طرز تهیه انواع پیراشکی شکری


درست کردن پیراشکی شکری, طرز تهیه انواع پیراشکی شکری طرز تهیه دونات شکری یا پیراشکی
یکی از شیرینی های خوشمزه ای است که می توانید در منزل با هر طعمی درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید دونات شکر با مایه : مواد لازم برای دونات شکری :   لیوان شکر 4 پیمانه خمیر مایه بی‌درنگ پودر شده 2 قاشق چایخوری کره 4 قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 نمک و نیم قاشق چای خوری وانیل 1 قاشق چایخوری آرد سفید دو و نیم لیوان تا 3 لیوان طرز تهیه کوفته شکری خمیر مایه: برای درست کردن کوفته های شکری ابتدا شیر را در ظرفی بریزید و شکر را افزایش کنید. و روغن مایع و پوست لیمو رنده شده و تخم مرغ را افزایش کنید و با همزن دستی خوب بزنید تا یکدست شود و کم کم افزایش کنید و هم بزنید و اگر خمیر زیاد چسبید با دست ورز دهید کمی آرد افزایش کنید.دستتون رو کمی چرب کنید و خمیر رو باهاش ​​ورز بدید و کنار بذارید و ببندید و بعد ۱ ساعت در جای گرم قرار بدید.تا حجم آن دو مساوی شود سپس روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و باز کنید اگر به دست چسبید آرد بپاشید. و روی سطح کار باز کنید. مواظب باشید در خمیرتان آردی باقی نماند، بعد از باز کردن آن با قالب دوناتی قالب بزنید. و در روغن داغ بسیار سرخ می کنند و بعد از سرخ شدن از صافی رد می کنند تا روغن اضافی آن گرفته شود و از شکر می گذرند و در صورت میل‌کردن روی آن شکلات آب شده می ریزیم.طرز تهیه دونات شکری با بکینگ پودر: پیراشکی شکری,طرز تهیه پیراشکی شکری طرز تهیه دونات شکری
مواد لازم برای دونات شکری: 250 گرم شیر گرم (1 لیوان و یک چهارم لیوان)، 100 گرم شکر (نصف لیوان)، 80 میلی گرم روغن ( تقریبا نصف لیوان) تخم مرغ 1 رقم پوست لیمو رنده شده مقدار آرد سفید: 550 گرم (تقریباً سه و نیم لیوان) بکینگ پودر: 16 گرم بیکینگ پودر (1 قاشق غذاخوری) شکر برای تزیین طرز تهیه کوفته شکری با بکینگ پودر : برای تهیه کوفته های شکری ابتدا شیر و شکر و روغن و تخم مرغ و پوست آن را تهیه کنید. پوست لیمو را مخلوط کرده و سپس آرد و مایه را مخلوط کرده و الک کرده و به مواد افزایش کرده و خوب ورز می دهیم تا به دست نچسبد، در صورت نیاز به آرد بیشتر آرد را کم کم افزایش می کنیم تا نمیچسبه بیشتر تو دستت میزنمسپس روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کرده و قالب بزنید و در روغن خیلی داغ سرخ کنید و بعد از سرخ شدن در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس از شکر رد کنید. روش تهیه انواع دونات

  برای تهیه گلوله های قندی شیر باید گرم باشد، اگر هنگام سرخ کردن روغن داغ و بسیار نباشد گلوله ها پف نمی کنند. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک سه لحظه ای





مطلب پیشنهادی



طرز تهیه پشمک همانطور که می دانید پشمک به روش های مختلفی تهیه می شود. …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …