طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریز

طرز پخت شیرینی قرابیه. این کیک خوشمزه از موادی مشابه: آرد، وانیل، تخم مرغ و … درست می شود که به صورت کاملا دست ساز با پسته و بادام پر می شود. همانطور که می دانید تهیه هر نوع کیک و کیک نیاز به تجربه دارد. با چندین بار پختن قالقل می توانید آن را تهیه کنید.این شیرینی در خانواده های تبریزی جایگاه ویژه ای دارد و معمولا برای مهمانی ها سرو می شود که جایگاه ویژه ای دارد! و … تهیه شده است اما توصیه ما به شما عزیزان کرابیه پسته سنتی و اصیل است. این محصول یکی از بهترین سوغاتی های تبریز است.طرز تهیه کرابیه بادام:

مواد لازم برای تهیه کرابیه بادام: 250 گرم بادام خام پوست کنده، 4 رقم سفیده تخم مرغ، 450 گرم شکر، پسته خرد شده و خلال بادام برای تزئین به میزان لازم خیس کنید و پوست بگیرید و به مدت 2 تا 3 ساعت در آب قرار دهید. تا زمانی که بادام ها نرم شوند.سپس آنها را آبکش کنید سپس بادام ها را با شکر و نصف سفیده تخم مرغ مخلوط کنید تا مواد مرطوب شود سپس با دندان میانه ​​چرخ گوشت چرخ کنید و کم کم مواد را داخل چرخ گوشت بریزید تا یکدست شود. بیرون با فشار و اینکه داخل روغن نریزند.بادام های آسیاب شده را دوباره کم کم به سفیده افزایش کرده و دوباره مخلوط کنید.این کار را 6 تا 7 بار ادامه دهید تا تکه های بادام دیگر دیده نشوند.مواد آسیاب شده را در ظرفی بریزید. در کاسه و بقیه سفیده تخم مرغ را افزایش کنید و با همزن حدود 5 لحظه بزنید و فر را با دمای 180 درجه روشن کنید. کف سینی کاغذ روغنی بچینید و با یک غلتک آسان مواد را روی کاغذ پهن کنید و خلال پسته و خلال بادام را روی آن قرار دهید. سینی را به مدت 15 تا 20 لحظه در طبقه وسط بالا قرار دهید تا شیرینی ها پخته شوند و بعد از پخت روی کارابین ها را بپوشانید تا خشک نشوند و بعد از خنک شدن کامل آنها را با کفگیر از سینی خارج کنید. . . قرابیه,شیرینی قرابیه,طرز تهیه قرابیه طرز تهیه شیرینی قرابیه بادامی نکاتی برای تهیه شیرینی قرابیه بادامی: • مواد شیرینی نباید خیلی شل و سفت باشد.• اگر سفت بود کمی سفیده و اگر شل بود کمی آرد برنج افزایش کنید.به دلیل وجود سفیده تخم مرغ در مجاورت هوا، این شیرینی به سرعت خشک می شود، پس قطعا آن را در کاسه در بسته نگهداری کنید. طرز تهیه کارابیا گردو تمرکزفکر کنید: طرز تهیه قرابیه تبریز,شیرینی قرابیه تبریز,طرز تهیه شیرینی قرابیه بدون فر طرز پخت شیرینی کرابیا تبریز مواد لازم برای کارابیا گردو: 100 گرم گردو، 50 گرم بیسکویت پتی بوربن شکلاتی یا 260 گرم شکر، 90 گرم سفیده تخم مرغ، 1 قاشق غذاخوری روغن مایع، 1 قاشق غذاخوری سرکه، 1 قاشق غذاخوری وانیل، یک قاشق چایخوری پودر کاکائو. تهیه کارابیا گردو: نصف سفیده تخم مرغ را با پودر گردو و شکر مخلوط کرده و دو بار با چرخ گوشت چرخ کرده و بقیه سفیده را مخلوط کرده و دوباره چرخ کنید. در قابلمه ای بریزید و روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا نچسبد. نگران نباشید با حرارت دادن مواد شل می شوند. مقدار پخت بستگی به نوع کاسه دارد، حدود 15 لحظه بپزید، وقتی دانه های شکر کاملا آب شد و انگشتتان را داخل مخلوط فرو کردید و احساس کردید خیلی داغ شد، از روی حرارت بردارید.به هیچ وجه نباید از منبع آن غافل شد.از روی حرارت بردارید و سرکه و روغن مایع و وانیل را افزایش کنید و هم بزنید و با درب کاسه کاملا خنک شود.بعد از سرد شدن در قیف با یک لوله آسان گرد به قطر 1.5 سانتی متر بریزید. داخل سینی فر کاغذ روغنی بریزید و مواد را با قیف کانال کنید. مغزهای دلخواه را روی کیک بریزید و به مدت حدود 15 لحظه در فر با دمای 175 درجه قرار دهید. زمانه پخت بستگی به دمای فر شما دارد، مطمئن شوید که پفک شما از ته نسوزد و مغز آن کاملا پخته باشد. قرابیه تبریز,طرز تهیه شیرینی قرابیه,طرز تهیه قرابیه تبریز طرز پخت کیک گردویی از نوع گردویی اگر خمیر شل بود 1 ق غ آرد برنج را افزایش کنید، اگر سفت بود 1 ق غ سفیده تخم مرغ + 1 ق غ پودر قند افزایش کنید، اگر براق نشد داخل آن 1 قاشق غذاخوری پودر قند افزایش کنید. آن را افزایش کنید. • اگر پهن بود آرد برنج + سفیده تخم مرغ را افزایش کنید. • اگر به کاغذ چسبید و شل بود مقداری آجیل + پودر قند افزایش کنید. • همیشه یک یا دو شیرینی را در فر امتحان کنید و در صورت قبولی آن را بپزید. بقیه را در قیف بریزید و بپزید. سس سریع را در یخچال قرار ندهید تا سرد شود.طرز تهیه قرابیه بدون فر: شیرینی قرابیه,طرز تهیه قرابیه,قرابیه تبریز طرز تهیه قرابیه بدون دستور مواد لازم برای تهیه قرابیه بدون فر: زرده تخم مرغ 2 رقم، کره 150 گرم، وانیل، آرد سفید مقدار کمی، پودر قندز 2 پیمانه، میانه تا سه چهارم فنجان طرز تهیه قرابیه بدون فر: یک رقم آرد را در ظرفی بریزید و کمی صرفه جویی کنید.از آنجایی که میزان جذب آردها گوناگون است و ممکن است نیازی به افزایش کردن پایان آرد نباشد، کره را افزایش کنید. و با چنگال هم بزنید تا کره و آرد کاملا با هم مخلوط شوند. سپس وانیل یا عصاره وانیل و زرده را افزایش کرده و مخلوط کنید. زرده تخم مرغ را افزایش کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید. سپس مقداری پودر قند افزایش کنید و مخلوط کنید. اگر می خواهید آجیل افزایش کنید کمی آرد را کم کنید و گردو یا بادام آسیاب شده را افزایش کنید، اگر از مغز استفاده نمی کنید می توانید به عنوان مغز خامه ای استفاده کنید. در خمیرهایی که کره دارند بهتر است از دست زیاد برای ورز دادن استفاده نکنید چون داخل روغن می افتد و در آخر خمیر را با نوک انگشت کمی مخلوط کنید. تا زمانی که خمیر شکل بگیرد. اگر شیرینی خمیرتان کم است می توانید کمی پودر قند به آن افزایش کنید. مقدار پودر قند مصرفی سلیقه ای است، می توانید خمیر را با دست شکل دهید و وسط آن را گرد کرده و سوراخ کوچکی در وسط ایجاد کنید تا دانه مورد نظر را داخل آن قرار دهید و یا روی سطح صافی به قطر نیم قطر پهن کنید. سانتی متر و با قالب یا کاتر برش دهید.در قابلمه یا قابلمه ای یک پایه فلزی قرار دهید سپس سینی فلزی را روی آن قرار دهید و روی آن کاغذ روغنی بگذارید و کارابیاها را روی آن قرار دهید و در تابه یا قابلمه بگذارید و با حرارت ملایم بپزید.تا شیرینی شما پخته شود.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …