طرز تهیه شیرینی بادام سوخته یا بادام آبنباتی

بادام آبنباتی, بادام سوخته با گلاب, طرز تهیه بادام سوخته گیلان «بادام سوخته» نوعی شیرینی سنتی ایرانی همراه با تهیه بادام سوخته یا بادام قندی
شیرینی سنتی ایرانی و کردستانی می باشد که از ترکیب بادام و شکر کاراملی تهیه می شود و می توانید به جای شکر یا نبات از آن استفاده کنید. (به انگلیسی: candied almonds) یا candied almonds یک شیرینی سنتی فارس و کردستان می باشد. این شیرینی خوشمزه ایرانی با بادام کاراملی درست می شود. بادام سوخته را می توان به جای شکر یا شکلات در کنار چای و چای استفاده کرد طرز تهیه بادام سوخته گیلان که عمدتا در آستانه تهیه می شود با بادام سوخته شیرازی کمی گوناگون می باشد و با بادام زمینی خرد شده یا انواع دیگر درست می شود. از گردوی خرد شده استفاده می شود.طرز تهیه بادام سوخته, طرز تهیه ی بادام سوخته, تهیه بادام سوخته بادام سوخته با گلاب بادام سوخته با گلاب
مواد لازم برای بادام سوخته با گلاب بادام 1 پیمانه شکر نصف پیمانه گلاب 1 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری بادام سوخته با گلاب, طرز تهیه بادام سوخته گیلان, طرز نگهداری بادام سوخته طرز تهیه بادام سوخته با گلاب

طرز تهیه بادام سوخته گلاب

شکر و گلاب را در قابلمه ای بریزید و مخلوط کنید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 10 لحظه روی حرارت ملایم بجوشانید تا شکر کاراملی شود.بادام را افزایش کرده و با کارامل کاملا مخلوط کنید، کره را افزایش کنید و مخلوط کنید. بگذارید مواد بجوشد و کاملا غلیظ شوند و شکر به رنگ کهربایی در بیاید. مراقب باشید شکر نسوزد. کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و بادام های کاراملی شده را روی سینی پهن کنید و بادام ها را با قاشق سوا کنید و شکیبایی کنید تا کاملا سرد و سفت شوند. بعد از 2 ساعت بادام ها را از روی کاغذ روغنی بردارید و در قالب شکلاتی بریزید و برای مهمان ها ببرید. بادام سوخته گیلان مواد لازم برای بادام سوخته گیلان بادام زمینی بو داده ۱ پیمانه شکر ۱ لیوان روغن جامد یا کره ۱ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۳ قاشق مرباخوری طرز تهیه بادام سوخته گیلان بادام زمینی را با مخلوط کن یا چرخ گوشت چرخ کرده سپس با وانیل مخلوط کنید. کف یک تابه استیل را کاملا چرب کنید. شکر را در قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا کاملا ذوب و کاراملی شود. ۱ قاشق غذاخوری کره جامد یا روغن را به کارامل افزایش کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. بادام زمینی خرد شده را به کارامل افزایش کنید و مخلوط کنید.کارامل داغ را روی سینی ریخته و مواد را با وردنه چرب شده پهن کنید و کاملاً به قطر 1/4 اینچ صاف کنید.قبل از سرد شدن و سفت شدن کارامل، با یک چاقوی بینهایت روغنی، یک خط مربع در بالای آن بکشید تا بعد از سرد شدن به آسودگی بتوانید آنها را تکه تکه کنید. در صورت میل‌کردن به ازای هر ۱ فنجان بادام زمینی می توانید از یک سوم فنجان کنجد برشته شده و یک سوم فنجان گردو یا مغزهای دیگر استفاده کنید. تنها باید تمرکزفکر کنید که مقدار شکر و آجیل یکسان باشد.  بادام سوخته عسلی, شیرینی بادام سوخته, بادام سوخته بادام شیرازی سوخته بادام شیرازی سوخته
مواد لازم برای بادام شیرازی سوخته بادام شیرازی خام 1 پیمانه شکر 1 پیمانه کره 15 گرم آب 1/3 پیمانه طرز تهیه بادام سوخته, طرز تهیه ی بادام سوخته, تهیه بادام سوخته طرز تهیه بادام شیرازی سوخته ط

رز تهیه بادام شیرازی سوخته

بیشتر بخوانید:  طرز شیرینی موزاییکی هویج

در یک پیمانه بادام شیرازی کوچک مخلوط کنید. شکر را با آب و روی آتش بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر حل شود بادام ها را به قابلمه افزایش کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب تبخیر شود و شکرها کاراملی شوند و مشابه نبات به بادام بچسبند. شعله را خاموش کنید و بادام ها را در صافی فلزی بریزید و تکان دهید تا شکر اضافی آن گرفته شود سپس در سینی استیل چرب شده قرار دهید و بگذارید خنک شود.در قابلمه ای دیگر بقیه شکر و کره را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا کاراملی شود.بادام شیرین را به کارامل افزایش کنید و مخلوط کنید. می توانید بادام را روی حرارت نگه دارید تا زمانی که کارامل به رنگ دلخواه در بیاید، اما مراقب باشید شکر نسوزد. بادام ها را هر چه بیشتر روی حرارت بگذارید بیشتر می سوزد و رنگ کارامل تیره تر می شود و بلافاصله بادام ها را در سینی استیل چرب شده پهن کنید و با قاشق آن ها را خرد کنید تا سرد و سفت شوند. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …