طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

درست کردن ترشی گوجه گیلاسی,نحوه درست کردن ترشی گوجه گیلاسی تهیه ترشی گوجه گیلاسی

مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه گیلاسی: 1 کیلو و 500 گرم گوجه گیلاسی (تازه) 60 گرم سیر 6 تا 8 حبه آب 5 پیمانه شکر 5 قاشق غذاخوری آبلیمو ترشی 2 قاشق چایخوری فلفل سیاه. به 6 ادویه دلخواه به میزان لازم نمک 2 قاشق سوپخوری سوپخوریترز برای تهیه ترشی گوجه گیلاسی: سه لیتر کاسه شیشه ای را در آب بجوشانید سپس خشک کنید. شبات تازه را در ظروف شیشه ای قرار دهید. حبه های سیر را داخل ظروف شیشه ای قرار دهید. حبه های سیر را روی بشقاب ها قرار دهید. آب، نمک و شکر را در کاسه مناسبی روی حرارت زیاد به جوش آورید. بعد از جوش آمدن سرکه را افزایش کرده و 2 تا 3 لحظه دیگر به جوشاندن مواد ادامه دهید و گوجه های گیلاسی را بشویید و دو جهت آن را با چنگال سوراخ کنید. سپس آنها را به آب در حال جوش افزایش کنید و در کاسه را ببندید و به مدت 15 تا 20 لحظه روی حرارت ملایم بپزید. سپس گوجه فرنگی ها را به کاسه های شیشه ای منتقل کنید. فلفل سیاه و چاشنی های دلخواه را افزایش کنید. مخلوط آب و سرکه را داخل شیشه ها بریزید و درب آن ها را استوار ببندید.تا زمانی که ماریناد ببندد در جای خنک نگهداری کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی گوجه سبز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …