوردن غلات کامل مشابه برنج قهوه ای با ماهی می تواند علائم آسم و همچنین خس خس سینه را تا 50 درصد کاهش دهد.

22. برای سلامت مغز.

برنج قهوه ای حاوی ویتامین B و منگنز استاین نوع غذا به افزایش سلامت مغز کمک می کند. برنج حاوی منیزیم است که برای اعصاب ضروری است. برنج دارای ویتامین E است که به پیشگیری از آسیب اکسیداتیو به مغز کمک می کند. در عاقبت برنج قهوه ای برای سیستم عصبانی مرکزی زیاد مفید است.

خواص برنج قهوه اي,برنج قهوه ای چیست

یکی از ویژگی های برنج قهوه ای این است که برای پوست و مو مفید است.

فواید برنج قهوه ای برای پوست:

1. برای پوست های لک دار و شل.

محتوای فیبر بالا به همراه سایر مواد معدنی مهم موجود در برنج قهوه ای پوستی روشن و بدون لک را به شما می بخشد. برنج قهوه ای حاوی آنتی اکسیدان، ویتامین و منیزیم است که از پوست در مساوی لک و آکنه محافظت می کند. انسولین برنج سفید سبب ایجاد سبوم در پوست می شود. سبوم بیش از حد روی پوست می تواند سبب آکنه شود. برنج قهوه ای به پیشگیری از این ماده کمک می کند.

2. توقف پیری زودرس.

برنج قهوه ای سرشار از پروتئین، پوست آسیب دیده را بازسازی می کند. نوسانات سطح قند خون می تواند سبب استرس شود که یکی از دلیل‌ها اصلی پیری است.کربوهیدرات های پیچیده موجود در برنج قهوه ای می تواند به کنترل سطح قند خون و پیشگیری از پیری زودرس کمک کند.کاربرد موضعی برای پیشگیری از چین و چروک مفید است.

3. خاصیت ارتجاعی و جوانی پوست را حفظ می کند.

سلنیوم موجود در برنج قهوه ای به حفظ خاصیت ارتجاعی پوست و کاهش التهاب پوست کمک می کند. برای تهیه ماسک صورت می توانید از برنج قهوه ای نیز استفاده کنید. برای تهیه ماسک صورت مخصوص با برنج قهوه ای ابتدا برنج قهوه ای را بکوبید تا خوب شود. ۱ قاشق غذاخوری ماست آسان را با نصف برنج آسیاب شده مخلوط کنید. این مخلوط را روی صورت بمالید. بعد از حدود 10 لحظه آن را با آب گرم بشویید.

فواید برنج قهوه ای برای مو.

برنج قهوه ای برای حفظ سلامت مو مفید است. این ویتامین حاوی B1، ویتامین B3، ویتامین B6، ویتامین E، فولاسین، پتاسیم و مقدار زیادی فیبر است که برای سلامت مو ضروری است.

موهای آسیب دیده را التیام می بخشد.

پایان این مواد معدنی و همچنین مواد مغذی برای رشد سالم مو مورد نیاز است. برای مقابله با موهای آسیب دیده می توانید از برنج قهوه ای استفاده کنید.برنج آسیاب شده را با سفیده تخم مرغ مخلوط کرده و یک فنجان آب افزایش کنیداین مخلوط را هم بزنید تا کمی زرد شود. این مخلوط را روی موها بمالید. بعد از حدود 10 لحظه بشویید. می تواند به پاکسازی موها و از بین بردن کثیفی و چربی اضافی از روی مو کمک کند.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …