طرز تهیه کیک کرامبل سیب

نحوه درست کردن کیک کرامبل سیب,مواد لازم برای تهیه کیک کرامبل سیب طرز تهیه کرامبل سیب

مواد لازم برای کرامبل سیب: آرد 2 پیمانه نان فرانسوی، 3 رقم تخم مرغ، 100 گرم کره، 2 قاشق غذاخوری روغن مایع، 2/3 پیمانه ماست شیرین، شکر، 1 پیمانه زعفران، 3 رقم تخم مرغ، بکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری، مواد لازم برای تهیه کرامبل: سیب، پوست کنده و خلال شده 2 رقم بیسکویت ساقه طلایی 1 بسته پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق غذاخوری قهوه سریع نسکافه ای 1 قاشق غذاخوری کره 50 گرم طرز تهیه کرامبل: ابتدا کلوچه ها را پودر کرده و با بقیه مواد خشک مخلوط می کنیم سپس کره ای که به دمای محیط رسیده را افزایش می کنیم و با نوک انگشت مواد را خرد می کنیم یا در مخلوط کن می ریزیم. سیب ها را برش بزنید و رزرو کنید طرز تهیه کرامبل سیب: ابتدا شکر را در دمای محیط به مدت 5-6 لحظه مخلوط کنید سپس روغن مایع را افزایش کنید سپس تخم مرغ ها را یکی یکی افزایش کنید و مخلوط کنید سپس ماست و ماست را افزایش کنید. دوباره آرد الک شده و بیکینگ پودر را به مایع کیک افزایش کنید.داخل قالب را با روغن چرب کنید و کف قالب کاغذ روغنی بگذارید و نیمی از مواد کیک را بریزید سپس سیب های خلال شده را داخل شکر بریزید و سپس روی مواد کیک قرار دهید و مواد کرامبل را داخل قالب بریزید. سیب و نرمبقیه مایع کیک را روی مواد کرامبل بمالید و بقیه مایع کیک را روی مایع کیک بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 45 لحظه بگذارید. توجه: مواد این کیک نسبت به مواد کیک سفت می باشد. کیک مواد کیک های دیگر و لایه رویی مواد کیک را با شکیبایی پهن کنید تا همه اقبال های کیک یکسان شود. ماست باید پر چرب، بدون آب و شیرین باشد.* پودر نسکافه را می توان سوا کرد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی انجیر

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …