طرز نان کره ای تبریز

نان کره ای تبریز,طرز پخت نان کره ای تبریز طرز تهیه: 120 لحظه پخت: 120 لحظه مواد لازم: آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد 500 تا 600 گرم شیر نصف پیمانه روغن مایع یا کره 150 گرم زنجبیل پودر شده 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ نمک 1 قاشق غذاخوری نصف پیمانه 1 قاشق غذاخوری مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری مواد لازم برای نان کره ای تبریز: روغن مایع، یک قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری شیر، یک قاشق غذاخوری نان کره ای تبریز: یک و نیم پیمانه آرد، زرده، دو قاشق غذاخوری زنجبیل دو قاشق غذاخوری کره یا روغن حیوانی 100 گرم طرز تهیه: در یک کاسه کوچک آب نیمه گرم بریزید و شکر را در آن حل کنید. دمای آب را با انگشت کوچک خود تست کنید و اگر دما مناسب بود و انگشتتان را نسوخت، مایه را روی سطح آب بپاشید و کمی مخلوط کنید و اجازه دهید مایه عمل کند و کف کند.تخم مرغ ها نرم شده اند. کره، نمک، ماست و زنجبیل را مخلوط کرده و با چنگال یا سیم کمی بزنید تا تخم مرغ ها بشکند. مایه آماده شده را به مواد افزایش کنید و آرد را کم کم افزایش کنید.وقتی خمیر یکدست شد روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی آن جنبش دهید.اگر خمیر چسبناک بود به آن آرد افزایش کنید و ورز دهید تا خمیر به دست آمده به دست نچسبد و در عین حال نرم و لطیف بماند. بعد از اینکه خمیر چسبناک شد، چند لحظه ورز دهید یا دو یا سه ضربه به آن بزنید، خمیر آماده شده را در ظرفی با گنجایش کافی که کمی چرب کرده اید، بریزید و آن را برگردانید تا پایان اقبال های خمیر پوشانده شود. در هنگام استراحت خشک نکنید روی خمیر را با یک دستمال نخی پاک بپوشانید و در جای مناسب قرار دهید تا استراحت کند و حجم آن دو مساوی شود (نیم ساعت) برای تهیه مواد میانی نان تبریزی کره ای به دو روش 1- آرد را با کره آب شده مخلوط کنید. ، زردچوبه و زنجبیل را بین دستان خود بمالید تا مواد با هم مخلوط شوند و مشابه دانه های ارزن (کمی درشت تر) شوند. مقدار زردچوبه به اندازه ای می باشد که مواد از وسط زرد شود. این روش بیشتر در نوع سنتی ۲- آرد را با کره داغ‌کردن می دهیم تا خام شود. زردچوبه و زنجبیل را افزایش کنید و کره را افزایش کنید تا از حرارت آرد ذوب شود. مواد را خوب مخلوط کنید و بگذارید خنک شوند.پس از حاضر شدن خمیر، آن را روی کاغذ روغنی آردپاشی شده به کلفتی 4 میلی متر پهن کنید و با وردنه آن را باز کنید.خمیر برش را به سینی مناسبی که کاغذ روغنی انداخته اید منتقل کنید و کمی از خمیر آماده شده را با دوری از لبه های خمیر روی آن پهن کنید. دوباره خمیر دیگر را به صورت گرد روی کاغذ روغنی برش می دهیم و از وسط روی مواد قرار می دهیم و لبه های خمیر را کمی فشار می دهیم تا دو لبه آن به هم بچسبد. با بقیه خمیر قیطان های نازک درست می کنیم و دور نان می چینیم (لازم نیست مرطوب شود، چون این قیطان ها در هنگام پخت به نان می چسبند). روی نان را با کاتر گرد یک طرح می زنیم که مرتب به آرد آغشته می کنیم و دوباره روی سینی را با دستمال می پوشانیم و بیست لحظه دیگر استراحت می دهیم و روی سطح نان را در یک سمت می کشیم (این کار را انجام دهید. به آرامی که پفک نخوابد) نان را در طبقه وسط فر که به مدت سی لحظه با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده یا تا زمانی که روی سطح نان را بپزیم تا طلایی شود، قرار می دهیم.نکاتی در مورد تهیه نان تبریزی کره ای:- این دستور دارای 255 گرم کربوهیدرات، 60 گرم پروتئین، 255 گرم چربی و 3555 کیلو کالری انرژی می باشد.- می توانید به جای زردچوبه از یک قاشق غذاخوری زعفران آماده یا یک قاشق غذاخوری زنجبیل در مواد میانی استفاده کنید که طعم نان را سریع و برای کسانی که از طعم زنجبیل لذت می برند مناسب می کند.- میزان زردچوبه در مواد میانی. بسته می باشد کیفیت آنها ممکن می باشد گوناگون باشد. زردچوبه را به اندازه ای افزایش کنید که رنگ مواد میانی زرد شود. – می توانید مقدار زنجبیل را در خمیر کم یا زیاد کنید – برای تهیه نان های کوچک برای یک نفر می توانید گلوله های خمیر بردارید و مقداری از مواد میانی را مشابه کوفته داخل آن بریزید و خمیر را ببندید. سپس خمیر را روی سینی گذاشته و با کف دست فشار دهید تا پهن شود و مراحل را ادامه دهید.- بعد از غلتاندن نان می توانید کمی کنجد بپاشید.- نان کره ای تبریز در اصل با کره تهیه شده می باشد اما می توان کره را با روغن مایع جانشین کرد، که طعم خوشایند نان کوتاه را نخواهد داشت.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  طرز حلوا شیر عربی با کاکائو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …