نان شکلاتی، یک نان گوناگون برای افطار ماه رمضان
این نان شکلاتی کم شیرین بوده و یکی از بهترین نان ها برای یک افطاری سبک به همراه چای میباشد. طرز تهیه این نان زیاد آسان میباشد.
طرز تهیه نان شکلاتی برای افطار ماه رمضان :
خمیر این نان را مشابه خمیر نان سینی گل رز درست کنید.
سپس روی میزتان کمی آرد پاشیده و خمیر نان را کامل پهن کنید.
شکلات را به روش بن ماری ( آب کردن شکلات روی بخار کتری و غیر مستقیم ) یا درون مایکرویو آب کنید و درون قیف بریزید.
خمیر را به 4 اقبال مساوی تقسیم و مشابه تصویر زیر دو جهت خمیر را یک تای باریک بزنید و با قیف به آرامی شکلات آب شده را روی خمیر بریزید.
مجددا مشابه تصویر، خمیر را یک بار دیگر تا کنید تا در نهایت به یک باریه تبدیل شود.
مجدد با وردنه روی خمیر را کمی صاف کنید تا شکلات درون خمیر پخش شود.
با چاقو به آرامی خمیر را برش بزنید.
برش های خمیر را درون سینی فرکه از قبل چرب کرده اید بگذارید و روی ان با قلمو زرده تخم مرغ و زعفران بزنید.
زمانی که رویه خمیرتان طلایی شد فر را خاموش کرده و نان ها را درآورید.
در انتها نان های شکلاتی را درون پودر قند بغلطانید.
این نان شکلاتی کم شیرین بوده و یکی از بهترین نان ها برای یک افطاری سبک به همراه چای میباشد.
مراحل پخت نان شکلاتی، برای ماه رمضان