طرز تهیه نوشیدنی های عالی برای روزهای سرد

درست کردن نوشیدنی های گرم,نوشیدنی های فصل زمستان وقتی دمای دماسنج همچنان به افت ادامه می‌دهد و به صفر و حتی کمتر می‌رسد، به یاد داشته باشید که طبیعت غذاهای مختلفی در اختیار ما قرار داده می باشد که اولین ویژگی آن گرم کردن بدن می باشد. در این مقاله کوتاه روش تهیه دو نوشیدنی چسبناک داغ را به شما آموزش می دهیم، با ما همراه باشید، نوشیدنی زنجبیل از آن دسته ادویه های باستانی می باشد که تاثیر بسزایی در گرم شدن بدن دارد. زنجبیل به دلیل دارا بودن ترکیبات خلاف باکتری سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.تهیه نوشیدنی با زنجبیل حرارت درونی بدن را افزایش می دهد و قدرت بدنی شما را افزایش می دهد.مواد لازم: یک تکه زنجبیل تازه، نیم لیتر آب، نیم لیتر لیمو ترش، عسل به اندازه کافی آماده سازی: زنجبیل تازه را به ورقه های نازک برش دهید. می توانید ابتدا پوست زنجبیل را بگیرید، برگ های زنجبیل را در یک پیمانه آب بریزید و بجوشانید تا آب آن نصف شود، سپس حرارت را خاموش کنید و جوشانده خود را در فنجان بریزید و یک قاشق غذاخوری عسل را به نوشیدنی زنجبیل خود افزایش کنید. هم بزنید تا شیرین شود.عسل همچنین دارای خواص آنتی باکتریال طبیعی بینهایت خوبی می باشد و بدن شما را تقویت می کند.نوشیدنی های گازدار، نوشابه های انرژی زا و غیره را کنار بگذارید. و خود را با یک فنجان نوشیدنی زنجبیل داغ پذیرایی کنید و از خواص آن نهایت استفاده را ببرید.نوشیدنی دارچین نیز مشابه زنجبیل خواص فوق العاده ای به خصوص در طب سنتی علاوه بر طعم دادن به غذا دارد. . این ادویه آسایش بخش می باشد و در عین حال قند خون را تنظیم می کند.مواد لازم: چوب دارچین ۲ پیمانه آب، یک لیوان شاخه میخک، یک قاشق غذاخوری عسل، در فنجان بریزید، در صورت میل‌کردن یک رقم میخک داخل آن بریزید. یک قاشق غذاخوری عسل را به نوشیدنی دارچینی خود افزایش کنید و بنوشید.اگر باردار هستید از مصرف زیاد دارچین خودداری کنید. .

مطلب پیشنهادی

خامه ترش چیست؟ + طرز تهیه

طرز تهیه خامه ترش در منزل با آسان ترین مواد موجود. خامه ترش یکی از …