طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته

طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته,درست کردن شربت زنجبیل طرز تهیه: 5 لحظه زمانه انتظار: 15 لحظه کل: 20 لحظه مواد لازم: شکر 1/3 پیمانه آب 1/3 پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری آب شکر نصف قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده 1 و نیم قاشق چایخوری دارچین 1/4 قاشق چایخوری میخک آسیاب شده جوز هندی کمی آسیاب شده کمی ماهی خال مخالی طرز تهیه: 1. آب و شکر را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت میانه ​​قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربتی براق درست شود. وانیل، شربت شکر و ادویه ها را در آن ریخته و مخلوط کنید. حرارت را کم کنید و 3 لحظه بجوشانید تا کمی غلیظ شود. شربت به رنگ زنجبیلی غنی تبدیل می شود. روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا آماده استفاده شود. طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته,درست کردن شربت زنجبیل3. برای تهیه لاته: 60 گرم قهوه داغ یا 1 فنجان اسپرسو داغ را با 180 گرم شیر کم چرب گرم شده مخلوط کنید. ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شربت زنجبیل افزایش کنید و هم بزنید. سعی کنید و اندازه ها را تنظیم کنید. آن را با خامه تازه زده شده، دارچین، جوز هندی یا تکه های زنجبیل کریستالیزه تزئین کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی قارچ و زيتون

مطلب پیشنهادی

خامه ترش چیست؟ + طرز تهیه

طرز تهیه خامه ترش در منزل با آسان ترین مواد موجود. خامه ترش یکی از …