طرز تهیه مربا انجیر

طريقه درست كردن مرباي انجير,درست کردن مربا انجیر طرز تهیه مربای انجیر
مربای انجیر یکی از مقوی ترین مرباهایی است که در ماه مبارک رمضان خیلی مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه ۲ طرز تهیه مربای انجیر را آموزش داده ایم. این مربا را در فصل تابستان به آسودگی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید طرز تهیه مربای انجیر به روش اول: مواد لازم برای تهیه مربای انجیر: انجیر سبز 1 کیلو شکر 280 گرم هل 2 رقم چوب دارچین به اندازه 1 انگشت 1/ 3 فنجان عصاره وانیل 1/8 قاشق چایخوری آب لیمو 1/4 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده طرز تهیه مربای انجیر: برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای میانه ​​که نه خیلی نرم و نه خیلی غلیظ هستند استفاده کنید.سبزی ها انجیرها را خوب بشویید. . و سعی کنید آن ها را آبکشی کنید آنقدر کوتاه نکنید که پوست شکافته شود. انجیرهای شسته شده را کاملا خشک کنید. انجیر و شکر را کنار هم در کاسه لعابی ریخته و به مدت 7 ساعت در یخچال نگه دارید تا پایان شکر در انجیر حل شود. بعد از حل شدن انجیرها با شکر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. 15 لحظه حرارت دهید تا پخته شود. باید مراقب باشید مربا نریزد.در این مدت هنگام جوشاندن انجیر، پایان کفی که روی انجیر آشکار می شود را با قاشق بگیرید تا رنگ مربا روشن شود.بعد از 15 لحظه جوش‌آمدن، دارچین و هل را افزایش کنید. لازم نیست هل را پودر کنید. در مرحله بعد داخل مربای انجیر یک سوم پیمانه آب جوشیده بریزید و بگذارید 15 لحظه دیگر با حرارت ملایم بجوشد و در آخرین لحظات پخت، آبلیمو و عصاره وانیل را به همراه زعفران دم کرده به مربا افزایش کنید. بگذار استراحت کند به مدت 5 لحظه با بقیه مواد بجوشانیم، مربای انجیر ما در 30 لحظه آماده شد و قوام لازم را به دست آورد. بعد از خنک شدن می توانید آن را در کاسه دربسته در یخچال نگهداری کنید.* افزایش کردن چوب دارچین، هل و عصاره وانیل برای عطر مربای انجیر است، اگر طعم یکی از آنها را دوست ندارید، می توانید زعفران بر روی طعم مرباها و همچنین رنگ آنها موثر است.* استفاده از آبلیمو در مرباها برای پیشگیری از شیرین شدن مرباها است.مرباانجیر,مربا انجیر طرز تهیه مربای انجیر
طرز تهیه مربای انجیر به روش دوم: مواد لازم برای مربای انجیر: 1 کیلو شکر، 700 گرم آب، 1 لیوان آبلیمو، 1 قاشق غذاخوری گلاب، 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه مربای انجیر: شکر و آب را در قابلمه بزرگی بریزید و روی آتش بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود سپس انجیر را به این شیره افزایش کنید.اجازه دهید مربا حدود 30-15 لحظه با حرارت ملایم بجوشد و انجیر نرم شود سپس گلاب و آبلیمو را افزایش کرده و 5 لحظه دیگر بجوشانید. در صورت میل‌کردن زعفران آماده شده را بریزید و از روی حرارت بردارید و در کاسه مناسبی بگذارید و در یخچال قرار دهید تا مربای انجیر خنک شود. نحوه درست کردن مربای انجیر,طرز تهیه ی مربای انجیر طرز تهیه مربای انجیر

برای تهیه مربای انجیر: بهتر است از انجیرهای نه چندان درشت برای تهیه مربا استفاده کنید و از انجیرهایی که نه خیلی نرم و نه سفت هستند، انجیر سبز برای تهیه مربا مناسب تر از انجیر سیاه است. هنگام پخت حرارت دهید تا مربا سر نزند مربای انجیر را می توان به صورت کامل یا خرد شده استفاده کرد. اگر می خواهید انجیرها را خرد کنید، آب آن را به جوش بیاورید و در چند لحظه آخر انجیر را افزایش کنید. چون زود له می شوند اگر دانه های انجیر در حین پخت داخل آب مربا شد می توانید بعد از پخت انجیرها را سوا کنید و آب آن را صاف کنید سپس انجیرها را در آب صاف شده بریزید اما اگر اشکالی ندارد نه همان سرویس.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خورش چغرتمه شمال ایران

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …