طرز تهیه ترشی با گوجه فرنگی

درست کردن ترشی با آب گوجه فرنگی,طرز تهیه سالاد مشهدی ترشی خوشمزه با گوجه تهیه کنید

ترشی یکی از چاشنی های مورد علاقه ایرانی هاست که در فصل زمستان مصرف می شود. گوجه فرنگی یکی از سبزیجاتی است که خواص بینهایت زیادی دارد و با آن می توانید دو ترشی خوشمزه برای زمستان درست کنید.گوجه فرنگی ترشی مواد لازم برای ترشی گوجه فرنگی: گوجه فرنگی ریز، سفت و تازه، یک کیلو نمک و نعنا خشک به مقدار لازم سرکه، یک لیوان آب جوشیده و 2.5 لیوان خنک شده طرز تهیه گوجه فرنگی ترشی: قطعاً گوجه فرنگی های سفت، قرمز و ریز انتخاب کنید، آنها را بشویید و در کاسه شیشه ای مناسب بریزید. آب را با نمک و سرکه بجوشانید. بعد از اینکه خنک شد. روی گوجه فرنگی و نعناع خشک بریزید و افزایش کنید و در شیشه را ببندید و در یخچال یا جای خنک بگذارید، گوجه فرنگی ترشی شما بعد از 10 روز آماده می شود، مراقب باشید برای تهیه این غذا از سرکه خالص استفاده نکنید. ترشی و کمی نمک افزایش کنید تا گوجه ها له نشوند و شکل ظاهری خود را حفظ کند.ترشی با آب گوجه یا سالاد مشهد مواد لازم برای ترشی با آب گوجه فرنگی: گل کلمیک میانه ​​و ریز خرد شده، گوجه فرنگی رنده شده ۲ کیلو، سیر ۱۰ رقم، یک بوته بزرگ خیار، ۵ تا ۶ بوته کوچک سبزی چلیپایی، موسیر خیس خورده، 100 گرم رب گوجه فرنگی، یک لیوان نمک و زیره، تخم گشنیز، زردچوبه و پودر زیره به میزان لازم، سرکه، یک لیوان، طرز تهیه ترشی با آب گوجه فرنگی: گوجه فرنگی ها را شسته و در مخلوط کن بریزید و تبدیل به گوجه فرنگی کنید. آب میوه.سرکه را افزایش کنید و حدود 5 تا 10 لحظه بجوشانید و بگذارید خنک شود. پایان مواد ترشی را ریز خرد کنید. پایان مواد خرد شده را در ظرفی بریزید و سپس آب گوجه فرنگی، سرکه، ادویه و رب را به آن افزایش کنید. و مخلوط کنید و در لیوان بزرگی بگذارید و در یخچال نگهداری کنید.این ترشی مخصوص استان خراسان است و به سالاد مشهد معروف است. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …