طرز تهیه مارمالاد نارنگی

نحوه درست کردن مارمالاد نارنگی,طرز درست کردن مارمالاد نارنگی طرز تهیه مربای نارنگی
مواد لازم برای مربای نارنگی: ماندارین شسته شده و با پوست به ورقه های نازک بریده شده 1.35 کیلوگرم شکر 4 پیمانه طرز تهیه مربای نارنگی: یک بشقاب کوچک در فریزر قرار دهید. نارنگی ها را با 6 فنجان آب در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. حرارت را ملایم کرده و نارنگی ها را بپزید تا پوست نرم شود (حدود 20 لحظه)، شکر را افزایش کنید، حرارت را کمی زیاد کنید و هم بزنید تا شکر حل شود و دوباره بجوشد. به پختن و هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ و کمی تیره شود (حدود 40 تا 50 لحظه). برای اینکه ببینید آماده میباشد یا نه، یک قاشق مرباخوری را در بشقاب با یخ بگذارید و به مدت ۲ لحظه در یخچال بگذارید. اگر غشای نازکی روی آن تشکیل شده باشد که با فشار دادن انگشت تا می شود مربا آماده میباشد. اما اگر کره ای و نازک بود به پخت آن ادامه دهید مربا را در کاسه دربسته بریزید و بگذارید کاملا خنک شود.می توانید این مربا را تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید یا تا شش ماه آن را در فریزر قرار دهید.مارمالاد نارنگی,درست کردن مارمالاد نارنگی ورقه های نارنگی برای تهیه مربای نارنگی.

بیشتر بخوانید:  طرز بیسکویت نخودی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …