طرز تهیه انواع ترشی کلم قرمز

طرز تهیه ترشی کلم قرمز,طرز تهیه ترشی کلم قرمز شیرین طرز تهیه انواع ترشی کلم
ترشی کلم ترشی بیشتر برای دارچین و غذا. این ترشی خیلی سریع تهیه می شود و به روش های مختلفی تهیه می شود طرز تهیه کلم ترشی شیرین: مواد لازم برای کلم قرمز ترشی شیرین: ۷ قاشق غذاخوری نمک، ۱/۵-۲ قاشق غذاخوری کلم، ۱ رقم سرکه بسته به نیاز. ترشی کلم قرمز شیرین: ابتدا یک کلم کوچک خرد کرده و بشویید سپس در آبکش بریزید و حدود یک و نیم قاشق غذاخوری تا 2 قاشق غذاخوری نمک روی آن ها بپاشید و هم بزنید تا نمک آغشته شود و بگذارید بماند. حدود 1 ساعت بنشینید و هر 20 لحظه آن را برگردانید. تا آب آن بیرون بیاید و سپس آنها را در آبکش بریزید و فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. با این کار جوانه ها گیلاسی رنگ و زیباتر می شوند، سپس جوانه ها و شکر را در ظرفی لایه لایه بریزید و سرکه را در آن بریزید تا روی جوانه ها را بپوشاند. و سپس درب کاسه را بگذارید و اجازه دهید حدود 2 ساعت بماند. و سپس آن را در شیشه های پاکیزه و خشک بریزید و آب آن را روی جوانه ها بریزید.در شیشه را ببندید و در یخچال بگذارید و بعد از 2 روز می توانید آن را بخورید.طرز تهیه کلم قرمز ترشی: ترشی کلم قرمز,ترشی کلم قرمز شیرین ترشی کلم قرمز
مواد لازم برای ترشی کلم قرمز: کلم قرمز 1 رقم، سرکه به میزان لازم، 2 قاشق غذاخوری گل کلم به میزان لازم، 1 حبه فلفل دلمه ای قرمز، 1 حبه سیر، طرز تهیه کلم قرمز ترشی: ابتدا خرد کنید و کلم را بشویید و در آبکش بریزید، وقتی آب آن گرفته شد روی یک قاشق و نیم نمک بپاشید و آن را برگردانید تا کلم نمک بزند. سپس بگذارید 1 ساعت بماند و در 1 ساعت 2-3 بار آن را برگردانید و در آبکش گذاشته و فشار دهید. تا آب ارغوانی آن بیرون بیاید سپس سیر و فلفل و در صورت میل‌کردن گلپر را در ظرفی بریزید و جوانه ها را به آن افزایش کنید سپس سرکه را افزایش کرده و مخلوط کنید و سپس جوانه ها را در شیشه های پاکیزه ریخته و خشک کنید و بگذارید. در و اگر سرعت دارید در گوشه ای از منزل بگذارید و اگر سرعت ندارید آن را در یخچال بگذارید تا بعد از ۲ روز برسد. نکاتی برای تهیه ی ترشی کلم,نحوه درست کردن ترشی کلم طرز تهیه کلم قرمز ترشی

نکاتی برای تهیه کلم ترشی: می توانید سیر، فلفل و گلپر را بردارید و آن را آسان کنید.بعد از حاضر شدن ترشی آن را در یخچال نگهداری کنید تا به مرور زمانه دگرگونی رنگ ندهد.برای تهیه کلم ترشی قطعا از سرکه سفید استفاده کنید. چون ترشی شما خوش رنگ می ماند بعد از گرفتن آب جوانه ها می توانید جوانه ها را در لیوان یا کاسه مورد نظر بریزید و روی آن سرکه بریزید تا کاملا روی سیر ترشی را بپوشاند. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه باقالی پلو با مرغ

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …