طرز تهیه مربای چوک توت و گردو
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش میگو ترش مردم جنوب
بعد از شستن و آبکش کردن بگذارید ظرف در بسته با آب جوش تا صبح روز بعد. آب توت ها را به یک قابلمه دیگر منتقل کنید و با شکر به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید. توت ها و مغزهای خرد شده را اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر بجوشانید و بگذارید 3 ساعت بماند و دوباره روی حرارت قرار دهید و 15 دقیقه بجوشانید و بعد کنار بگذارید تا کاملا خنک شود و دوباره 15 دقیقه بجوشانید. قابلمه را در قابلمه بگذارید و 2 ساعت صبر کنید تا کاملا خنک شود و سپس آن را به لیوان منتقل کنید. در صورت تمایل می توانید در پایان پخت ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو به مربا اضافه کنید.اگر در حین پخت مربا کف کرد، باید کف را جدا کنید .