طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای

درست کردن مربای پرتقال حلقه ای,طرز درست کردن مربای پرتقال حلقه ای طرز تهیه مربای پرتقال

حلقه ای مواد لازم برای مربای پرتقال حلقه شده: 1 کیلو پرتقال، 1 کیلو شکر، 3 لیوان آب، 3 لیتر آب اضافی، 1 قاشق غذاخوری گلوکز، 1 قاشق غذاخوری آب پرتقال طبیعی، 1 لیوان پرتقال طرز تهیه مارمالاد حلقه ای پرتقال: در کاسه نسبتاً بزرگی سه لیتر آب بریزید و نمک افزایش کنید و حل کنید و رزرو کنید و سر و ته پرتقال را سوا کرده و با وسیله تیز برش های نازک درست کنید و خیس کنید در آب قرار دهید و نمک به مدت 5 ساعت شکر و 3 پیمانه آب و گلوکز را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. پرتقال ها را از آب و نمک خارج کنید و با آب سرد معمولی بشویید و در آبکش بریزید و بعد از مدتی جوش آمدن شکر حلقه های پرتقال را افزایش کنید و بگذارید مربا غلیظ شود تا خراب نشود سپس آبغوره را افزایش کنید. پرتقال تازه را بعد از چند جوش خاموش کنید و 24 ساعت در همان کاسه استراحت دهید سپس در کاسه مورد نظر انتقال دهید و در یخچال نگهداری کنید، امیدوارم درست کنید و از طعم آن لذت ببرید، فوق العاده می باشد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی میوه خشک

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …