دسر پسته از آن دسته دسرهایی میباشد که می توانید آن را از قبل آماده نمایید
دسر پسته، شکل زیبا و جذابی دارد، به خصوص وقتی که با ورقه نقره خوراکی تزیین شده باشد. دسر پسته از آن دسته دسرهایی میباشد که می توانید آن را از قبل آماده نمایید.
مواد لازم برای دسر پسته :
آب | 850 میلی لیتر |
مغز پسته | 225 گرم |
شیر خشک پرچرب | 225 گرم |
شکر | 500 گرم |
هل با دانه های له شده | 2 رقم |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران نساییده | مقداری |
مواد لازم سمت تزیین دسر پسته :
بادام پرک | 25 گرم |
برگ نعناع | مقداری |
طرز تهیه دسر پسته :
حدود 600 میلی لیتر و یا 1 پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. پس از جوش آمدن آب، قابلمه را از روی حرارت بردارید و پسته را به مدت 5 لحظه داخل آن بخیسانید. پسته ها را از آبکش رد نموده و پوست دوم آن ها را سوا نمایید.
پسته ها را داخل مخلوط کن خرد نمایید یا داخل هاون بکوبید.
شیر خشک را به پسته افزوده و خوب با هم مخلوط نمایید.
سمت تهیه شربت، باقی مانده آب و شکر را داخل ماهیتابه ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی که مایع ابتدا به سفت شدن نمود، هل، زعفران و گلاب را به آن افزایش نمایید.
شربت را به مخلوط پسته افزایش نمایید و 5 لحظه مرتب هم بزنید تا مخلوط کاملا سفت شود. اکنون مخلوط آماده شده را کنار بگذارید تا کم کم سرد گردد.
زمانی که مخلوط به اندازه کافی سرد شد, آن را با دست به صورت توپ هایی کوچک دربیاورید و با بادام پرک و برگ نعناع تزیین نمایید. قبل از آن که آن را سرو نمایید، بگذارید به اندازه کافی سفت شود و خودش را بگیرد.
توصیه سرآشپز برای تهیه دسر پسته :
به جای این که پودر پسته آماده خریداری نمایید، بهتر میباشد مغز پسته را خریده و خودتان آن را آسیاب نمایید. پودر مغزهای تازه طعم بهتری نسبت به آن هایی دارند که روغن طبیعی خود را از دست داده اند.