طرز تهیه کیک پرتقال یونانی

پخت کیک پرتقال یونانی, مواد لازم برای کیک پرتقال یونانی طرز تهیه کیک پرتقالی یونانی

دسرهای یونانی انواع گوناگون و جذابی دارند. از کیک و شیرینی گرفته تا کلوچه های ترد، پرآب و رنگارنگ. غذاهای لذیذ یونانی معمولا با عسل، آجیل، خامه و میوه درست می شوند. کیک پرتقالی یکی از این شیرینی های سنتی و فوق العاده است که طرز تهیه آن را در این مطلب خواهید آموخت.کیک پرتقالی یونانی یا پورتوکالوپیتا یک کیک بینهایت غنی و گوناگون با طعم و طعم شربتی است که با ماست کامل، پرتقال تازه و پرتقال تازه درست می شود. دارچین درست می شود. کافی است یک قاشق پر از بستنی وانیلی را روی کیک بریزید و روی آن مقداری سس شکلاتی بریزید.مواد لازم برای کیک یونانی پرتقالی: 200 گرم ماست پرچرب، 1 ​​پیمانه شکر، 1 فنجان آب پرتقال، 1 پیمانه بکینگ پودر، 4 قاشق غذاخوری پوست، 1 رقم پرتقال (رنده شده)، 1 قاشق غذاخوری وانیل، 450 گرم خمیر یوفکا، مواد لازم برای شربت: 2 لیوان آب، 2 لیوان شکر، 1 پوست پرتقال (رنده شده)، 1 رقم چوب دارچین. طرز تهیه کیک پرتقالی یونانی: خمیر یوفکا را باز کرده و ورقه های آن را روی سطح صاف قرار دهید و اجازه دهید به مدت 20 لحظه در دمای اتاق خشک شود.سپس چند ورقه یوفکا را روی یک ورقه بزرگ بیسکویت باز کنید و در دمای 100 درجه سانتیگراد بپزید تا خشک شود.این کار را برای سایر خمیرهای یوفکا نیز ازسرگیری کنید برای تهیه این کیک با ماست پرچرب ابتدا باید شربت خود را درست کنید. در قابلمه ای شکر و پوست پرتقال رنده شده را با یک تکه چوب دارچین به مدت 5 تا 10 لحظه بجوشانید تا شکر خوب حل شود و شربت غلیظ شود. شربت را کنار می گذاریم تا خنک شود و الان نوبت تهیه کیک است. روغن ذرت را در یک کاسه بزرگ بریزید و شکر را افزایش کنید و مخلوط کنید. ماست، آب پرتقال، پوست پرتقال رنده شده و وانیل را به مواد افزایش کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد یکدست شده و مواد یکدست و یکدستی به دست آید. بیکینگ پودر را به مواد افزایش کنید و به آرامی مخلوط کنید و با دست ورقه های یوفکا را برش بزنید و به مخلوط افزایش کنید سپس خوب مخلوط کنید و با یک برس آشپزخانه کف و کناره های سینی یا کاسه مخصوص روغن را رنگ کنید. تارت را خوب بریزید و مواد را داخل آن بریزید. سینی را در فری که با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت 40 تا 50 لحظه قرار دهید.وقتی کیک رنگ خوبی به خود گرفت و به نظر پخته شد، یک چنگال داخل آن بچسبانید و اگر چنگال بدون چسبیدن مواد بیرون آمد، کیک پرتقالی و ماست یونانی شما آماده است.نوبت مرحله هیجان انگیز است! شربت پرتقال سردی را که درست کردید روی پنکیک بریزید و بگذارید خوب جذب شود سپس کیک را در یخچال بگذارید تا خنک شود. این کیک بهتر است سرد سرو شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه كاپ كیک حلوایی و گردو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …