خواص سیر ترشی

سیر ترشی خونساز و صاف کننده خون میباشد

سیر ترشی یکی از انواع ترشی هایی میباشد که طرفداران زيادی دارد. سیرهای قهوه ای رنگ در سیر ترشی که خیلی نرم و خوشمزه بوده و عطر دلچسبی هم دارند. خواص سیر ترشی خانگی نسبت به مدل کارخانه ای آن خیلی بیش تر میباشد و برای اشخاص ابتلا به بیماری های قلبی و فشار خون بالا موثر می باشد اما به شرطی که در خوردن آن تساوی را رعایت نمود.

سیر ترشی صنعتی طعمی شور دارد و به واسطه جوشاندن در سرکه، سیرهای آن قهوه ای رنگ می شود ولی خواص سیر ترشی خانگی که با گذر زمانه رنگش تیره شده و طعم دلچسب و به یاد ماندنی پیدا کرده، خیلی بیشتر می باشد. با این که افزایش کردن سرکه و نمک به انواع ترشی ها از خواص مواد داخل آنها کم و در مدت زمانه طولانی سبب ایجاد مواد سمی مشابه نیترات (عامل بروز معده و کبد) در آنها می شود، ولی این مورد برای سیر ترشی خانگی وجود ندارد.

از دیگر فواید سیر ترشی می توان به ویتامین‌های B، C ، پتاسیم، فسفر، آهن موجود در سیر اشاره کرد. این ویتامین B سبب کارکرد مناسب روده می شود. همچنین فسفر سبب در سیر ترشی در ازدیاد حافظه موثر میباشد.

ترکیبات گوگردی موجود در سیر زمانی که در طی فرآیند هضم قرار می گیرند، گازی تولید می کنند. این گاز داخل خون شده و سبب ایجاد بوی بد در دهان و سیستم تنفسی شخص می شود. یکی از نفع های سیر ترشی بودار این میباشد که با وجود این که دارای ترکیبات گوگردی می باشد، ولی سبب ایجاد بوی سریع سیر در شخص نمی شود. سیر خام را بعد از پوست کندن برای 30 لحظه در معرض هوا قرار می دهند تا خواص درمانی آن پرکار شود. در سیر ترشی هم خواص درمانی سیر به علت فرآیندی که دارد تا تهیه می شود، آزاد می گردند.

بیشتر بخوانید:  پودر سفیده تخم مرغ چیست؟ و کاربرد آن

کدام نوع سیرترشی خاصیت بیشتری دارد؟

هر چه ترکیبات آروماتیک (معطر) سیر بیشتر باشد، سیر تازه تر و خاصیت بیشتری دارد ضمن اینکه سیر ترشی های بودار خاصیتی نزديک به سیر تازه دارند. انواعی از سیر ترشی ها که سیر آن پخته شده یا سیر سرخ کرده به دلیل آنکه طی فرآوری به مقدار زیادی مواد مغذی و معطر خود را از دست می دهند 40 تا 70 درصد از خواص آن کم می شود.

این که گفته می شود استفاده سیر ترشی چند ساله برای بیماران قلبی ـ عروقی مفیدتر میباشد، هنوز از نظر علمی تحقيق کامل و کاملی در این خصوص صورت نگرفته میباشد. طی این که باید دانست سرکه و نمک افزایش شده به سیر ترشی با گذر زمانه از خواص و ميزان ماده های مغذی ترکیبات سیر کم می کند و چه بسا ماندگاری زیاد بعضی از انواع ترشی ها سبب ایجاد ماده ای مضر به نام نیترات می شود که ریسک ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهد.

مهم ترین خواص سیر ترشی

سیر ترشی یا ترشی سیر دارای خواص و ویژگی های ارزشمندی میباشد. اما برای دریافت خواص بی نظیر این ماده خوراکی باید در استفاده آن اصل اعتدل را رعایت کنید. از مهم ترین خواص سیر ترشی می توان به موارد زیر اشاه کرد:

شست و شو دهنده طبیعی مجاری صفرا و هم دفع کننده سنگ کیسه صفرا

دفع سم ها از کبد

سیر ترشی خونساز و صاف کننده خون میباشد

سیر ترشی اشتها آور میباشد

کمک به هضم غذا های سنگین و نیز افزایش سرعت هضم

بیشتر بخوانید:  خواص و نحوه مصرف کاهوی رادیکیو

سبب کاهش کلسترول خون می شود

خواص عکس عفونی کنندگی معده و محیط دهان

از بین بردن آفت دهان

باز کننده عروق قلب قلبی

بریدن شدن خونریزی بواسیر

پاک سازی کننده خون و کبد از اخلاط تبهکار و سوخته میباشد

سلامت کارکرد روده ها

خواص سیر ترشی,خاصیت سیر ترشی

سیر ترشی به هضم غذا های سنگین و نیز افزایش سرعت هضم کمک می کند

خواص سیر ترشی چند ساله

سیر ترشی علاوه بر این که یک نوع چاشنی خوشمزه و خوش عطر میباشد، به عنوان نوعی داروی طبیعی هم به شمار می آید. از جمله خواص دارویی سیر ترشی چند ساله می توان موردهای زیر را توضیح کرد :

سلامت مشکلات گوارشی مثل یبوست

کمک به درمان بواسیر

پایین آورنده فشار خون

عکس سرطان

کمک به هضم غذا

دفع سم ها از کبد

از بین بردن ویروس

تقویت سیستم ایمنی بدن

پایین آورنده غلظت خون

عکس انعقاد خون

مالیات استفاده زیاد سیرترشی چیست؟

سیر یکی از گیاهانی میباشد که برای سلامتی ما خیلی پر نفع میباشد. سیر خاصیت میکروب زدایی داشته و عفونت بدن را از بین می برد. پس اینها همگی جزو خواص سیر ترشی هم هستند.

ولی استفاده زیاد سیر و سیر ترشی سبب سردرد، بی‌حالی نیروی جنسی، بی‌حالی چشم و ایجاد جوش در داخل چشم می شود. پس نباید در مصرف آن زیاده روی کنید.

اما یادآوری این هم نکته ضروری میباشد که در صورت نمک زیاد در سیر ترشی، استفاده آن برای اشخاص دارای فشار خون بالا زیان آور بوده و سفارش نمی شود.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …