خامه ترش چیست؟ + طرز تهیه

 موارد مصرف خامه ترش, جایگزین خامه ترش, خامه ترش طرز تهیه خامه ترش در منزل با آسان ترین مواد موجود.

خامه ترش یکی از لبنیات به دست آمده از تخمیر خامه میباشد که طعم ترش ملایمی دارد و هضم آن آسوده تر از خامه میباشد. خامه ترش چیست؟ قطعاً در بسیاری از دستور العمل ها به آن خامه ترش می گویند. اگر می خواهید بدانید خامه ترش چیست یا چه کاربردی دارد، با ما همراه باشید. این باکتری سبب تولید اسید لاکتیک در خامه معمولی می شود و طعم ترش ملایمی ایجاد می کند، خامه ترش بافت سفت و غلیظی مشابه شیر غلیظ‌کردن شده دارد، خامه ترش بینهایت آسوده هضم می شود و غذا را سنگین نمی کند. خامه ترش از دیرباز یکی از محصولات لبنی مناطق سردسیر روسیه و اروپای شرقی بوده که امروزه به یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی در آشپزی مدرن تبدیل شده میباشد.استفاده از خامه ترش می‌توانید از خامه ترش در پاستا، کیک، پیش‌غذا، تنقلات، غذاهای آماده، سوپ، سالاد، شیرینی و دسر و غیره استفاده کنید. و ایجاد طعم های جدید، و یا می تواند جانشین خامه ترش در دستور العمل های مختلف. ، پنیر خامه ای یا خامه ایامروزه خامه ترش به یکی از پرکاربردترین مواد برای تهیه انواع سس ها و دیپ های خوشمزه تبدیل شده میباشد. برای تهیه سس به آسودگی می توانید خامه ترش را با مقداری پنیر پارمزان یا چدار یا سس مایونز، پیازچه و پودر پیاز مخلوط کنید و با سیب زمینی تنوری بخورید، به آنها می دهد و بافت کیک و شیرینی را ترد می کند. ترکیب خامه ترش با کره، پنیر ماسکارپونه، پودر قند و خامه قنادی برای تهیه فیلینگ خوشمزه و گوناگون برای کیک و دسر، در ترکیب همه سوپ ها اگر خامه دارند، می توانید آن را جانشین خامه ترش کنید تا خوشمزه تر شود. MASNAIMG 1 موارد استفاده از خامه ترش. اولین روش تهیه خامه ترش 1 فنجان خامه غلیظ میباشد. 1 فنجان خامه ترش را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. خامه را به ماست افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود، بگذارید داغ شود اما به جوش نیاید، وقتی مخلوط کمی گرم شد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.مخلوط ماست و خامه را در یک لیوان پاکیزه بریزید و روی آن را بپوشانید و بگذارید 8 ساعت در دمای محیط بماند و سپس به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید.خامه را آبکش کنید و پایان، آب را دور بریزید و خامه را استفاده کنید، 2 قاشق غذاخوری شیر را کمی حرارت دهید تا به دمای 40 درجه برسد و ولرم شود، سرکه سفید را با شیر گرم مخلوط کرده و روی آن را بپوشانید و بگذارید بماند. به مدت 10 تا 15 لحظه شکیبایی کنید تا شیر منسجم و خرد شود. به دمای اتاق رسیده میباشد. در ظرفی جداگانه هم بزنید تا یکدست شود. شیر ترش را به خامه افزایش کنید و مخلوط کنید. در کاسه را با یک حوله کلفت بپوشانید و دور آن را با کش ببندید و بگذارید 24 ساعت در دمای محیط بماند.سپس 24 ساعت مواد را هم بزنید و به مقدار لازم بردارید و بقیه را در یخچال نگهداری کنید.ماسنایمگ 3 طرز تهیه خامه ترش مورد نیاز برای تهیه خامه ترش خانگی خامه ترش خانگی می تواند 1-2 هفته در یخچال بماند. بهتر از ماست غلیظ و پرچرب میباشد. از آن برای تهیه خامه ترش برای کیفیت بهتر استفاده کنید.در زمانه استراحت در کاسه را به خوبی نبندید زیرا کرم برای عمل به هوا نیاز داردهوای محیط برای تهیه خامه ترش نباید سرد باشد. در هنگام استراحت نباید کاسه را تکان دهید. اسید موجود در شیر و سرکه از ویران‌شدن خامه ترش پیشگیری می کند. از خامه ترش غلیظ استفاده کنید. .

بیشتر بخوانید:  انواع غذا با سیب زمینی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …