طرز تهیه آش سیرابی

آش سیرابی با سبزی آش, آش سیرابی اصفهان, دستور تهیه آش سیرابی طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات
اگر به سیرابی علاقه مند هستید، آش سیرابی یک غذای خوشمزه و مقوی می باشد که می توانید از ترکیب سیرابی و انواع حبوبات آش سیرابی، غذاهای سنتی، اصفهان، یزد تهیه کنید. ، اراک و او را میلیونر می دانند. آش سیرابی خوشمزه و مقوی می باشد. در برخی از دستور العمل ها از سوپ سبزیجات نیز در ترکیب این غذا استفاده می شود، وجود آب در این سوپ سبب شده می باشد که سرشار از پروتئین بدون چربی باشد. ترکیب پروتئین حیوانی و گیاهی و کلسیم پنیر دلمه در این سوپ برای رشد کودکان، درمان کم خونی، درمان ریزش مو، تقویت معده و سیستم ایمنی بدن خیلی مفید می باشد.آش سیرابی با کشک مواد لازم برای تهیه سوپ سیرابی با کشک برای 6 تا 7 نفر سوپ 1 مشت نخود 1 پیمانه نخود 1 پیمانه نخود پوست گرفته 2 پیمانه عدس 1 پیمانه پیاز 2 حبه سیر 1 پیمانه نعنا خشک 1 پیمانه برای تزئین چوب دارچین لازم 1 دندان زردچوبه پودر سیر فلفل سیاه لازم می باشد. آش سیرابی ساده, طرز تهیه آش جو با سیرابی, آش سیرابی با کشک طرز تهیه سوپ سیرابی با کشک.

سیرابی را شسته و خرد کرده و همراه با 1 رقم پیاز و 2 حبه سیر و 1 رقم چوب دارچین داخل قابلمه بریزید و 4 تا 5 ساعت داغ‌کردن دهید، لوبیاها را آبکش کنید، نخود و لوبیا را با کمی آب بپزید تا نرم شوند. در قابلمه ای دیگر مقدار زیادی آب بجوشانید، عدس ها را در اواخر پخت افزایش کنید تا کاملا نرم شوند، پایان موادی که پخته اید را با هم در قابلمه ای بریزید و حرارت را کم کنید تا آب گوشت کم شود، پیاز را خرد کنید. با کمی روغن و زردچوبه و پودر سیر داغ‌کردن دهید تا طلایی شود سپس نعنا خشک را افزایش کرده و هم بزنید و از روی حرارت بردارید و به سوپ افزایش کنید و فلفل سیاه و کشک را به مواد افزایش کنید و نمک سوپ را اندازه کنید و نیمی از آن را اندازه کنید و بگذارید بپزد. یک ساعت دیگر تا کاملا سفت شود می توانید از زودپز استفاده کنید تا سوپ سریعتر بپزد اگر می خواهید سوپ خوشمزه تر شود وسط پخت کمی روغن زیتون یا روغن کنجد افزایش کنید.سوپ سیرابی با سبزیجات، مواد لازم برای سوپ سیرابی با سبزیجات، 1 رقم سوپ سبزی، پوره 250 گرم، گندم سیاه، یک پیمانه، لوبیا، نصف پیمانه، بلغور جو دوسر، 1 پیمانه، گندم، 1 لیوان، سبوس، 1 پیمانه، عدس نصف پیمانه، پیاز 1 پیمانه، سیر 2 رقم، کره 2 دانه به میزان لازم، نمک و ادویه به میزان لازم، مشابه قبل آماده کنید.سیرابی خرد شده را با سیر و پیاز چهار اقبال شده و کمی آب به مدت ۴ تا ۵ ساعت بپزید. بعد از 1 ساعت نخود و لوبیا را آبکش کرده و به قابلمه افزایش کنید. گندم و جو خرد شده را آبکش کنید و به قابلمه افزایش کنید. درست کنید حدود 3 ساعت طول می کشد تا لوبیاها بپزند و بعد از 3 ساعت عدس و ماش و برنج را آبکش کرده و افزایش کنید و سبزی ها حاوی تره و جعفری و گشنیز و شنبلیله را خرد کرده و به قابلمه افزایش کنید و یک رقم پیاز را افزایش کنید. آن را خرد کرده و با کمی روغن مایع داغ‌کردن می دهیم تا نرم شود سپس زردچوبه و ادویه را افزایش می کنیم و وقتی کاملا سرخ شد به قابلمه افزایش می کنیم و نمک و فلفل را اندازه می کنیم و بعد از 5 لحظه حرارت را خاموش می کنیم. در پایان پخت یک فنجان کشک رنده شده به قابلمه افزایش کنید برای پخت سریعتر سیرابی می توانید از زودپز استفاده کنید. .

بیشتر بخوانید:  مزیت فلفل دلمه قرمز و ارزش غذایی آن

مطلب پیشنهادی

خامه ترش چیست؟ + طرز تهیه

طرز تهیه خامه ترش در منزل با آسان ترین مواد موجود. خامه ترش یکی از …