خامه سنگین و دوبل چیست؟ + طرز تهیه

روش استفاده از خامه سنگین, ماندگاری خامه دوبل, روش استفاده از خامه دوبل خامه یا خامه دوبل

طرز تهیه خامه + انقضا

خامه را از قبل به عنوان خامه قنادی می شناسید، خامه پایه اصلی خامه شکل گرفته می باشد که برای تزیین انواع کیک، شیرینی و دسر استفاده می شود. خامه سنگین عموما به خامه قنادی معروف می باشد، دلیل شهرت کیک های شیرین تر و شیرینی تر، وجود این خامه غلیظ می باشد که در انواع کیک ها و دسرها استفاده می شود. خامه یکی از لبنیات می باشد که توسط دستگاه جداکننده از شیر سوا می شود. دلیل تنوع خامه های قنادی تفاوت در درصد چربی آنهاست. می توانید از انواع خامه در تهیه شیرینی، سوپ، پاستا، سس و انواع نوشیدنی ها مشابه نسکافه، لاته، خامه قنادی و غیره استفاده کنید. خامه دوبل یا خامه غلیظ پرچرب می باشد و برای مصرف روزانه مناسب نیست. کرم سنگین در مقایسه با سایر کرم ها بیشترین میزان چربی را دارد.خامه صبحانه معمولی یا خامه روشن (به انگلیسی Light Cream) 20-30 درصد چربی دارد و برای مخلوط کردن و شکل دادن مناسب نیست، از خامه سبک برای تهیه نوشیدنی هایی مشابه موکا، قهوه و هات چاکلت استفاده می شود. خامه سنگین, خامه دوبل, خامه دوبل چیست تفاوت بین خامه دوبل و خامه غلیظ
تفاوت بین خامه دوبل و خامه چرب میزان چربی خامه غلیظ بین 36-40 درصد می باشد. خامه سنگین به عنوان خامه قنادی و برای تهیه خامه شکل گرفته و خامه قنادی استفاده می شود.خامه دوبل در بیشتر موارد به خامه غلیظ نیز معروف می باشد اما درصد چربی آن بیشتر می باشد و 50-48 درصد می باشد و به آسودگی می توانید شکل دهید. خامه دوبل بهترین خامه برای شکل دهی می باشد، چربی زیاد آن سبب می شود که به آسودگی پف کند و ماندگاری خوبی دارد، درصد چربی بالای خامه غلیظ سبب می شود که به آسودگی مخلوط شود و شکل دهد که در این صورت تبدیل به خامه شکل گرفته می شود. (به انگلیسی: Whipping Cream). خامه شکل گرفته به طور کلی درصد چربی کمتری نسبت به خامه غلیظ دارد چون پودر قند به آن افزایش شده می باشد، می توانید یک سوم تا یک دوم وزن خامه غلیظ، پودر قند را افزایش کنید و سپس هم بزنید تا یکدست شود. برخلاف خامه غلیظ، خامه شکل گرفته ماندگاری زیاد کوتاهی دارد و باید بلافاصله استفاده شود.خامه سنگین, خامه دوبل, خامه دوبل چیست طرز تهیه خامه سنگین
برای تهیه خامه غلیظ می توانید دو سوم فنجان شیر یا یک سوم فنجان کره را با هم مخلوط کنید.شیر را از دو ساعت قبل به دمای اتاق برسانید. کره را روی حرارت غیرمستقیم حرارت دهید تا ذوب شود، سپس کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد. شیر و کره را با هم مخلوط کرده و به مدت 3 لحظه با سرعت کم مخلوط کنید تا یکدست و سفت شود. اگر به کره دسترسی ندارید می توانید طبق دستور پشت آن را با ترکیب خامه خشک و شیر و پودر قند درست کنید. خامه غلیظ خانگی شما آماده می باشد، می توانید خامه غلیظ خانگی را در کاسه دربسته در یخچال تا 2 روز نگهداری کنید.  طرز تهیه خامه دوبل, خامه قنادی, تفاوت خامه دوبل و خامه سنگین کرم دوبل یا کرم غلیظ چیست؟ طرز استفاده از خامه غلیظ و کرم دوبل میوه ای. در پودینگ استفاده کنید. استفاده در پخت و پز. و برای تزیین کیک و دسر استفاده می شود. خامه دوبل زیاد غلیظ می باشد و می توانید آن را با قاشق روی پودینگ یا میوه بریزید. خامه دوبل برای زدن طعم سس ها استفاده می شود خامه دوبل بهترین خامه برای فیلینگ بیسکویت می باشد.ماندگاری کرم دوبل و خامه غلیظ. خامه غلیظ شکل گرفته را می توانید به مدت 5 روز در فریزر نگه دارید و در صورت باز بودن بسته بندی کارخانه می توانید آن را به مدت 3 روز در فریزر نگهداری کنید.خامه سنگین در صورت تشکیل نشدن می تواند تا 2 ماه در فریزر سالم بماند. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …