طرز تهیه ترشی فلفل هالاپينو

انواع ترشی فلفل,طرز تهیه ترشی فلفل هالاپينو,تهیه ترشی فلفل هالاپينو مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل هالاپینو: فلفل هالاپینو 10 رقم سیر 6 حبه شسته شده 4 شاخه سرکه آب 1 و 1/2 پیمانه نمک 1/2 پیمانه نمک 1 قاشق چایخوری طرز تهیه ترشی فلفل : 1) فلفل هالاپینو را بشویید و به حلقه های نازک برش دهید. ۲) در قابلمه ای با آب و سرکه و نمک می گذاریم تا بجوشد. 3) به محض جوش آمدن آن را از روی حرارت بردارید. 4) 2 پاک را آماده کنید. و لیوان های خشک کف هر لیوان 3 حبه سیر و 2 شاخه شوید بریزید و فلفل ها را به همراه آب و سرکه داخل شیشه ها بریزید. طرز تهیه ترشی فلفل هالاپينو,تهیه ترشی فلفل هالاپينو,انواع ترشی فلفل آیا می دانید: ماریناد یکی از چاشنی ها و طعم دهنده های غذاها است، به خصوص در غذاهای خاورمیانه ای حالت اسیدی دارد. با استفاده از این فرآیند می توان غذاهای تبهکار شدنی را برای چندین ماه سالم نگه داشت.اگر خود غذا به اندازه کافی آب داشته باشد، برای تهیه ترشی کافی است نمک را افزایش کنید.در برخی کشورها مشابه کره به انواع سبزی ها نمک می ریزند و این نمک آب اضافی سبزیجات را می گیرد. سپس سبزیجاتی که آب اضافی از آن ها خارج شده است به طور طبیعی تخمیر می شوند و در عملکرد محلول سرکه به دست می آید.بر خلاف فرآیند کنسرو کردن، ترشی کردن نیازی به استریل کردن کامل غذا ندارد. در نمک پاشی نمک یا محلول نمکی با فشار اسمزی سبب می شود آب موجود در میکروب ها خارج شود و میکروب ها را از بین ببرد یا در ترشی، خمیر اسیدی ترشی آن را طوری می سازد که در چنین محیطی باکتری و قارچی رشد نکند. . فرآیند ترشی برای حفظ مواد خوراکی برای استفاده در خارج از فصل برداشت آنها ایجاد شد. در سفرهای طولانی به خصوص سفرهای دریایی از غذاهای ترشی استفاده می شد. قبل از ابداع ماشین بخار، گوشت گاو و خوک شور غذای ملوانان محسوب می شد. البته امروزه مردم ترشی را نه تنها برای حفظ غذا، بلکه برای لذت بردن از طعم ترشی می گذارند.اگرچه امروزه از اصطلاح غوره تنها برای ترشی سبزیجات و صیفی جات استفاده می شود، اما در گذشته ترشی را از انواع غذاها (به ویژه آسیایی) تهیه می کردند.برای محافظت طولانی مدت از انواع میوه ها، میوه را در محلول غلیظی از آب و شکر قرار می دهند و ادویه های مختلف از جمله دارچین را به آن افزایش می کنند. باید سرکه را افزایش کنید تا خراب نشود. سعی کنید مواد ترشی را همیشه با سرکه بپوشانید. درست است که مواد ترشی می شوند تا خراب نشوند، اما اگر ترشی را خوب نگهداری نکنید، قطعا خراب می شود. خربزه های گندیده کپک می زنند. طعم آن خراب می شود، یعنی اسیدیته آن زیاد کمتر می شود و با کپک سفید پوشانده می شود. ترشی خراب بهتر است دور بریزید، اما می توانید سرکه را بیرون بیاورید و مواد ترشی را با کمی سرکه تازه بجوشانید. به این ترتیب اسیدیته دوباره از بین می رود. چه خیارشور را خودتان درست کرده باشید و چه از بیرون خریده باشید، مناسب ترین ظروف برای نگهداری ترشی، ظروف کوچک مربا هستند. به این ترتیب بطری ای که باز می کنید چند روز مقاومت می آورد و کمتر خراب می شود. اگر ترشی بیشتری دارید که می خواهید نگهداری کنید، باید بعد از ریختن ترشی در لیوان روی آن سرکه بریزید تا لیوان کاملا پر شود. سپس در را ببندید.کاسه سرامیکی شیشه ای یا لعاب دار بهترین کاسه برای نگهداری ترشی است.لیوان ترشی باید کاملا خشک و پاک باشد. اگر خیارشور را در لیوان مرطوب بریزید احتمال کپک زدن را افزایش می دهید. بهتر است کاسه خیارشور را با آب داغ بشویید و بگذارید کاملا خشک شود سپس ترشی را داخل آن بریزید. قاشقی که در ترشی می گذارید هم پاک باشد. هرگز قاشقی را که با آن خورده اید داخل ترشی نگذارید. همیشه از یک قاشق کاملا خشک برای حذف ترشی استفاده کنید. اگر ترشی را در کاسه کوچکی ریخته و سر میز بیاورید، نباید آن را در لیوان اصلی برگردانید. آن را تا زمانی که کاملا مصرف شود به همین صورت نگه دارید. نیازی نیست خیارشورها را در یخچال بگذارید، خورشید آمدن را تسریع می کند، اگر خوب از آن مراقبت کنید بد نمی شود، اما بهتر است در کاسه را باز نگه دارید. خیارشور در جای خشک و خنک.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …