سالم ترین نوع گوشت

گوشت منبعی غنی از پروتئین، ویتامین های گروه B، آهن، زینک و مس میباشد

گوشت های قرمز فراوری شده تاثیر زیادی در گرفتار شدن به بیماری سرطان می گذارد بدین علت دوستی با سالمترین نوع گوشت ها می تواند شما را از ابتلا به بیماری ها مصون نگه دارد.

سالم ترین نوع گوشت برای مصرف کدام میباشد

با مصرف درست و به اندازه گوشت بدنی سالم داشته باشید. گوشت منبع غذایی خیلی مهمی میباشد که خواص بسیاری دارد اما استفاده بیش از حد از گوشت قرمز می تواند خطرناک باشد.

گوشت های قرمز فراوری شده تاثیر زیادی در گرفتار شدن به بیماری سرطان می گذارد بدین علت دوستی با سالم ترین نوع گوشت ها می تواند شما را از ابتلا به بیماری ها مصون نگه دارد.

گوشت منبعی غنی از پروتئین، ویتامین های گروه B، آهن، زینک و مس میباشد. پروتئین موجود در گوشت، آن را تبدیل به غذایی کرده که مدت ها پس از خوردنش احساس سیری می کنید. از این رو بسیاری از برنامه های کاهش وزن، افراد را به خوردن گوشت تشویق می کنند تا آسان تر به هدف کاهش وزنشان برسند.با این حال درست مشابه پایان غذاهای دیگر، خوردن مقدار زیادی گوشت نیز می تواند مشکلاتی را با خود به همراه داشته باشد.

برخی تحقیقات ادعا کرده اند که خوردن بیش از حد گوشت قرمز می تواند طول سن را کاهش دهد، خطر ابتلا به دیابت نوع 2، برخی از سرطان ها و بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد. با این حال تحقیقات بیشتری برای اثبات کامل این ادعاها نیاز میباشد.

گوشت های قرمز فرآوری شده محصولاتی مشابه هات داگ، بیکن و سوسیس را حاوی می شوند. گوشت های فرآوری شده را طی فرآیندی تبدیل می دهند تا طعم و شکل آن ها تبدیل کند.

گوشت های فرآوری شده می توانند خطر ابتلا به برخی سرطان ها را افزایش دهند و در کل سرطان زا به حساب بیایند.

چه مقدار گوشت باید بخورید؟

برای کاهش خطر ابتلا به سرطان، توصیه می شود میزان مصرف گوشت قرمز پخته شده را به کمتر از نیم کیلو در هفته کاهش دهید و از خوردن گوشت های فرآوری شده پرهیز کنید.چرا درباره خوردن گوشت قرمز نگرانی وجود دارد؟ همانطور که گفته شد، برخی از تحقیقات بر این عقیده هستند که مصرف گوشت قرمز با کاهش طول سن و برخی از سرطان ها در ارتباط میباشد.

با این حال مصرف بالای گوشت سفید با کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها در ارتباط میباشد.تا زمانی که گوشت قرمز را به صورت مدیریت شده استفاده کنید، می توانید از آن در یک برنامه غذایی سالم بهره ببرید. توصیه می شود در هر وعده غذایی، یک چهارم از بشقاب خود را به پروتئین اختصاص دهید. در کنار اینکه باید بدانید چه مقدار گوشت در وعده غذایی خود داشته باشید، باید دیگر غذاها را نیز در نظر بگیرید. مصرف گوشت قرمز با کاهش طول سن و برخی از سرطان ها در ارتباط میباشد.

مصرف ماهی و سلامت

ماهی و به صورت کلی غذاهای دریایی به عنوان سالم ترین گوشت شناخته می شوند، چون منبع اسید چرب های امگا 3 عکس التهاب هستند.همچنین آن ها منبعی غنی از ویتامین های گروه B، ویتامین D و بسیاری از مواد معدنی هستند. توصیه می شود هر هفته، دو وعده 98 گرمی ماهی میل کنید. با این حال متاسفانه بسیاری از ما این مقدار ماهی را نمی خوریم.

بیشتر بخوانید:  مقایسه شیر بز با شیر گاو

یکی دیگر از جانشین های خوردن ماهی در طول هفته این میباشد که غذاهای گیاهی سرشار از امگا 3 میل کنید و یا از مکمل امگا 3 کمک بگیرید.با این حال، چنین جایگزینی ممکن میباشد به اندازه خوردن ماهی مزیت نداشته باشد. تحقیقات تغییرناپذیر کرده که خوردن ماهی، بیشتر از جانشین هایش برای مغز مفید میباشد و این یعنی ماهی به جز امگا 3 موارد دیگری نیز برای کمک به سلامت مغز دارد.

تنها نگرانی موجود، جیوه ای میباشد که برخی ماهی ها در خود دارند. برای اینکه اطمینان حاصل کنید می توانید ماهی هایی مشابه سالمون استفاده کنید که نسبت به دیگر ماهی ها سالم تر هستند. ماهی و غذاهای دریایی به عنوان سالم ترین گوشت شناخته می شوند

گوشت ماکیان

گوشت کم چرب ماکیان مشابه سینه مرغ یا بوقلمون، به عنوان گوشت هایی با چربی خیلی کم در نظر گرفته می شوند. این گزینه ها تا زمانی که پوستشان خورده نشود، خیلی کم کالری و کم چربی به حساب می آیند.چنین گوشت هایی به عنوان منبع پروتئین شناخته می شوند و همچنین می توانند ویتامین B6، B12، آهن و منیزیم برای بدن آماده کنند. خوردن گوشت های سرشار از پروتئین مشابه سینه مرغ، می توانند به خوبی سیرتان کنند و همچنین به خاطر کم چرب بودنشان احساس سبکی خواهید داشت.

به خاطر داشته باشید روش پخت می تواند تاثیر بالایی روی مقدار کالری گوشت داشته باشد. برای مانند روش سرخ کردن می تواند نسبت به دیگر روش ها پر کالری تر باشد.خوردن گوشت سفید برای سلامت و کاهش خطر ابتلا به سرطان مفید میباشد، اما خوردن مقدار زیادی از آن به معنای برنامه ای سالم تر نیست و باید تعادل را رعایت کنید. خوردن گوشت سفید برای سلامت و کاهش خطر ابتلا به سرطان مفید میباشد.

گوشت دام (تغذیه شده با علف)

گوشت دام هایی که با علف تغذیه شده اند، نسبت به گوشت دام هایی که علف نخورده اند امگا 3 بیشتری دارد.برخی ادعا می کنند گوشت دام های تغذیه شده با علف، حتی مواد مغذی بیشتری در خود دارند مشابه آنتی اکسیدان و ویتامین ها.با این حال فراموش نکنید ماهی های پرچرب همچنان مقدار امگا 3 بیشتری در خود دارند. گوشت های قرمز را نیز نباید بیش از حد مصرف کرد و توصیه می شود هفته ای نیم کیلو یا کمتر از آنها میل کنید.

گروهی از پژوهشگران آلمانی برای استوار کاری تحقیقی در این زمینه انجام دادند. آنها 2هزار شخص 10 تا 70 ساله را که گوشت کمی مصرف می کردند یا اصلا گوشت مصرف نمی کردند، در بین سال های 1978 تا 1999 مورد پیگیری قرار دادند. در این مدت به ازای هر 100 مورد مرگ در جمعیت عمومی، 59 مورد مرگ در این گروه مشاهده شد. البته این تحقیق نشان داد که بریدن کامل مصرف گوشت هم کار خردمندانه ای نیست.

پژوهشگران همین جمعیت 2هزار نفری را به 3 گروه تقسیم کردند: گروه اول اصلا گوشت، ماهی، تخم مرغ و لبنیات نمی خوردند. گروه دوم تنها گوشت نمی خوردند، ولی لبنیات و تخم مرغ مصرف می کردند و گروه سوم گاهی گوشت هم می خوردند.این تحقیق نشان داد که به ازای هر 100 مورد مرگ در گروه اول، 66 نفر در گروه دوم و 60 نفر در گروه سوم جان خود را از دست دادند. بنابراین مهم ترین عملکرد ای که از این تحقیق می توان گرفت این میباشد: گوشت بخورید، ولی به اندازه ی متعادل.

بیشتر بخوانید:  خمیرمایه چیست؟ نحوه استفاده از خمیر مایه

مصرف کدام نوع گوشت برای سلامت شما مفیدتر میباشد؟

گوشت یکی از اغلام اصلی در میان سبد غذایی خانوارهاست. گوشت ها انواع مختلفی دارند که هر کدام ویژگی های مربوط به خود را حاوی می شوند. گوشت قرمز سرشار از پروتئین های اساسی و مورد نیاز بدن میباشد اما مصرف آن چندان توصیه نمی شود؛ در عوض مصرف گوشت ماهی خیلی مفید میباشد.

گوشت از بافت های ماهیچه ای، استخوانی، چربی، غضروف و… تشکیل شده میباشد. که سبب تقویت قوای انسان شده و خونسازی می کند. گوشت به عنوان یکی از بهترین مواد غذایی پروتئین دار شناخته شده میباشد که املاح معدنی واسید آمینه های مورد نیاز بدن را تامین می کند. برای اطلاعات بیشتر درمورد انواع گوشت وخواص آن در ادامه با ما همراه شوید.

بهترین و سالم ترین نوع گوشت,سالم ترین نوع گوشت

گوشت بز دارای چربی اشباع خیلی کمی است چربی آن کمتر از گوشت مرغ میباشد

انواع گوشت هایی که می خورید:

گوشت گاو

گوشت گاو به بد بودن آوازه یافته میباشد. در حالی که خوردن بیش از حد گوشت قرمز چرب، ناسالم میباشد، گوشت قرمز بدون چربی، کلسترول شما را افزایش نمی دهد و دارای مواد مغذی مشابه پروتئین، ویتامین B12، آهن، نیاسین و روی می باشد. مغز ران گاو، گوشتی خوشمزه، بدون چربی و سالم میباشد.

گوشت بره

مشابه گوشت گاو، گوشت بره منبع خوبی از پروتئین، اسیدهای چرب امگا ۳، ویتامین B12، نیاسین، روی و آهن میباشد. تاس کباب بره، پر از سبزیجات سالم و برش های گوشت بره بدون چربی یک وعده غذایی عالی برای خوردن، همراه با دوستان میباشد.

گوشت گاومیش

گوشت گاومیش یکی از بهترین گوشت های قرمز کم چربی میباشد، که به سبب آن تبدیل به گوشتی سالم می شود. اما ورای این مسئله در مقایسه با گوشت گاو با چربی یکسان، گوشت گاومیش به اندازه گوشت گاو پلاک های چربی که سبب مسدود شدن شریان ها و در عملکرد بروز بیماری قلبی میشوند، را ندارد.

گوشت بز

این گوشت در بسیاری از منوها وجود ندارد، اما سه چهارم از مردم جهان این گوشت را می خورند. این نوع گوشت چربی و کالری خیلی کمتری نسبت به سایر گوشت های قرمز دارد، و حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد مغذی میباشد. گوشت بز دارای چربی اشباع خیلی کمی نیز است حتی چربی آن کمتر از گوشت مرغ میباشد.

گوشت مرغ

این گوشت چربی های اشباع خیلی کمتری نسبت به اکثر گوشت های قرمز دارد، این نوع چربی مضرترین نوع چربی میباشد. یک وعده حدودا ۹۰ گرمی از این گوشت دارای ۲۵ گرم پروتئین همراه با اسید آمینه های ضروری، آهن و نیاسین می باشد. این مواد مغذی به رشد سلول و سوخت و ساز بدن کمک می کنند. یک مرغ کامل را کباب کنید و آن را با سالاد آسان میل کنید.

بیشتر بخوانید:  خواص خوردن خرما در روز

نمی توان از سلنیوم موجود در گوشت مرغ هم چشم‌پوشی کرد، این ماده معدنی، در تندرستی عملکرد سیستم ایمنی، نقش بازي كردن بسزایی دارد و از همین‌رو مصرف سوپ مرغ به افراد سرماخورده یا گرفتار به بیماری عفونی برای تقویت سیستم دفاعی بدنشان توصیه می‌شود.

نیاسین موجود در گوشت سفید هم می‌تواند با سرطان مبارزه کند و جلوی آزار‌های ژنتیکی را بگیرد.

به تأثیرگذاری گوشت سفید مرغ در أانرژی سوخت‌وساز بدن، خاطرنشان کرد: مرغ تنها منبع غنی از ویتامین B۳ نیست، بلکه منبع خوبی از ویتامین B۶ نیز میباشد. این ترکیب خوب ویتامینی گروه B، مرغ را به عنوان یک غذای مفید برای تامین انرژی سوخت و ساز (متابولیسم) بدن معرفی می‌کند، زیرا این دو ویتامین ‌در واکنش های سوخت‌وساز بدن نقش بازي كردن دارند.

گوشت مرغ، حجم قابل توجهی از فسفر را در خود جا داده میباشد.

گوشت مرغ، حجم قابل‌توجهی از فسفر را هم در خود جا داده میباشد. دریافت فسفر از گوشت مرغ می‌تواند به حفظ سلامت استخوان‌ها، دندان‌ها، کلیه‌ها، کبد و تندرستی عملکرد سیستم عصبانی مرکزی کمک بسیاری کند.

گوشت مرغ وعده‌ غذایی خیلی مناسبی برای روزهای پر استرس میباشد، چون حاوی ویتامین ‌B۶ و تریپتوفان میباشد که از بین برنده‌ی پریشانی هستند و روحیه‌ شخص را تقویت می‌کنند.

گوشت مرغ سرشار از مواد معدنی میباشد گوشت مرغ سرشار از مواد معدنی مثل کلسیم و فسفر میباشد و به شما کمک می کند استخوان ها را سالم و زورمند نگه دارید هم‌چنین شما را از پوکی استخوان دور می‌کند.

با اشاره به چربی کمتر گوشت مرغ در مقایسه با گوشت قرمز، با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع میباشد و از همین‌رو پیش از پخت، باید پوست آن را به طور کامل سوا کرد.

مصرف ۱۲۰ گرم گوشت مرغ حدود ۳۲ درصد از نیاز ما به ویتامین B۶ را رفع می‌کند.

گوشت مرغ در عضله سازی موثر میباشد و مواد مغذی موجود در گوشت مرغ همچنین از بروز بیماری های مغزی نظیر آلزایمر پیشگیری می کند، از آن جا که چربی اشباع شده‌ گوشت مرغ کم میباشد، برای عضله‌ سازی مفید بوده و در رژیم غذایی ورزشکاران جایگاه ویژه ای دارد.

گوشت بوقلمون

بوقلمون همانند مرغ از پایان نه اسید آمینه ضروری (که یک پروتئین کامل نامیده می شود) برخوردار میباشد. این نوع گوشت چربی های اشباع بسیاری کمتری نیز نسبت به بسیاری از گوشت های قرمز دارد. پختن خوب بوقلمون دشوار میباشد. سعی کنید گوشت را به مدت چند ساعت در دستگاه دودی کن قرار دهید تا اینکه که گوشت نرم و لطیف شود.

جگر

جگر، به ویژه جگر گاو، یکی از مغذی ترین گوشت هایی میباشد که شما می توانید بخورید. جگر منبعی عالی از پروتئین با کیفیت بالا و ویتامین های: B12 ، B6 ، ویتامین A و اسید فولیک، اهن، روی و اسیدهای آمینه ضروری میباشد.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …