طرز تهیه شيرين كردن زيتون

شيرين كردن زيتون به روش سنتي,شیرین کردن زیتون,طرز شيرين كردن زيتون با سود شیرین کردن زیتون به روش های مختلف
روش های شیرین کردن زیتون آیا تا به حال اندیشه کرده اید که چگونه زیتون را شیرین کنیم؟ روش های زیادی برای شیرین کردن زیتون وجود دارد که در این مقاله چند روش برای شیرین کردن زیتون ارائه می کنیم. می توانید از هر روشی که برایتان آسوده تر می باشد استفاده کنید، شیرین کردن زیتون به دو صورت انجام می شود، یکی روش سنتی که با شکافتن زیتون می باشد و دیگری که سریع می باشد، استفاده از نوشابه می باشد. در زیر روش های شیرین سازی زیتون در منزل را ارائه می دهیم که با توجه به خواص زیتون و مصرف زیاد آن می توانید آن را در منزل شیرین کرده و زیتون شور تهیه کنید. این کار هزینه های شما را خیلی کاهش می دهد.شیرین کردن زیتون در منزل کار نسبتاً دشواری می باشد، به خصوص اگر مقدار زیتون زیاد باشد. شیرین کردن زیتون به روش سنتی: این روش برای زیتون سبز و درشت توصیه می شود، ابتدا زیتون شسته می شود. زیتون ها را با سنگ یا پستو بزنید تا بشکنند. مراقب باشید که گوشت کبود نشود.زیتون ها را در قابلمه بریزید و به مدت 6 تا 8 روز روی آن را با آب سرد بپوشانید و روزی دو بار صبح و شب آب آن را عوض کنید تا تلخی آن گرفته شود.بعد از 8 روز آب آن را بنوشید، نباید تلخ شود. • پس از حاضر شدن، ظرفی را با آب نمک (حدود 1 اقبال نمک دریا به 10 اقبال آب) و سرکه یا آبلیمو (حدود 1 اقبال سرکه یا لیمو) پر کنید. آب 20 اقبال آب بگیرید – البته میزان اسیدی آن بستگی به ذائقه شما دارد) سپس زیتون ها را در شیشه های خشک پاکیزه بریزید و روی آنها آب نمک بریزید و درب آن را استوار ببندید و در جای تاریک خنک نگهداری کنید. قبل از استفاده چند ساعت در یخچال بگذارید. روشهای شیرین کردن زیتون در منزل شیرین کردن زیتون با سود,طرز شیرین کردن زیتون,طرز تهیه زیتون با سود خوابیدن در آب نمک روش شیرین کردن زیتون سیاه در منزل: از این روش برای زیتون سیاه استفاده کنید. برای آزمایش نسبت آب به نمک، یک تخم مرغ خام را در مخلوط آب شور بریزید. وقتی تخم مرغ شناور می باشد عالی می باشد. در مورد زیتون های شکافته وقتی آماده خوردن شد، آن ها را به آب نمکی که نمک کمتری دارد منتقل کنید تا بتوانید برای مدت طولانی نگهداری کنید. • زیتون ها را بشویید. با یک چاقوی تیز، گوشت زیتون را (از بالا به پایین) بدون بریدن‌کردن استخوان برش دهید.• در ظرفی (ترجیحاً قابلمه) زیتون ها را در آب نمک (1 اقبال نمک دریا به 10 اقبال آب) خیس کنید.مطمئن شوید که همه زیتون ها در آب فرو رفته اند (اگر بیرون هستند از چیزی برای وزن کردن آنها استفاده کنید و هر بار که آب نمک را روی آنها می ریزید شناور می شود) و آن را بپوشانید. • زیتون آنها را به مدت 3 هفته در آب قرار دهید. هر روز کاسه را تکان دهید و آب نمک را به صورت هفتگی عوض کنید، سپس طعم تلخ را بچشید. این فرآیند بسته به نوع زیتون ها می تواند 5 تا 6 هفته طول بکشد، وقتی تلخی آن از بین رفت و طعم دلخواه را به دست آورد، آن ها را در شیشه های حاوی آب نمک (1 اقبال نمک دریا به 10 اقبال آب) بریزید، 4 قاشق غذاخوری افزایش کنید. یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز و یک لایه روغن زیتون روی آن بمالید خشک کردن (نمکی کردن) زیتون در محیط باز: شیرین کردن زیتون,طرز شيرين كردن زيتون با سود,شيرين كردن زيتون سیاه در منزل نحوه شیرین کردن زیتون با نمک این بهترین راه برای استفاده از زیتون سیاه درشت با نمک درشت دریا (حدود 1 پوند نمک) می باشد. برای هر 2 پوند زیتون) در یک سبد چوبی که اجازه گردش هوا را می دهد. ریختن زیتون ها باید کاملا با نمک پوشانده شود. آنها را در فضای باز، که گرم و تهویه مناسب می باشد، قرار دهید.3 یا 4 روز آنها را به همین صورت بگذارید، هر 2 یا 3 روز یکبار کمی نمک افزایش کنید و هر روز آنها را تکان دهید تا زیتون ها کاملاً آغشته به نمک شوند.• طعم زیتون را بچشید. اگر شیرین نیستند بگذارید بیشتر بمانند و اگر شیرین شدند ابتدا زیتون ها را آبکشی کنید. وقتی دیگر تلخ نشد، می توانید نمک اضافی را بردارید و آن را به همین صورت نگه دارید یا نمک اضافی را تکان دهید و سریع آن را در آب در حال جوش فرو کنید تا نمک اطراف آنها گرفته شود. برای پر شدن آنها از روغن زیتون استفاده کنید (این نوع روش سبب می شود آنها را چروک می کند). خشک کردن (نمکی کردن) زیتون در شیشه: زیتون سیاه کوچک برای این روش توصیه می شود. در کاسه های شیشه ای، زیتون ها را به صورت لایه ای با نمک درشت بریزید. به مدت 3 هفته هر روز خوب تکان دهید و نمک بیشتری افزایش کنید تا آب زیتون جذب نمک شود. زیتون ها را از نظر تلخی بچشید (ابتدا زیتون ها را بشویید). اگر تلخی باقی ماند به همین ترتیب ادامه دهید. در غیر این صورت نمک های زیتون ها را بشویید و در ظروف شیشه ای پاکیزه بریزید و آب گرم (نه داغ) به آن افزایش کنید و 4 قاشق غذاخوری سرکه قرمز مرغوب و یک لایه روغن زیتون افزایش کنید. بعد از 4 تا 5 روز آماده خوردن خواهند بود.هر نوع زیتون را با روغن زیتون بپوشانید و بگذارید چند ماه بماند.می توان از آن به عنوان طعم دهنده استفاده کرد نحوه شیرین کردن زیتون با نفع: چگونه زیتون را شیرین کنیم ,شیرین کردن زیتون با سود,طرز شیرین کردن زیتون طرز تهیه زیتون با نفع • روشی برای شیرین کردن زیتون با نفع می باشد. برای شیرین کردن سودآور زیتون، ابتدا زیتون های سبز روشن با لکه های زرد را انتخاب کنید، زیتون های مجروح و آسیب دیده را سوا کنید. سپس زیتون ها را در کاسه مناسبی بریزید و آب معمولی را به آن افزایش کنید تا حدود 15 سانتی متر از سطح زیتون بالاتر برود سپس به ازای هر کیلوگرم زیتون 30-20 گرم سودا در حجم آب مورد نظر بریزید. . و چند لحظه با یک تکه چوب پاکیزه هم بزنید تا نوشابه کاملا حل شود. در استفاده از ظروف پلاستیکی مراقب باشید زیرا نوشابه آنها را خراب می کند. زیتون های شسته شده را به محلول افزایش کنید تا حدود 15 سانتی متر از زیتون ها بالای محلول باشد. بعد از 7- بعد از 8 ساعت که رنگ محلول کاملاً قهوه ای تیره شد. چند دانه زیتون را با احتیاط بردارید و خوب بشویید و با زبان بچشید، اگر طعم تلخی نداشتید محلول را دور بریزید. در غیر این صورت، زیتون باید همچنان در محلول باقی بماند.• پس از اینکه مطمئن شدید تلخی زیتون کاملا از بین رفته می باشد، محلول تیره رنگ را با احتیاط دور بریزید.زیتون ها را به مدت 2-1 روز در ظرفی با آب معمولی قرار دهید، دو بار بشویید تا رنگ آب آن دگرگونی نکند، برای خنثی شدن بقیه سودا، به ازای هر 10 لیتر آب، 1 لیتر سرکه افزایش کنید. و بعد از یک شبانه روز آب آن را با سرکه تخلیه کنید. • سپس زیتون ها را بشویید و در آب نمک 4 درصد (هر لیتر آب 4 گرم نمک) بریزید، سپس زیتون ها را در ظروف شیشه ای پاکیزه و خشک بریزید و به صورت هرمتیک ببندید. . (تلخ زیتون ها را با بی کربنات نوشابه دریافت کنید)* بهترین ظروف برای نگهداری زیتون های نمکی، ظروف شیشه ای با درب استوار بسته می باشد. .

مطلب پیشنهادی

خامه ترش چیست؟ + طرز تهیه

طرز تهیه خامه ترش در منزل با آسان ترین مواد موجود. خامه ترش یکی از …