درباره قارچ کامبوجا

کامبوچا نوعی چای گیاهی میباشد

قارچ کامبوجا (اکسیر طول سن و درمان بیماری ها)

کامبوچا نوعی چای گیاهی میباشد.

قارچ مربوط به کامبوجا ۲۲۰ سال پیش از میلاد در کشور چین( منچوری) استفاده داشته میباشد و بعد از آن از راه خطوط بازرگانی به روسیه و کشورهای اروپای شرقی انتقال یافته، در آنجا عمومیت پیدا کرد. قبل از جنگ جهانی دوم استفاده از آن خیلی رواج پیدا کرده بود ولی، در طول جنگ به علت کمبود چای و شکر( محیط کشت کامبوجا) از ترویج افتاد.

امروزه این قارچ در اروپا و آمریکا خیلی مورد استفاده قرار می گیرد و چه بسا در آمریکا انجمن استفاده کنندگان از این قارچ تأسیس شده میباشد.

نوشیدنی کُمبوچا حاصل تخمیر چای (رنگ سبز یا رنگ سیاه) می باشد.

نوشیدنی کامبوچا ۲۲۰ سال پیش از میلاد در کشور چین (منچوری:منطقه ای بنا شده در شمال کشور کشور چین) مورد استفاده داشته میباشد و بعد از راه خطوط بازرگاني به روسیه و کشورهای اروپای شرقی انتقال یافته، در آن جا عمومیت پیدا کرد. قبل از جنگ جهانی دوم استفاده از آن خیلی ترویج پیدا کرده بود ولی، در حین جنگ به علت کمبود چای و شکر (محیط کشت کُمبوچا) از ترویج افتاد.

امروزه این قارچ در اروپا و آمريکا خیلی مورد استفاده قرار می گیرد و چه بسا در آمريکا انجمن استفاده کنندگان از این قارچ تأسیس شده میباشد.

کامبوجا، همزیستی باکتریها و مخمر ها که به” قارچ کامبوچا یا کومبوچا” مشهور میباشد. نوشابه کومبوچا فرآورده تخمیری میباشد که به وسیله قارچ کومبوچا تولید می شود. یکی از ترکیبات مهم آن که در سم زدایی از بدن و پیشگیری از سرطان بازي کردن نقش مهمی دارد اسیدگلوکورونیک میباشد.

گروهى از پزشکان و پژوهشگران براساس شواهد و آزمایش هاى انجام شده بر روى نوعى قارچ به نام ”کومبوچا“ اعلام کرده اند که این قارچ به علت ترکیبات خاص و دارا بودن ”اسید گلورونیک“ نه تنها جلوگیر از سرطانى شدن سلول ها مى شود بلکه رشد سلول هاى سرطانى را نیز ایستاده مى سازد.

علاوه بر این، قارچ کومبوجا عاملى اثرگذار در جلوگیرى از سکته هاى قلبى شناخته شده و به عقیده پزشکان که اثرات این قارچ را بر روى اشخاص مختلف مورد مطالعه قرار داده اند ”کومبوجا“ همان اکسیر حیات بخشى میباشد که دستیابى به آن همیشه آرزوى بشر بوده میباشد. برای این که استفاده آن از ریزش موها، چین و چروک پوست و سخت شدن رگ ها، مفصل ها و عضلات که از علایم بالا رفتن سن و پیرى میباشد جلوگیرى مى کند.

روش افزایش قارچ و تولید نوشیدنی کامبوچا

اول سه لیتر آب را بجوشانید. در یک قوری اندازه 4 قاشق معادل 20 گرم چای خشک دم کنید. چای دم کشیده و صاف شده را به سه لیتر آب از قبل جوشانده شده افزایش کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود. اکنون یک لیوان شکر معاول 180 گرم به چای یک رنگ افزایش کنید. نگران شکر افزایش شده نباشید زیرا برای افزایش قارچ و تهیه لایه تازه استفاده می شود.

شکیبایی نمایید تا دمنوش با دمای محیط مساوی شود. اندازه دو فنجان از استاراولیه را به چای سرد شده افزایش کنید. اکنون چای سرد شده را در سه کاسه یا بطری شیشه ای دهان گشاد تقسیم کنید. داخل هر بطری تکه ای از قارچ کامبوجا بگذارید. درب بطری را با پارچه نازکی ببنید و به مدت 1 هفته الی 10 روز داخل کابینت تاریکی بگذارید.

بیشتر بخوانید:  خواص ارده و شیره

بعد از این مدت شما شاهد تولید لایه تازه کامبوجا( برای تخمیر های آینده) و همين‌ طور نوشیدنی کامبوجا خواهید بود. قارچ خود به صورت طبیعی سوا می شود ( موعد برداشتن قارچ وسیله فلزی همراهتان نباشد) درصورتی که ماده های ژله مشابه به آن چسبیده بود می توانید آن را زیر آب بشویید و آن را روی بشقاب شیشه ای بگذارید.

نوشیدنی تهیه شده را از صافی پارچه ای ردشدن دهید و داخل بطری داخل یخچال سمت استفاده نگهداری کنید. در صورتی که بخواهید دوباره آن را کشت دهید می توانید قارچ را در کیسه های پلاستیکی روی بشقاب شیشه ای یا کاغذی با اندکی چای مرطوب نگه دارید شکستن آن اشکالی پیش نمی آورد و قارچ دوباره تخمیر را انجام خواهد داد.

انرژى داخل قارچ کومبوجا سبب مداواى بسیارى از بیمارى ها می شود، برای این که سبب مى شود تمامى بافت هاى بدن پرکار شده و چرک و کثافت هاى داخل آن را از طريق سم بدن( عرق، ادرار، مدفوع و…) دفع کند و همین طور روى سیستم گردش خون در بدن خیلی اثر مى گذارد و آن را به طور کامل منظم و تصفیه مى کند.

همین خواص قارچ کومبوجا سبب می شود که سلول هاى نیمه مرده و کوفته و تنبل بدن پرکار شده و مشابه قبل کار خود را از ابتدا آغاز می کنند، ولی این را یادآور مى شوم که انرژى داخل قارچ کومبوجا سبب افزایش میزان انرژى در بدن موجودات زنده و انسان مى گردد و همین فواید قارچ کومبوجا میباشد که سبب خوب شدن بیماران ناعلاج و سخت می گردد.

درباره کامبوجا,قارچ کامبوجا چیست

برترین مدل قارچ کومبوجا روشن، روشن، پاک و پایان مى باشد

ویران‌شدن یا کپک قارچ کامبوچا

احتمال دارد زیر لایه تازه لخته های چای مشاهده کنید که کاملا طبیعی و حاوی ناخالصی مواد اولیه مثل چای بوده که با شست و شو با آب سرد از بین می رود. اگر بر روی سطح قارچ لایه جدید دایره های کوچک با رنگ های مختلف سبز، قهوه ای، قرمز، رنگ مشکی و… مشاهده کردید علائم کپک و باکتری زیان آور داخل بطری می باشد.

دراین صورت نوشیدنی همراه با قارچ را دور ریخته و از ديگر بطری ها استفاده کنید. اصلاً راهی برای نگهداری کامبوجا کپک زده وجود ندارد. در صورتی که علایم کپک را مشاهده کردید تمامی متعلاقات بطری را دور بریزید و با قارچ و نوشیدنی تازه دوباره اقدام به تهیه نمایید. توجه داشته باشید همیشه کپک کامبوجا همیشه در بالای قارچ تشکیل می شود.

در ادامه متداول ترین دلیل های داخل شدن آلودگی و ایجاد کپک کامبوجا را بررسی می کنیم.

قارچ مولد را قطعاً از مکان معتبر تهیه کنید.

نم محیط بیش از حد نباشد.

از ظروف شیشه ای پاک استفاده کنید.

از ماده های خام اولیه با کیفیت استفاده کنید.

دور از گرده افشانی گیاهان منزل بگذارید.

از جا به جایی کاسه در طول تخمیر پرهیز کنید.

در محیطی با دمای 25 الی 28 درجه بگذارید.

در مکان پاکیزه با درجه دمای مناسب مراقبت کنید.

به جای دستگاه تصفیه آب خانگی از آب لوله کشی استفاده کنید.

اشخاص سیگاری یا دارای بیماری حدالامکان در نزدیکی محصول نباشند.

برای تولید نوشیدنی کامبوجا قطعاً از چای خالص بی رنگ و عصاره استفاده کنید. بهتر میباشد نسبت استفاده از چای آماده شده با شکر و استارتر 90 به 10 باشد. در برخی از موارد استفاده از دستگاه تصفیه آب خانگی عامل کپک بوده میباشد. بهتر میباشد از آب لوله کشی استفاده کنید درصورتی که از آب مطمئن نیستید می توانید به مدت 7 لحظه (پیش از دم کردن چای) بجوشانید.

بیشتر بخوانید:  فلفل موزی چیست ؟ + خواص آن

نکات و توصیه های مهم

باید توجه داشت که قارچ کومبوجا نباید به فلز اصابت نماید. برای این که سبب خرابى و کپک زدن قارچ کومبوجا می شود. حتى در دست شما انگشتر نباشد.

درجه حرارت محیط کشت قارچ کومبوجا باید ۲۱ الى ۲۴ درجه سانتى گراد باشد. زیرا درصورتی که هواى محیط سردتر باشد رشد قارچ کومبوجا کم یا ایستاده می شود و برخلاف درصورتی که هواى محیط گرم تر رشد قارچ کومبوجا سریع تر و معمولاً مخمر قارچ کومبوجا بصورت سرکه درمى آید که خیلى ترش می شود و در پایان روى قارچ کپک مى زند (کپک به صورت گرد نرم و معمولاً سفید رنگ یا رنگ سبز مى شود).

در صورتی که روى قارچ کومبوجا کپک زد قطعاً آن را دور بریزید و از آن استفاده نکنید (هم مخمر و هم خود قارچ کومبوجا). زیرا براى روده مضر مى باشد و احتمال مسمویت روده اى مى باشد. آن هم درصورتی که بیش از حد استفاده گردد.

رعایت میزان شکر و چاى و آب براى کشت قارچ کومبوجا الزامى میباشد.

به قارچ کومبوجا نباید نور برسد.

قطعاً باید روى کاسه را با پارچه اى ببندید که هوا داخل کاسه گردد.

کاسه را تکان ندهید و بگذارید که قارچ کومبوجا در آن افزایش شود.

برترین مدل قارچ کومبوجا روشن، روشن، پاک و پایان مى باشد.

هر چقدر که قارچ کومبوجا داخل کاسه محتوى چاى شیرین بیش تر بماند عرض آن کلفت تر می شود.

برترین نوع قارچ کومبوجا قارچ زیرین مى باشد که از همه جوان تر مى باشد.

سعى کنید هر روز از مخمر قارچ کمبوجا که در کاسه شیشه اى در یخچال نگهدارى مى کنید استفاده نمائید. به جاى آب و چاى مى توانید از مخمّر قارچ کومبوجا تا سقف ۳ لیتر، روزانه استفاده نمائید.

کاسه دهان گشاد و سطحی براى کشت قارچ کومبوجا مناسب تر از ظروف دهان باریک و بلند مى باشد.

بهتر میباشد پس از برداشت محلول قارچ کومبوجا به میزان یک استکان از محلول ته کاسه نگهداشته و با چاى شیرین سردشده تازه مخلوط کنید تا به عنوان کمک کننده در عمل تخمیر قارچ کومبوجا به کار برود. این عمل قارچ کومبوجا را از دیگر کپک ها محفوظ نگه دارید.

در صورتی که قارچ کومبوجاى بدون محلول به دستتان رسید مى توانید یک الى دو قاشق غذاخورى سرکه جوشیده شده به محلول چاى شیرین سمت تخمیر بهتر قارچ کومبوجا افزایش نمائید.

از ظروف پلاستیکى نامرغوب استفاده نکنید.

دود سیگار سبب از بین رفتن قارچ کومبوجا می شود.

در آشپزخانه که بخارات چربى در هوا مى باشد قارچ را نگهدارى نکنید. برای این که یک لایه چربى روى قارچ مى گیرد و از رشد قارچ جلوگیرى کرده و سبب کپک زدن و ویران‌شدن قارچ کومبوجا می شود.

مخمر قارچ کومبوجا را نباید به مادرانى که شیر ده هستند داد، برای این که سبب ترش شدن شیر مادر می شود ( از لحاظ مزه و طعم، نه از لحاظ خواص و کیفیت) و امکان دارد که کودک نتواند از شیرمادر تغذیه نماید. به همین خاطر تا موقعى که مادران مى خواهند به کودک هاى خود شیر خود را بدهند از مخمر قارچ کومبوجا استفاده ننمایند.

بیشتر بخوانید:  نکات مهم برای پخت فسنجان

در مورد استفاده آن برای مادران حامله با پزشک خود مشورت نمایید.

روش استفاده کامبوچا

کمبوجا برای کبد و دستگاه تصفیه بدن نوعی سم زدا به شمار می آید . سفارش می شود برای استفاده کامبوجا از اندازه کم آغاز کنید و کم کم میزان آن را افزایش دهید. برای آغاز پیشنهاد می شود سه بار در روز هر بار دو قاشق غذاخوری میل کنید و میزان آن را کم کم افزایش دهید. به خاطر رفع ناراحتی های خاص مثل مشکلات دفع، بی‌حالی کبد، رماتیسم، بیماری نقرس و تصفیه خون سفارش می شود روزانه حدود یک پنجم فنجان همراه با آب طی سه تا شش ماه بنوشید و به مدت یک ماه بریدن و مجددا آغاز کنید.

اگر به بیماری حادی دچارید یا بدنتان بی اندازه ضعيف میباشد و یا داروی خاصی استفاده می کنید پیش از استفاده نوشیدنی کامبوجا با پزشک خود مشورت کنید.

روش استفاده کامبوچا, خواص قارچ کامبوچا

قارچ کامبوجا برای کنترل قند خون و درمان دیابت موثر میباشد

خاصیت های کومبوجا:

هضم مواد غذایی مشابه پروتوئین ها، چربی ها و قندها را آسان می ‌نماید.

قارچ کامبوجا برای کنترل قند خون و درمان دیابت موثر میباشد.

میزان چربی خون (کلسترول) را پایین می آورد.

 تقویت سیستم ایمنی

 درمان آب مرواررید

 درمان ناهنجاری قلبی

 درمان اختلالات بی خوابی

 درمان دیابت

 موها را سیاه کرده و از ریزش می کاهد.

 سبب افزایش طول سن می شود.

 کاهش چربی خون

 از سرطان معده و روده پیشگیری می کند.

 از نشانه های نامطلوب یائسگی پیشگیری می کند.

 از تولید سنگ مثانه و ناراحتی های کبد پیشگیری می کند.

 درمان بواسیر

 چین و چروک پوست را بر جهت می سازد.

 درمان کبد چرب کمتر از 3 ماه

 کاهش ناراحتی های قلبی

 میزان قند خون را تنظیم می کند.

 درمان نارسایی ‌های کبد و کلیه

 تندرستی ورم مفاصل

 درمان تاول و زونا

 درمان ترشح غدد عروقی پا

 انواع آبسه را درمان می کند.

 فشارخون را تنظیم می کند.

 عامل لاغر شدن و کنترل وزن می شود.

 از پیشرفت بعضی سرطان ها و ایدز پیشگیری می کند.

 فلجی ام.اس MS را درمان می کند.

 روماتیسم و درد مفاصل را درمان می کند.

 صبح ها هنگام برخاستن از خواب انرژی بیشتری را احساس می کنید.

 قوای میل جنسی را اضافه می کند.

 قارچ کومبوجا عاملی اثرگذار در پیشگیری از سکته های قلبی میباشد.

 سبب افزایش جریان خون می شود.

 رفع کننده ناراحتی های عضلانی

 سرفه های آسمی می کاهد.

 آلرژی اعصاب دردناک و بی‌حالی اعصاب را تندرستی می بخشد.

 بیماری نقرس را درمان می کند.

قارچ کومبوجا به دلیل داشتن اسید گلوکونیک و گلوکورونیک کسانی که در مناطق پرخطر و نجس با سموم شیمیایی زندگی می کنند تاثیر نکرده و تاثیر سموم بر آنها بی تاثیر میباشد. همچنین نوعى ”آنتى بیوتیک زورمند“ در ترکیب قارچ کومبوجا وجود دارد که سبب مى شود مواد اضافی و سموم بدن دفع می شود، طول دوران جوانی افزايش و علایم اولیه پیری ديرتر آشکار ‌گردد.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …