می توانید کمی هویج یا انبه سبز رنده شده به ترشی فلفل هندی افزایش کنید ترشی فلفل هندی با غذا خوشمزه و اشتها آور می باشد طرز تهیه: 20 لحظه پخت: 45 لحظه مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل هندی: فلفل سبز خرد شده 500 گرم 250 گرم سیر پوست لیمو به میزان لازم فلفل خشک هندی 10 دانه گشنیز 1 فنجان زیره 1/2 فنجان حبه 5 فلفل سیاه 1/4 فنجان روغن زیتون یا کنجد 3 پیمانه آب لیموی تازه 1/2 پیمانه نمک 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه ترشی فلفل هندی : تخم گشنیز، زیره، میخک و 5 رقم فلفل قرمز را در چرخ آسیاب کرده، می ریزیم و میانه آسیاب می کنیم، در تابه می گذاریم و با حرارت میانه کمی داغکردن می دهیم، در تابه دیگری روغن می ریزیم و فلفل را داغکردن می دهیم. سیر، 5 رقم فلفل قرمز، لیمو و نمک روی حرارت میانه به مدت 15 لحظه آبلیمو را افزایش کنید و ادویه ها را افزایش کنید و 10 لحظه دیگر داغکردن دهید. در شیشه ای بریزید و به مدت 20 لحظه در دوش آب بجوشانید. نکته: به مخلوط از فلفل ها می توانید کمی هویج رنده شده یا انبه سبز افزایش کنید. .