طرز تهیه حلوای پسته مخصوص ماه رمضان

درست کردن حلوای پسته,طرز درست کردن حلوای پسته طرز تهیه حلوای پسته مخصوص ماه رمضان

مواد لازم برای حلوای پسته: آرد 250 گرم، کره 170 گرم، روغن مایع 65 میلی لیتر، پسته پودر شده 50 گرم، هل پودر شده، 1 قاشق غذاخوری رنگ سبز به میزان لازم، شربت 25 گرم. شکر 250 گرم به این صورت که ابتدا آب و شکر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شکر آب شود سپس حرارت را زیاد می کنیم تا شربت بجوشد سپس از روی حرارت برداشته و ذخیره می شود. آرد را در قابلمه دیگری بریزید و روی آتش بگذارید و مرتب هم بزنید تا نسوزد و هم بزنید تا بوی خامی آردتان نگیرد. سپس افزایش کنید و هم بزنید تا آرد با کره سرخ شود. روغن مایع را افزایش کرده شیره آماده شده را افزایش کنید تا آب آن جذب آرد شود سپس رنگ سبز و پودر هل و پودر پسته را افزایش کنید و اگر خمیر خشک شد می توانید کره را به آن افزایش کنید.می توانید حلوا را داخل قاشق بستنی یا قاشق فشار دهید و از قاشق سوا کنید سپس در کپسول های کاغذی بریزید یا با قالب های تک قسمتی و مقداری کیک اسفنجی روی حلوای پسته را تزئین کنید.شما می توانید آن را هر طور که می خواهید تزئین کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه توپک های بیسکویتی با سس شکلات

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …