طرز تهیه سرکه هلو برای ترشی های پاییزی

طرز تهیه سرکه هلو,درست کردن سرکه هلو مواد لازم: هلو 4 تا 5 کیلو، خامه ترش، قاشق غذاخوری، سرکه، 2 لیوان نمک، 3 قاشق غذاخوری شکر، نصف لیوان طرز تهیه: ابتدا هلوها را بشویید و بگذارید کاملا خشک شوند. هسته آن را سوا کرده و میوه را خرد کرده و در کاسه مناسبی برای تهیه سرکه قرار دهید. مخمر را با سرکه مخلوط کرده و نمک و شکر را افزایش کرده و روی هلوها بریزید و خوب مخلوط کنید و بگیرید. در کاسه را ببندید تا هوا داخل آن نشود و در جای خنک بگذارید و بعد از یک ماه در کاسه را باز کنید و دوباره ماریناد را خوب مخلوط کنید و فیلتر کنید. سرکه صاف شده را به مدت 8 تا 10 لحظه بجوشانید و پس از خنک شدن در کاسه مناسبی بگذارید و در جای تاریک نگهداری کنید و استفاده کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع کتلت سیب زمینی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …