خواص انار + راهنمای خرید و مصرف انار

در واقع انار روی الیاف پوست تاثیر می گذارد و خاصیت ارتجاعی بهتری به آن می دهد.

انار یکی از مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان در میان میوه ها میباشد. البته برخی از این ترکیبات مسئول رنگ قرمز انار هستند و برخی نیز ترکیباتی به نام تانن هستند که سبب ایجاد طعم ترش یا تلخ این میوه می شوند.

به طور کلی انار بهترین میوه برای فصل پاییز و زمستان میباشد و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مشابه B5، B6، C، پتاسیم، مس و … میباشد. میباشد. در این مقاله درباره خواص این میوه گفت‌وگو کردیم و در مورد خرید، نگهداری و کاشت انار توصیه هایی کردیم.

1. با سرطان مبارزه می کند.

انار که منبع آنتی اکسیدان های زورمند میباشد، مناسب ترین غذا برای پیشگیری از سرطان در برنامه روزانه میباشد و حتی می تواند از بروز این بیماری پیشگیری کند. البته تاثیر آن در مقابله با سرطان پروستات آشکارتر میباشد و می تواند گسترش سلول های سرطانی را تا یک سوم افزایش دهد. تاثیر آن در مساوی سرطان سینه و پروستات به دلیل تنظیم هورمون های استروژن میباشد و تانن های آن با تاثیر بر دستگاه گوارش در مساوی سرطان روده بزرگ موثر خواهد بود.ایزوفلاون ها (استروژن های گیاهی) انار به کاهش سلول های سرطانی کمک می کند و در این زمینه تاثیر بسزایی دارد.

2. خلاف پیری.

خواص آنتی اکسیدانی انار برای تولید کنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی به عنوان یک محلول طبیعی خلاف پیری اهمیت بیشتری دارد. در واقع انار روی الیاف پوست تاثیر می گذارد و خاصیت ارتجاعی بهتری به آن می دهد.

بیشتر بخوانید:  آیا فوایدی برای سلامتی دارد؟

البته 80 درصد این فواید از راه مصرف خوراکی تامین می شود و مصرف خارجی تاثیر چندانی ندارد. به این ترتیب، ماساژ روزانه آب انار مخلوط با روغن زیتون روی پوست می تواند به رفع لک کمک کند.

3. خلاف سرفه.

عجیب به نظر می رسد، اما انار یک ماده غذایی موثر برای سرفه میباشد. در واقع ویتامین B6 که سرشار از انار میباشد به محافظت از بدن کمک می کند. برای این عاقبت خوب باید خواص خلاف التهابی فلاونوئیدها (نوعی اکسیدان)، خلاف باکتری و خلاف ویروسی و تانن ها را افزایش کرد. از این به بعد روزی یک یا دو بار آب انار بنوشید تا از شر سرفه های مزمن خلاص شوید.

4. مبارزه با سوء تغذیه.

از قدیم گفته اند انار برای تندرستی بیماری های گوارشی مفید میباشد که البته از نظر علمی نیز تغییرناپذیر شده میباشد.به طور کلی فلاونوئیدها، تانن ها و فیبر به دلیل خواص خلاف باکتریایی، خلاف ویروسی و خلاف التهابی برای سیستم گوارشی خیلی مفید هستند.علاوه بر این، انار می تواند ورم، اسهال و. آن را ذخیره کنید.

5. خلاف چربی.

انار میوه ای مناسب برای دستگاه گوارش و از جهات مختلف مفید میباشد. کلسترول بد (LDL) و فشار خون را کاهش می دهد و گردش خون را تندرستی می بخشد. حتی انار سبب کاهش جذب چربی در فرآیند گوارش می شود.

6. خلاف آلزایمر.

مصرف منظم انار می تواند از بیماری های عصبانی پیشگیری کند. اگرچه مطالعات دقیقی انجام نشده میباشد، اما به نظر می رسد که تاثیر آنتی اکسیدانی انار می تواند نقش بازي كردن محافظتی در بیماری های عصبانی مرتبط با افزایش سن و بیماری هایی مشابه آلزایمر داشته باشد.

بیشتر بخوانید:  تمیز کردن کله پاچه در خانه

تداخلات دارویی انار

طبیعی بودن و شفابخش بودن غذا دلیلی بر غفلت از مصرف آن نیست. به عنوان مانند، اگر فردی با داروی کاهش دهنده کلسترول همراه با استاتین درمان می شود، باید قبل از مصرف روزانه انار با پزشک مشورت کند زیرا اثرات استاتین می تواند در بدن افزایش یابد و سبب مسمومیت شود.

بهترین روش نگهداری

انار را می توان در جای خنک در حدود 5 درجه سانتیگراد به مدت 4 ماه نگهداری کرد.البته سایر میوه ها را نباید در کنار انار قرار داد زیرا انار گاز اتیلن منتشر می کند که سبب می شود زودتر رسیده شود.حدود 2 هفته در دمای اتاق و تا 1 ماه در یخچال قابل نگهداری میباشد. جالب میباشد بدانید که انار را نمی توان کنسرو کرد، اما می توان دانه های آن را خشک یا منجمد کرد و در کاسه دربسته به مدت چند ماه نگهداری کرد.

5 نکته برای خرید

1. انارهای بزرگ و گرد را انتخاب کنید زیرا انارهای کوچکتر معمولا آبکی و ترش هستند.

2. میوه های سنگین نشان می دهد که دانه ها پر از آب هستند.

3. هر چه پوست میوه تیره تر باشد، میوه شیرین تر میباشد. انارهای کاملا رسیده دارای پوست قهوه ای نارنجی تا قرمز تیره هستند.

4. وقتی به آرامی به پوست درام ضربه می زنید، باید به نظر برسد که به فلز ضربه می زنید.

5. پوست میوه صاف، براق و عاری از پوسیدگی باشد.

به یاد بیاور

1. درخت انار بومی ایران میباشد و قرن هاست که در سرتاسر مدیترانه و آسیای مرکزی کشت می شود. طعم آب انار و رفع تشنگی برای یک راهپیمایی تجاری در سرزمین های خشک عالی بود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه‌ ماهی فیله سوخاری

2. سربازان، کاشفان و ماجراجویان اسپانیایی این میوه را به جزایر کارائیب و آمریکای لاتین آوردند.

3.درخت انار نه تنها یک درخت میوه بلکه یک درخت زینتی با گل های قرمز و برگ های براق زیبا میباشد.همچنین ارتفاع آن به 6 متر می رسد و اکنون در همه کشورها یافت می شود. البته سن خیلی طولانی دارد و در بعضی جاها از جمله کاخ ورسای فرانسه به دو قرن رسیده میباشد. .

4. در مصر باستان، این میوه به عنوان نماد میل یا آسایش معروف بود.

5. در حال حاضر کشورهای تونس، ترکیه، مراکش، مصر، ایران، هند و افغانستان مهمترین تولیدکنندگان انار در جهان هستند و مصر و ترکیه صادرکنندگان اصلی این میوه هستند.

6. برداشت انار از اواسط شهریور آغاز و تا نیمه آذر ادامه دارد.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …