چطوری روغن اضافی سرخ کردنی رو بگیریم

چگونه روغن اضافی سرخ کردنی ها رو بگیریم,چگونه روغن اضافی سرخ کردنی ها رو بگیریم,ترفند‌هایی برای گرفتن روغن اضافی

شیوه هایی برای گرفتن روغن اضافی

در این مطلب راه حل هایی مفید برای گرفتن روغن اضافی غذا برای شما آورده ایم. راهکارهایی برای گرفتن روغن اضافی غذا و کاهش مصرف روغن خوراکی یکی ازمهم‌ترین نگرانی های کارشناسان تغذیه هست. درادامه به بعضی از این شیوه ها اشاره می‌کنیم.

چگونه روغن اضافی غذا را کم کنیم؟

– به جای قاشق روغن از اسپری روغن استفاده کنید به این صورت تنها کاسه چرب می‌شود و بازدارنده از استفاده مقدار بینهایت چربی خواهد شد.

– برای استفاده کمتر از روغن کبابی کردن گوشت و ماهی را جانشین سرخ کردن کنید. البته بهتر هست گوشت، مرغ یا ماهی داخل فویل بپیچید تا سطح آن خشک نشود.

چگونه روغن اضافی سرخ کردنی ها رو بگیریم,چگونه روغن اضافی سرخ کردنی ها رو بگیریم,چگونه روغن اضافی غذا را کم کنیم

ترفند‌هایی برای گرفتن روغن اضافی

– قبل از سرخ کردن بادمجان، قدری نمک روی آن بپاشید تا هم مزه تلخ آن کمتر می شود و هم، مقدار کمتری روغن برای سرخ کردن آن لازم می شود.

– بعد ازسرخ کردن انواع سبزیجات، آن‌ها را در صافی یا دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن جذب شود.

– به جای مایونز از ماست استفاده کنید و همراه با قدری خردل یا سرکه مزه دار کنید.

چگونه روغن اضافی سرخ کردنی ها رو بگیریم,چگونه روغن اضافی سرخ کردنی ها رو بگیریم,چگونه روغن غذا را بگیریم

چگونه روغن اضافی غذا را کم کنیم

– نیمی از مقدار خامه شیرینی، دسر یا کیک را با شیر یا ماست جانشین کنید.

– به جای کره در تهیه نان یا کیک می‌توانید از ماست یونانی استفاده کنید.

– در تهیه پیتزا و دیگر غذا‌های دارای پنیر، پنیرسفید جانشین خوبی برای پنیر پیتزا خواهد بود.

چگونه روغن اضافی سرخ کردنی ها رو بگیریم,چگونه روغن اضافی سرخ کردنی ها رو بگیریم,ترفند‌هایی برای گرفتن روغن اضافی

چگونه روغن غذا را بگیریم

– بعد از اینکه سوپ یا خورشت آماده شد، آن را از روی اجاق بردارید. بعد از چند لحظه، روغن اضافی روی غذا جمع می‌شود که به راحتی می‌توان بردارید.

بیشتر بخوانید:  خواص گلابی

– موعد سرخ کردن سیب زمینی، از تابه تفلون استفاده کنید تا کمتر به روغن نیاز شود.

– همین طور در کاسه را بگذارید تا به کمک بخار زودتر پخته شود.

چگونه روغن اضافی سرخ کردنی ها رو بگیریم,چگونه روغن اضافی سرخ کردنی ها رو بگیریم,ترفندهای گرفتن روغن اضافی غذا

ترفندهای گرفتن روغن اضافی غذا

– چند قطعه یخ را در ملاقه فلزی گذاشته و آن را آرام روی سطح غذا میچرخانیم. با این کار روغن و چربی به سطح سرد ملاقه چسبیده و جامد میشود که با یک دستمال به راحتی قابل پاک کردن هست. برای اینکار غذا نباید در حال جوش و قل زدن باشد.

– یک روش دیگر غذا را به مدت يک شب در يخچال بگذارید تا روغن آن جامد شود و آنگاه آن را از روی غذا بردارید.

 

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …