طرز تهیه ترشی آجیلی

درست کردن ترشی آجیلی,تهیه ترشی با آجیل طعم ترشی آجیل شیرین میباشد به سلیقه خود می توانید مقدار برگ زردآلو و سرکه را کم و زیاد کنید مواد لازم: بادام هندی 200 گرم بادام 200 گرم گردو 200 گرم پیستا 200 گرم گرم برگ زردآلو، 250 گرم آب جوشیده و نصف فنجان (600 میلی لیتر) (سه و نیم پیمانه سرکه سفید (600 میلی لیتر)، چند تکه دارچین و نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: پایان مغزها را خیس کنید. سوا در آب و پوست آن را سوا کنید و روی پارچه پاکی پهن کنید تا کاملا خشک شوند برگها را به مدت 1 شب در آب جوش خیس کنید تا کاملا نرم شوند سپس سرکه را افزایش کرده و تابه را روی آتش بگذارید تا مدتی بجوشد. چند لحظه در مخلوط کن بریزید و پوره کنید تا به شکل سس درآیند سپس ادویه و مغزها را افزایش کنید و مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از خنک شدن خیارشور را در یک لیوان پاکیزه و در یخچال نگهداری کنید. : 1- همه آجیل ها قطعا خام مصرف شوند 2- طعم این ترشی شیرین میباشد، می توانید به ذائقه خود برگه زردآلو و سرکه را کم و بیش افزایش کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه چندین غذا با بلغور گندم

مطلب پیشنهادی

خامه ترش چیست؟ + طرز تهیه

طرز تهیه خامه ترش در منزل با آسان ترین مواد موجود. خامه ترش یکی از …