طرز تهیه خیار شور با تخم

نحوه درست کردن خیار شور با تخم شوید, نکاتی برای تهیه خیار شور با تخم شوید طرز تهیه خیار شور با دانه

خیار شور یکی از پرطرفدارترین چاشنی هایی میباشد که اغلب در کنار همه ساندویچ ها و در برخی سالادها استفاده می شود. در این مقاله آموزش گام به گام طرز تهیه خیارشور با تخم شوید آورده شده میباشد مواد لازم برای تهیه خیارشور با تخم شوید: 1 کیلوگرم خیار، 4 حبه سیر، تخم مرغ شوید، 2 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای قرمز. ، 1/2 قاشق چایخوری (داوطلبانه) سرکه سیب (یا هر سرکه دیگر) 1 فنجان آب ، 1 فنجان نمک ترشی ، 1.5 قاشق چایخوری لیوان دهان باز ، 2 رقم میانه ​​، طرز تهیه خیار شور با تخم مرغ از شوید – اول از همه ، برای داشتن یک خیار شور خوشمزه باید خیارهای مناسبی را برای این کار انتخاب کنید. یک خیار مناسب باید پوستی سالم داشته باشد و نرم و چروکیده نباشد. خیار را بشویید و کاملا خشک کنید. نوک خیارها را که حاوی آنزیم هایی میباشد که سبب شل شدن خیارشور می شود سوا کنید سپس خیارها را به صورت نیزه ای یا حلقه ای به دلخواه برش دهید و سیر را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. آنها را همراه با تخم مرغ و فلفل در شیشه بریزید سپس خیارها را به ترتیب و بدون دوری در شیشه بریزید.اکنون سرکه سیب، آب و نمک را در قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد.سپس آن را داخل شیشه و روی خیارها بریزید، کمی تکان دهید تا هوا و حباب‌ها گرفته شود و دوباره سرکه بریزید تا خیارها را بپوشاند، درب شیشه‌ها را بگذارید و کاملا سفت کنید. در این اقبال می توانید لیوان های پر شده و در بسته را برای نگهداری طولانی تری در آب جوش قرار دهید. 5 لحظه شکیبایی کنید و بلافاصله آنها را از آب خارج کنید و اجازه دهید شیشه ها به دمای محیط برسند و سپس در یخچال قرار دهید. دست‌کم 48 ساعت شکیبایی کنید و بعد از خیارشور می توان استفاده کرد نکاتی برای تهیه خیارشور با تخم شوید: 1. اگر قصد دارید ترشی ها را برای مدت طولانی نگهداری کنید، باید شیشه ها و درها را کاملا استریل کنید. برای این کار یک قابلمه را پر از آب کنید و آن را به جوش آورید. سپس به کمک قیچی یا دسته لیوان ها را به همراه درهایشان داخل آب قرار دهید و کمی بچرخانید تا پایان اقبال های آن شسته شود. در غیر این صورت، اگر از خیارشور برای مدت کوتاهی و در یخچال استفاده می کنید، نیازی به این کار نیست. می توانید بسته به ذائقه خود مقدار نمک و فلفل را کم یا زیاد کنید. 3.فرآیند جوشاندن شیشه های پر از خیار در آب جوش، اگر به درستی انجام شود، می توانید خیارشور را بیرون از یخچال و در دمای اتاق نگهداری کنید.تنها به خاطر داشته باشید که به محض باز شدن در شیشه، باید سریع استفاده شود یا برای مدت کوتاهی در یخچال نگهداری شود. می توانید از این روش آسان به عنوان یک دستور العمل کلی برای تهیه نمک برای سبزیجات دیگر مشابه سیر، پیاز، لوبیا یا حتی هویج استفاده کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع غذای رژیمی با برنج

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …