مواد لازم برای موس بیسکوییت و کارامل: 1 قاشق غذاخوری ژلاتین پودر شده، 1/3 پیمانه شیر با عسل، 1 قوطی پودر کوکی پتی برد، 120 گرم خامه صبحانه، دو رقم 200 گرم، مجموعا 400 گرم طرز تهیه موس کیک و کارامل : یک قوطی عسل در قابلمه بزرگی پر از آب به مدت سه ساعت می جوشانیم و مواظب باشیم آب قابلمه کم نشود چون قوطی کنسرو کم نمی کند. خارج از آب بماند سپس بگذارید قوطی به دمای محیط برسد، در این صورت عسل شما کاراملی می شود، ژلاتین را با آب سرد افزایش کنید شیر عسل کاراملی شده را در ظرفی بریزید و بیسکویت پودر شده را افزایش کنید، خامه را هم بزنید تا یکدست شود و به شیر عسلی و بیسکویت افزایش کنید و در قالب مورد نظر بریزید و سه ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. در آخر می توانید روی آن را با پودر کاکائو تزئین کنید.
طرز تهیه موس بیسکوییت و کارامل
طرز تهیه موس بیسکوییت و کارامل