طرز تهیه شیرینی چُوَلو یا شیرینی زنجبیلی


شیرینی زنجبیلی بدون فر, شیرینی چُوَلو لاری, شیرینی چُوَلو با فر طرز تهیه شیرینی خانگی چلو آسان
نرم و لذیذ در فر چلو لاری یکی از شیرینی های سنتی استان فارس میباشد که طعم اصلی آن پودر زنجبیل میباشد و به همین دلیل به شیرینی زنجبیلی نیز معروف میباشد. شیرینی شهر لارستان در استان فارس سنتی میباشد. شیرینی چووالو سوغاتی لارستان و شیرینی رژیمی میباشد که از قدیم برای عید نوروز در لارستان پختن می شده میباشد. دلیل نامگذاری این شیرینی استفاده از وردنه مخصوصی به نام چوح میباشد که حالت دنده ای دارد و سبب می شود خمیر در هنگام باز شدن حالت دنده ای پیدا کند. خمیر را بعد از قالب زدن از همان سمتی که آستر زده شده در قالب قرار می دهند تا حالت خود را حفظ کند و خطوط آن از بین نرود. طرز تهیه اول شیرینی چلو لاری مواد لازم برای شیرینی چلو لاری 500 گرم آرد روغن جامد یا کره 200 گرم شکر 200 گرم پودر زنجبیل یک چهارم لیتر آب داغ به میزان لازم (به شرطی که خمیر نسبتا سفت باشد. بدست آمده) شیرینی چُوَلو, شیرینی زنجبیلی, شیرینی های سنتی فارس چلو شیرینی یا شیرینی زنجبیلی

طرز تهیه شیرینی چولو کره را آب کنید. آرد و شکر را با روغن مخلوط کرده و با دست ورز دهید.زنجبیل را افزایش کنید و دوباره خمیر را ورز دهید تا یکدست و یکدست شود.آب گرم را کم کم افزایش کنید و هم بزنید تا خمیری انعطاف‌یافته به دست آید که به دست نچسبد. خمیر را به مدت نیم ساعت در کیسه فریزر قرار دهید و سپس با وردنه به قطر 1 سانتی متر باز کنید. خمیر را با کاتر مورد نظر برش دهید، تابه را روی آتش بگذارید تا کاملا داغ شود. خمیرهای قالب زده را در قالب بچینید و پس از حرارت دادن دادن یک جهت آن ها را با کفگیر برگردانید و جهت دیگر را هم حرارت دادن دهید سپس به کاسه دیگری منتقل کنید تا کاملا خنک شوند. روش دوم شیرینی چولو مواد لازم برای شیرینی چولو یک کیلو آرد سه چهارم کیلوگرم شکر (750 گرم) روغن جامد یک چهارم کیلوگرم (250 گرم) پودر زنجبیل نصف لیوان آب گرم 1 لیوان شیرینی چولو  یا نان زنجبیلی همانطور که شیرینی چولو آماده می شود روغن جامد را داغ کرده و با آرد مخلوط کرده و شکر و زنجبیل را با دست مخلوط کرده و آب گرم را افزایش کرده و دوباره ورز دهید تا به دست نچسبد. اگر خمیر سفت بود می توانید کمی آب به آن افزایش کنید. خمیر را به مدت 2 تا 2.5 ساعت در کیسه نایلونی قرار دهید تا استراحت کند. وقتی خمیر کمی داخل روغن افتاد، آماده پخت میباشد.مقداری از خمیر را پشت سینی قرار دهید و با دست کمی صاف کنید، سپس با وردنه یا سوراخ، خمیر را به کلفتی حدود یک چهارم اینچ باز کنید.با کاتر یا لبه لیوان از خمیر قالب درست کنید و در تابه ای که روی آتش میباشد قرار دهید تا دو جهت آن برشته شود سپس در ظرفی قرار دهید تا خشک نشود. این کیک را می توانید چند ماه در فریزر نگهداری کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه حلوا مرمری





مطلب پیشنهادی



طرز تهیه حلوای رقایی گیلانی خوشمزه حلوای رقایی یا حلوای تخم گشنیز یکی از حلواهای …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …