سرما کم کم خود را به ما نشان می دهد، باید سعی کنیم چیزهای گرم بخوریم. در این مطلب طرز تهیه نوعی شیرینی که با هویج و زنجبیل گرم می شود را به شما آموزش می دهیم.مواد لازم برای شیرینی هویج و بادام: 125 گرم پودر قند، هویج رنده شده، 2 تکه بزرگ زنجبیل تازه رنده شده، 1 قاشق چایخوری بادام خرد شده 150 گرم آرد، 300 گرم نشاسته گندم، 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری تخم مرغ، 2 رقم کره، 125 گرم پودر پسته، 2 قاشق غذاخوری کلوچه هویج و بادام: داخل یک رقم شکر و هویج پودر شده بریزید. کاسه مناسب را روی اجاق قرار دهید تا هویج نرم شود. زنجبیل و بادام را افزایش کنید. الان آرد، نشاسته و بکینگ پودر را با هم الک کرده و وسط آن را سوراخ کرده و به آرامی مواد را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ نرم شده و کره را افزایش کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.الان چانه بندهای کوچکی از خمیر درست کرده و به شکل دایره باز کنید. الان مقداری از مخلوط بادام و هویج را در مرکز هر خمیر قرار دهید و لبه های آن را به هم بچسبانید.الان خمیر آماده شده را در سینی چرب شده قرار دهید و خمیر را به مدت حدود 25 لحظه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.الان روی پنجره سیمی کیک را خنک کنید و روی آن را با پودر پسته تزئین کنید.
طرز تهیه شیرینی هویج و بادام
تجربه سرمای زمستان با شیرینی هویج و بادام