طرز تهیه خیار شور

درست کردن خیار شور,تهیه خیار شور خانگی مواد لازم: نمک 2 کیلو، برگ کرفس 1 لیوان، 200 گرم آب‌کشیدن، 200 گرم فلفل سبز سریع، ترخون 5 رقم، سیر 300 گرم، تخم گشنیز 1 لیوان، آب و سرکه 1 قاشق چایخوری لازم می باشد.تا کپک نزنند.در قابلمه آب و سرکه و نمک را به جوش آورده (مقدار سرکه نصف مقدار آب می باشد) از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.در یک لیوان پاکیزه مخلوط کنید. برگ کرفس خرد شده، شوید، فلفل سبز، سیر، گشنیز و دانه های ترخون را به همراه خیارها افزایش کنید، سپس محلول آب و سرکه را روی مواد بریزید تا سطح خیارها کاملا پوشانده شود، سپس در شیشه را استوار ببندید و بگذارید بماند. دمای اتاق اتاق به مدت 1 هفته بعد از این مدت خیارشورهای آماده شده را در یخچال بگذارید نکته: برای اینکه خیارشور تحول رنگ ندهد و سبز نشود در این هفته در محیطی سایه قرار دهید و در ساعت در غیر این صورت، برای روشن شدن رنگ خیارشور، آن را نزدیک پنجره یا محلی که نور خورشید در آن می تابد قرار دهید.نکته: دمای آب و سرکه ای که روی خیار شور می ریزید خیلی مهم می باشد، این آب باید ولرم باشد، یعنی وقتی انگشت خود را در آب نمک می گذارید، حرارت آن را احساس کنید. بهتر می باشد به جای نمک معمولی از سنگ نمک استفاده کنید.میزان نمک بستگی به خود شما دارد اما معمولاً به ازای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک کافی می باشد، برای ترد شدن خیارشور می توانید از یک تکه کوچک زاج سفید در خیار شور استفاده کنید. .

مطلب پیشنهادی

خامه ترش چیست؟ + طرز تهیه

طرز تهیه خامه ترش در منزل با آسان ترین مواد موجود. خامه ترش یکی از …