طرز تهیه انواع کرم بروله دسر فرانسوی

کرم بروله فرانسوی, طرز تهیه کرم بروله بدون فر, کرم بروله پنیری طرز تهیه دسر فرانسوی

کرم بروله یک دسر خوشمزه فرانسوی است که با خامه و زرده تخم مرغ درست می شود و لایه ای از کارامل ترد روی دسر از ویژگی های بارز آن است. شما می توانید به آسودگی وانیل، پنیر و کرم شکلات را در منزل درست کنید. کرم بروله یک دسر خوشمزه فرانسوی است که با خامه و زرده تخم مرغ درست می شود. بافتی بینهایت صاف و کرمی دارد که مشخصه اصلی آن لایه ترد کارامل روی دسر است. Brûlée در زبان فرانسوی به معنی سوخته است و به دلیل سوختن قند موجود در دسر، نام دسر را crème brûlée می نامند. برای به دست آوردن حالت کارامل سوخته در کرم بروله، شکر را داخل دسر ریخته و با مشعل مخصوص آشپزخانه یا فندک مخصوص که شعله مستقیم دارند بسوزانید، شکر ذوب شده و روی خامه کاراملی می شود. میزان سوختن شکر بستگی به ذائقه شما دارد، اگر در منزل اجاق گاز ندارید می توانید کرم بروله را بعد از گذاشتن در یخچال و خنک شدن کامل در فر قرار دهید و حرارت را روی حرارت زیاد قرار دهید. یا روی گریل و 2-3 لحظه شکیبایی کنید تا در دسر کاراملی شود.کرم فرانسوی کرم بروله فرانسوی مواد لازم برای 6 نفر دوران آماده سازی: 15 لحظه دوران پخت: 40 لحظه 4 زرده تخم مرغ 2 پیمانه خامه غلیظ 10 قاشق غذاخوری شکر 1 و 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری شکر  پیش دسر 4 پیمانه کرم وانیلی طرز تهیه کرم بروله فر فرانسوی را با دمای 165 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.شش کاسه سرامیکی یا پیرکس را در سینی فر قرار دهید، خامه، 4 قاشق غذاخوری شکر، وانیل و نمک را در شیر در حال جوش مخلوط کنید و روی حرارت میانه ​​قرار دهید تا داغ شود، وقتی حباب های کوچکی در خامه دیده شد، آتش را خاموش کنید و شکیبایی کنید. کمی از آتش زرده و سفیده را سوا کنید. سفیده ها را در یخچال بگذارید تا بعدا استفاده شود زرده ها را با همزن دستی بزنید و 6 قاشق غذاخوری شکر افزایش کنید و هم بزنید تا شکر حل شود و در حین هم زدن تخم مرغ ها یک ملاقه، یک ملاقه خامه ولرم افزایش کنید و نصف قاشق چایخوری وانیل را افزایش کنید. به مخلوط خامه قنادی ما رسید. بهتر است از صافی ردشدن کنید تا گلوله ای در آن باقی نماند. الان کرم شیرینی پزی کرم بروله را به سه چهارم هر کاسه تقسیم کنید و سینی را در فر قرار دهید و در سینی آب جوش بریزید به اندازه ای که دو سوم کاسه ها را بپوشاند. اجازه دهید کرم بروله حدود 40 لحظه بپزد. کرم بروله باید کاملا بسته و کشدار باشد تا اگر با انگشت روی سطح را لمس کنید چیزی به دستتان نچسبد.سینی را از فر خارج کرده و بعد از 15 لحظه کاسه ها را از سینی خارج کرده و بعد از 15 لحظه دیگر در یخچال قرار دهید و به مدت 4 ساعت بگذارید کاملا خنک شود.کرم بروله را می توانید تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید، هنگام سرو، یک قاشق چایخوری شکر را به طور یکنواخت در هر کاسه بپاشید و مشعل آشپزخانه را با حرکات دایره ای روی سطح کرم جنبش دهید تا شکر کاراملی شود و بعد از 10 برش. . کرم بروله برای مهمانان کرم بروله بدون مواد لازم کرم بروله بدون چربی برای 5 نفر 6 زرده تخم مرغ 6 قاشق غذاخوری شکر سفید 6 قاشق غذاخوری عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری خامه غلیظ یا کامل. تهیه کرم بدون چربی تهیه کرم بدون چربی برای تهیه کرم وانیلی، زرده تخم مرغ را با شکر سفید و وانیل مخلوط کنید تا غلیظ و کرم رنگ شود، خامه را در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا زمانی که یکدست شود. به درجه حرارت رسید، وقتی به جوش آمد و حباب زد، بلافاصله از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. در حین هم زدن خامه، مخلوط زرده تخم مرغ را افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود و تخم مرغ نچسبد. برای تهیه کرم وانیلی بدون پخت باید قابلمه ای را روی آتش بگذارید و آب را به آن افزایش کنید تا بجوشد.آب باید به اندازه ای باشد که تنها به نصف ارتفاع کاسه ها برسد.خامه آماده شده را در 5 کاسه کوچک تقسیم کنید و با احتیاط در آب جوش قرار دهید و 30 لحظه روی حرارت ملایم بپزید.سپس کرم بروله را از قابلمه خارج کرده و روی آن شکر قهوه ای بپاشید و با مشعل آشپزخانه شکرها را کارامل کنید. ساعت روی آن ها را سلفون بپوشانید و 5-6 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شوند. پنیر خامه ای چرب و نصف فنجان زرده تخم مرغ درشت، 6 رقم وانیل مایع، 2 قاشق چایخوری افزایش کنید و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود، خامه را افزایش کنید و به هم زدن ادامه دهید. زرده تخم مرغ و وانیل را یکی یکی افزایش کنید و مدام هم بزنید خامه را در 6 کاسه کوچک تقسیم کرده و روی سینی فر قرار دهید و سینی را در فر قرار دهید و تا نیمه آن را با آب جوش پر کنید و 50 لحظه بپزید.بعد از سرد شدن به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.خامه ها را با شکر باقی مانده بپاشید و با مشعل آشپزخانه آنها را کارامل کنید Crème brûlée de chocolate مواد لازم برای کرم شکلات: خامه (پر چرب) 2 فنجان شکر دانه ریز 1/2 پیمانه نمک 1/8 قاشق چایخوری شکلات (شکلات) و تلخ و شیرین خرد شده) 1/2 پیمانه عصاره وانیل، 2 قاشق چایخوری آب (گرم)، 8 پیمانه شکر دانه ریز (برای سرو)، 6 قاشق چایخوری تخم مرغ (زرده)، 4 رقم داخل شیر در حال جوش ریخته و روی حرارت نسبتاً زیاد هم می زنیم تا کاملا به جوش آمد، سپس از روی حرارت بردارید، شکلات را خرد کنید، 1 قاشق غذاخوری را ذخیره کنید و بقیه را به مدت 20 ثانیه در مایکروویو قرار دهید و هم بزنید، دوباره این کار را ازسرگیری کنید تا کاملا ذوب شود یا می توانید آن را در یک دیگ دوبل ذوب کنید. زرده تخم مرغ را با نصف دیگر شکر مخلوط کنید تا کرمی و کشدار شود. در حین هم زدن، نیمی از خامه را به تدریج به تخم مرغ ها افزایش کنید و مدام هم بزنید تا نچسبد، سپس مخلوط تخم مرغ را به خامه در شیر در حال جوش افزایش کنید. شکلات را در حین هم زدن افزایش کنید.و سپس از فیلتر ردشدن کنید تا گلوله ای در آن باقی نماند.کاسه ها را روی سینی فر بچینید و مخلوط شکلاتی را داخل آنها بریزید تا سه چهارم پر شوند. قابلمه را در فر گذاشته و نیمی از آن را با آب بجوشانید. اجازه دهید دسر به مدت نیم ساعت در فر بپزد. سینی را از فر خارج کرده و وقتی خنک شد لااقل 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد، قبل از سرو، شکلات و شکر را روی آن می پاشیم و کارامل می کنیم. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه دونات پرتقالی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …