طرز تهیه شیره انگور به 2 روش

طرز تهیه شیره انگور،تهیه شیره انگور،طرز تهیه شیره انگور در طب اسلامی طرز تهیه شیره انگور
یا شیره انگور 2 طرز تهیه شیره انگور: شیره انگور مخصوصا برای کودکان در حال رشد بینهایت خاص میباشد. این شیره را می توانید به روش سنتی در منزل تهیه کرده و مصرف کنید. در ادامه این مقاله بیتوته شما را با تهیه شیره انگور به دو روش مختلف آشنا می کنیم: شیره انگور یک غذای محبوب در خاورمیانه میباشد. مردم این منطقه اغلب آن را با ارده ترکیب می کنند و روی نان نازکی به نام نان ساجی می پاشند و می نوشند. این ترکیب را می توان به عنوان یک دسر شیرین و مقوی مصرف کرد. تهیه برنج و شیره انگور بینهایت آسان میباشد و مصرف برنج و آب انگور فواید زیادی برای سلامتی دارد. این ترکیب را در هر زمانی از روز می توانید بخورید، مخصوصاً در وعده صبحانه!این غذا را برای فرزندانتان تهیه کنید که به همان اندازه سالم و مغذی و بینهایت خوش طعم باشد.طرز تهیه شیره انگور به روش سنتی: طرز تهیه دوشاب انگور،درست کردن شیره انگور،روش درست كردن شيره انگور طرز تهیه شیره انگور
مواد لازم برای تهیه شیره انگور: انگور به مقدار لازم، زمین سفید یا زمین مخصوص دوشابیک، انگور مقدار هشتم طرز تهیه شیره انگور به روش سنتی: برای تهیه شیره انگور ابتدا انگورهای خوب و سالم را بشویید و سپس آبکش کنیداز انگور با دانه استفاده نکنید. سپس آب خود را از صافی رد کنید. و در کاسه مناسبی بریزید. به آنها خاک سفید افزایش کنید. بگذارید یک شب به همین صورت بماند، بعد از یک شب از صافی رد کنید تا کثیفی آن پاک شود. (بهتر میباشد از صافی های پارچه ای استفاده کنید) سپس شیره انگور را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. همانطور که به جوش آمد، کف را سوا کرده و دور بریزید. مدام هم بزنید تا نچسبد. مراقب باشید نجوشد، بجوشانید تا غلیظ شود. تمرکزفکر کنید بعد از غلیظ شدن مقدار کمی آبغوره را در ظرفی بریزید و بگذارید خنک شود. سپس آن را تکان دهید. باید غلیظ باشند، اگر شیره خیلی غلیظ باشد سفت می شود و اگر شل باشد بعد از مدتی کپک می زند. طرز تهیه شیره انگور خانگی،طرز درست كردن شيره ي انگور،روش تهیه شیره انگور طرز تهیه شیره انگور خانگی
نکاتی برای تهیه شیره انگور: اگر از خاک سفید استفاده نکنید در هنگام جوش‌آمدن شیره ترش می شود و نجس می شود. می توانید زمین سفید را از عطاری تهیه کنید. هنگام خرید ذکر کنید که برای آشپزی آب میوه می خواهید، برای تهیه شیره انگور از قابلمه یا درب مسی استفاده کنید.تولیدکنندگان معتقدند که جوشاندن آب انگور در ظروف مرتفع سبب غلیظ شدن سریعتر آن می شودجدا کردن لایه های آب میوه سبب شفافیت و زیبایی آبمیوه شما می شود. اگر پوست ها را سوا نکنید، شیره کدر خواهید داشت، بهتر میباشد انگور را دانه بگیرید. اما اگر مقدار آن زیاد باشد لزومی ندارد طرز تهیه شیره انگور بدون خاک: طرز تهیه شیره انگور خانگی،طرز درست كردن شيره ي انگور،روش تهیه شیره انگور طرز تهیه شیره انگور بدون خاک

مواد لازم برای تهیه شیره انگور بدون خاک: انگور به مزه شربت ذرت هر سه فنجان یک فنجان برای هر چهار فنجان انگور، نصف فنجان شکر به ازای هر سه تا چهار فنجان انگور طرز تهیه شیره انگور: اگر به خاک سفید دسترسی ندارید می توانید از این روش استفاده کنید. بعد از اینکه انگورها را خوب شستید، دانه ها را سوا کرده و در قابلمه مناسبی بریزید و روی آتش بگذارید. وقتی پوسته آن آغاز به ترکیدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید و آب آن را بگیرید و از صافی رد کنید. شیره انگور را دوباره روی آتش بگذارید تا آرام آرام بجوشد سپس شکر و شربت ذرت را افزایش کنید و شکیبایی کنید تا مخلوط به غلظت کافی برسد و آرام آرام بجوشد، بینهایت براق میباشد.• شیره انگور اردبیل شلتر و خوش رنگ تر از شیره همدان میباشد.• شیره انگور همدان از شیره ملایر شل تر، شیرین تر و خوش رنگ تر میباشد • شیره ای که در بازار به نام شیره کشمش فروخته می شود، اساساً همان شیره انگور میباشد، اما چون آذری زبانان به آن انگور عسگری (کشمش) می گویند. خیال کنید روی بطری این نوع شیره به جای شیره انگور، شیره کشمش جمله شده میباشد. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه غذا با کدو سبز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …