طرز تهیه چندین غذا با بلغور گندم

بلغور پلو و بادمجان گنابادی, بلغور پلو خراسانی, بلغور پلو ترکی دستور آسان و خوشمزه با بلغور گندم
بلغور گندم یکی از غلات زیاد مفید و کامل برای پختن انواع غذاهاست که خاصیت گرمی دارد و انرژی لازم برای تلاش های روزانه را تامین می کند و از طرفی وجود فیبر در سبب می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید. پر بودن. بلغور در زبان پارسی به معنی شکسته و خمیر شده میباشد و بلغور گندمی را می گویند که نیم کوبیده و له شده و شکافته شده باشد. با بلغور گندم می توانید انواع غذاها را به آسودگی در منزل تهیه کنید. یکی از غذاهای سنتی ایرانی که می تواند جانشین مناسبی برای برنج باشد، بلغور پلو میباشد. به جای درست کردن باقالی پلو یا استامبولی می توانید بلغور پلو را جانشین برنج کنید و به اصطلاح بلغور پلو درست کنید. می توانید آن را با انواع خورش ها سرو کنید. از آنجایی که بلغور سبوس گندم از آن سوا نمی شود، گندم بلغور یک غلات کامل محسوب می شود و بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم را تشکیل می دهد. بلغور گندم گرم میباشد و به دلیل داشتن فیبر زیاد شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد.بلغور گندم منبع غنی از ویتامین های گروه B به ویژه تیامین و فیتواسترول میباشد که به تقویت سیستم عصبانی و پیشگیری از سرطان سینه کمک می کند.در برخی مناطق بلغور پلو را از ترکیب برنج و گندم بلغور درست می کنند، اما می توانید انواع غذاهای خوشمزه را تنها با بلغور گندم درست کنید. انواع غذای بلغور گندم می تواند برای کودک شما زیاد مغذی و سالم باشد و جانشین زیاد خوبی میباشد، بهتر از برنج سفید انرژی و مواد مغذی لازم برای رشد کودک را تامین کند غذای کودک بلغور گندم مواد غذایی با بلغور گندم برای بچه ها هویج خرد شده، نصف فنجان آب، 2 قاشق غذاخوری بلغور گندم یا بلغور جو دوسر، نصف فنجان روغن زیتون، یک قاشق چایخوری آب، 2 فنجان شیر کامل، نصف فنجان سیر میانه ​​داوطلبانه، کمی پودر دارچین، داوطلبانه داوطلبانه 1. طرز تهیه غذا با بلغور گندم برای نوزادان هضم بلغور گندم به دلیل داشتن فیبر زیاد برای نوزادان کمی سخت و سنگین میباشد، پس بهتر میباشد کمی شکیبایی داشته باشید. بهترین دوران برای افزودن بلغور گندم به رژیم غذایی کودک بین 10 تا 12 ماهگی میباشد هویج را جداگانه بپزید سیر را با کمی روغن سرخ کنید بلغور گندم را که از شب قبل خیس کرده اید با 2 لیوان آب جوش بپزید تا کاملا نرم بودنشیر، هویج و سایر مواد را به بلغور افزایش کنید و هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.در صورت استفاده از بلغور جو دوسر یا بلغور به دلیل طبع سردی که دارد قطعاً دارچین را به مواد افزایش کنید تا غذای کودک شما طعم متعادلی داشته باشد فرنی برنج گنابادی و برنجال خرد شده ۲ رقم برنج، ۲ پیمانه برنج پوست کنده و پیاز خرد شده 1 رقم گوجه فرنگی ریز رنده شده، 2 رقم پیاز سریع برای تزیین، 2 قاشق غذاخوری روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به مقدار لازم تا تبدیل رنگ دهد و سپس می گذاریم خنک شود. سپس با آب سرد بشویید برنج را از چند ساعت قبل در آب و نمک خیس کنید و پیازها را نگینی خرد کنید و روی حرارت ملایم حرارت دادن دهید تا سبک شود و پوره گوجه فرنگی و آویشن و فلفل و نمک و زردچوبه را به پیازها افزایش کنید و حرارت دادن دهید. تا زمانی که آب گوجه فرنگی گرفته شود، گندم را با 2 لیوان آب بپزید تا کاملا پخته شود و آب آن را بگیرد، اگر احساس کردید گندم کاملا پخته نشده میباشد، می توانید یک لیوان دیگر آب افزایش کنید و به پخت ادامه دهید و سپس مخلوط کنید. سس گوجه فرنگی انجام دهیدبادمجان ها را خرد کرده و نمک بپاشید و نیم ساعت در آبکش بگذارید تا تلخی آن گرفته شود سپس آن ها را بشویید و آب اضافی آن ها گرفته شود سپس در روغن داغ سرخ کنید و بعد از پخت روی حوله قرار دهید. روغن اضافی را تخلیه کنید.آب برنج را آبکش کرده و بپزید و آبکش کنید و کف قابلمه را در ته دیگ مورد نظر قرار دهید. مخلوط پلو بلغور گندم را در قابلمه بچینید و به مدت 50 لحظه بجوشانید و سپس با برنج تزیین کنید و سرو کنید این غذای بلغور برای کودک شما زیاد سالم و خوشمزه میباشد. گوجه فرنگی، 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 3 قاشق غذاخوری پیاز کوچک پوست کنده و خرد شده، 2 قاشق غذاخوری رب چیلی ترکی، 1 قاشق چایخوری آب مرغ، 1 لیتر نمک و فلفل به میزان لازم تا نرم شود، سپس گوجه فرنگی، رب چیلی چینی، نمک و فلفل را افزایش کرده و حرارت دادن دهید. تا زمانی که گوجه ها نرم شوند، رنده و آب مرغ را به قابلمه افزایش کنید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم به مدت 15-20 لحظه حرارت دادن دهید تا بلغور کاملاً مرغ را جذب کند. آب میوه. بلغور پلو را با سالاد شیرازی یا ماست و خیار سرو نکنید.بلغور پلو ترکی مواد لازم برای غذای بلغور و عدس / بلغور پلو ترکیب بلغور گندم سه پیمانه عدس (یا ذرت روی لپه) یک و نیم پیمانه کره دو قاشق غذاخوری عصاره گوشت قرص یک رقم پیاز یک رقم گوشت چرخ کرده 500 گرم نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری سیب زمینی و دو رقم  طرز تهیه با بلغور گندم و عدس – بلغور پلو ترکی در این غذا به جای برنج از بلغور استفاده می کنیم و در آخر مشابه برنج آب پز می شود.بلغور و عدس را چند ساعت در آب خیس کنید. عدس ها را آبکش کرده و با کمی کره حرارت دادن دهید. آب و آب گوشت را افزایش کنید و عدس را بپزید. پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده، نمک و ادویه مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس پایان گوشت ها را به صورت کوفته های کوچک برش دهید. کوفته ها را با کمی کره حرارت دادن دهید سپس رب گوجه فرنگی، عدس و آب را به کوفته ها افزایش کنید و بجوشانید تا پخته شوند. با کمی آب جوش و نمک بپزید و آبکش کنید. بعد از 20 لحظه مواد را به قابلمه افزایش کنید و در قابلمه را بگذارید تا دم بکشد. پیاز 3 پیمانه به مقدار لازم، یک پیمانه فلفل دلمه ای، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم، پیاز را با کمی روغن حرارت دادن دهید و سپس گوشت را افزایش کنید و سرخ کنید تا نیم پز شود.لوبیا سبز را به گوشت افزایش کنید و چند لحظه حرارت دادن دهید.رب گوجه فرنگی، نمک و ادویه را به مواد افزایش کرده و مخلوط کنید. نیمی از آب گوشت را افزایش کنید و بگذارید 10 لحظه بجوشد. بلغوری را که از قبل خیس کرده بودید آبکش کنید و فلفل دلمه ای خرد شده را با بقیه گوشت به قابلمه افزایش کنید. آبغوره و بعد از کشیدن آب، حرارت را کم کرده و در قابلمه را بگذارید تا دم بکشد. این غذا با بلغور گندم برای کودک زیاد خوشمزه و مقوی میباشد. زیره سبز، نصف قاشق چایخوری جعفری خرد شده، سه قاشق غذاخوری نمک، فلفل، پودر انیسون، مقدار لازم. طرز تهیه کوفته بلغور و عدس را که قبلا خیس کرده اید با کمی آب و نمک بپزید. و آن ها را کاملا بپزید تا آب آن کشیده شود. پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن حرارت دادن دهید و زیره را افزایش کنید و حرارت دادن دهید تا عطر آن بلند شود.پیاز را در مخلوط بلغور گندم و عدس افزایش کرده، نمک، فلفل، جعفری خرد شده، پودر موسیر و آبلیمو را افزایش کنید و مواد را کاملا ورز دهید تا یکدست شود سپس مواد را به شکل گلوله های کوچک درآورید و حرارت دادن دهید.کوفته ها را روی حوله قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سوپ بلغور گندم بدون گوشت. مواد لازم برای تهیه سوپ بلغور بدون گوشت. دو فنجان گندم سیاه. دو فنجان اسفناج. دانه های گندم بدون گوشت، دانه های گندم و حبوبات را جداگانه در آب خیس کنید. از شب قبل آب آن را چند بار عوض کنید و سپس آبکش کنید بلغور گندم را با 10 پیمانه آب به مدت 2 ساعت بپزید تا نخود لعاب دار شود و باقالی با 4 پیمانه آب را جداگانه بپزید، وقتی نیم پز شد عدس را افزایش کنید و بگذارید بپزد. کاملا بپزید و در آخر کمی نمک به حبوبات افزایش کنید. نخودها را خرد کرده و سرخ کنید. لوبیاها را به قابلمه بلغور گندم و نیمی از پیاز داغ افزایش کنید و اسفناج را افزایش کنید و نیم ساعت با حرارت ملایم بپزید و بگذارید بماند. می توانید از بقیه پیاز داغ برای تزیین سوپ استفاده کنید یا پایان پیاز داغ را به سوپ افزایش کنید و بپزید.گندم و گوشت حلیم مواد لازم برای غذا با بلغور گندم و گوشت / بلغور گندم و گوشت بره را با کمی آب و پیاز و زردچوبه به مدت 3-4 ساعت با حرارت ملایم بپزید و نمک افزایش کنید.بلغور گندمی را که از شب قبل خیس کردید با 10 پیمانه آب در قابلمه ای دیگر به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم بپزید تا کریستالی شود و گوشت را از آب خارج کرده و پس از سرد شدن استخوان ها را سوا کرده و گوشت چرخ کرده را کامل چرخ کرده و چرخ کنید. آن را به بلغور افزایش کنید و به له کردن ادامه دهید تا کاملا صاف و کشدار شود. مواد را روی آتش بگذارید و آب گوشت را در چند مرحله به گوشت و بلغور افزایش کنید تا کاملا جذب شود. دارچین را آب کرده و سرو کنید. سوپ بلغور و عدس. مواد لازم برای آش بلغور گندم و عدس / سوپ بلغور و عدس با بلغور گندم 6 قاشق غذاخوری میشل 6 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برنج قهوه ای 6 قاشق غذاخوری پیاز دو رقم عدس 6 قاشق غذاخوری آب لیمو 6 قاشق غذاخوری به مقدار لازم بلغور گندم و بلغور آماده تهیه سوپ بلغور و عدس برنج و بلغور را در قابلمه ای بریزید و به اندازه ای آب افزایش کنید تا روی مواد بپوشد و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد و حرارت را کم کنید و بگذارید مواد دم بکشد و لعاب دهید.برای تهیه نعناع داغ، پیاز را خرد کرده و حرارت دادن دهید و کمی نعنا افزایش کنید و حرارت دادن دهیدرب گوجه فرنگی رنگی را با کمی آب رقیق کرده و به پیاز و نعناع افزایش کنید و بگذارید بجوشد تا غلیظ شود و بعد از اینکه حبوبات پخته شد سس را به سوپ افزایش کنید و شاخه و نمک و آبلیمو و فلفل را افزایش کنید و بگذارید بجوشد. برای چند لحظه. یک لحظه بجوشانید تا شاخه ها کاملا نرم و لعاب دار شوند و سوپ غلیظ و جا بیفتد. بلغور حلیم و شیر مواد لازم برای غذا با بلغور گندم و شیر / حلیم بلغور و بلغور شیر 2 لیوان گوشت 200 گرم فلفل سیاه به مقدار لازم شیر 2 لیوان چوب دارچین یک رقم بلغور پلو خراسانی, بلغور پلو ترکی, سوپ بلغور و عدس طرز تهیه غذا با بلغور

تهیه بلغور شیر حلیم و بلغور گندم را از شب قبل خیس کنید و سپس با 6 لیوان آب جوشیده روی حرارت ملایم بجوشانید تا نرم شود. بلغور را هر نیم ساعت یکبار هم بزنید تا کاملا له شود و ته آن نچسبد و گوشت را با کمی فلفل سیاه بپزید تا کاملا نرم شود. اگر گوشت چربی داشته باشد، طعم ملایم آن بهتر می شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود و سپس گوشت را رنده کنید. بعد از اینکه بلغور کاملا له شد و آماده شد، شیر داغ و چوب دارچین را افزایش کنید و هم بزنید. گوشت را به حلیم افزایش کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا غلیظ شود.اگر احساس کردید حلیم خیلی سفت میباشد می توانید مقداری آب جوش به آن افزایش کنید.وقتی بافت حلیم کشدار شد یعنی سفت شده و آماده سرو میباشد. حلیم را با پودر دارچین تزیین کرده و به سلیقه خود با شکر یا نمک سرو کنید. بلغور و فرنی شیر. مواد غذایی مورد نیاز با فرنی گندم و شیر / فرنی بلغور ۱/۲ پیمانه شیر بلغور گندم ۱ پیمانه عدس ۱ لیوان شیر ۴ پیمانه پیاز میانه ​​۳ ق نمک به مقدار لازم کره یا روغن حیوانی زرد ۲ گرم قطراز تهیه سوپ بلغور و شیر بلغور از گندم و عدس را از شب قبل جداگانه در آب خیس کرده و قبل از پخت آبکش می کنیم، خرد کرده و در کمی کره حرارت دادن می دهیم تا نرم شود، بلغور گندم، خرما و نمک به پیاز افزایش شده و با 2 لیوان آب پخته می شود. حدود 1 الی 2 ساعت روی حرارت ملایم مواد را هر از چند گاهی هم بزنید تا نچسبد و بعد از پختن مواد شیر را افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه زیتون پرورده

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …