خواص دوغ کفیر

دوغ کفیر سبب افزایش حرکات دودی روده و درمان یبوست می شود

دوغ کفیر چیست؟

دوغ کفیر یک نوشیدنی ترش و گازدار و یک فرآورده حاصل از تخمیر شیر است.

دوغ کفیر نوعی نوشیدنی پرکالری و غنی از باکتری های پروبیوتیک، اسید لاکتیک، الکل، کلسیم، پروتئین، ویتامین ها به ویژه گروه ویتامین های B و ریز مغذی ها است.

کفیر یک نوع قارچ است که از قفقاز داخل شده و فواید بینهایت بینهایت خوبی دارد. طوری که مردمان قفقاز سن طولانی خود را در خوردن کفیر می دانند. جالب این است که این قارچ در تاریکی باید باشد و تنها کافی است که هر شب شیر روی آن بریزیم و فردا شب یک دوغ خوشمزه داریم. با ریختن شیر روی این قارچ رشد می کند و می توانیم بعد از مدتی به دوستان کمی از قارچ را بدهیم و نفر بعدی هم همینطور.

مردمی که با داشتن عمری بالای صد سال هنوز هم بر اسب سوار می شوند و در دامنه های قفقاز یکه تازی می کنند. آنها راز سلامتی و سن زیاد خود را به مصرف کفیر نسبت می دهند.

به قارچ کفیر لوازم فلزی نخورد آن را درون کاسه پلاستیکی یا شیشه ای با درب پلاستیکی نگهداری کنید.

هر دو لیوان دوغ یا کفیر به اندازه یک لیوان شیر یا ماست خواص تغذیه ای دارد و افراد گرفتار به عدم تحمل لاکتوز که به آسودگی شیر را هضم نمی کنند می توانند از این نوشیدنی به میزان بیشتری استفاده کنند.

این نوشیدنی تخمیری از سریال ای از باکتری های زنده و مفید برای بدن تشکیل شده است بطوریکه دانشمندان راز سودمندی کفیر را برای سیستم ایمنی و گوارش وجود این باکتری ها می دانند. به این باکتری ها « پروبیوتیک » اطلاق می شود.

بیشتر بخوانید:  پیچک کدو چیست؟ + خواص و روش مصرف

همچنین مخمرهای موجود در آن قادر به ساخت اسید فولیک بوده که کوآنزیم یک سری واکنش های حیاتی سمت رشد سلول ها است.

کمبود اسید فولیک در خانم ها بویژه خانم های باردار شایع است. این محصول معجزه آسا در پیشگیری و درمان بیماری ها بینهایت مفید است. مهمترین خواص درمانی آن در مراکز تحقیقاتی معتبر دنیا به ثبت رسیده است.

خواص دوغ کفیر,آشنایی با فواید دوغ کفیر

دوغ کفیر سبب بالا بردن قدرت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری ها می شود

خواص درمانی کفیر :

اصلاح سیستم گوارش در روزگار مصرف داروهای آنتی بیوتیک

 هضم آسوده تر شیر و جذب بهتر مواد مغذی موجود در آن

 افزایش حرکات دودی روده و درمان یبوست

 مقوی برای زنان باردار، شیرده و مسن

 غنی از کلسیم، فیبر و پروتیئن

 پیشگیری از بیماری پوکی استخوان

 درمان آلرژی ها

 بالا بردن قدرت سیستم ایمنی بدن در مقابل عوامل بیماری زا

 ترشح بزاق دهان

 درمان اسهال و خلاف عفونی کننده محیط روده

 درمان کودکان گرفتار به بیش فعالی یا هایپر اکتیویتی

 درمان بیماری عدم تحمل لاکتوز در کسانی که نمی توانند شیر بخورند

 درمان فشار خون

 

درباره دوغ کفیر, کفیر چیست

دوغ کفیر در درمان بیماری های گوارشی مفید است

علاوه بر باکتری های مفید، کفیر مملو از ریز مغذی های بینهایت حیاتی برای تک تک سلول های بدن ما می باشد که در کمتر مواد غذائی وجود دارد. موادی مشابه:

 بیوتین

 ویتامین K2

 ویتامین های گروه B

 IgE

 آنتی باکتریال ها و خلاف قارچ های طبیعی مشابه Lactic Acid dextrorotatory

بیشتر بخوانید:  مواد غذایی سرشار از آهن

 انواع آمینو اسید های کمیاب

و مواد مفید دیگری که تاثیر شگرفی در ایجاد سلامتی و افزایش طول سن خواهند داشت.

البته ذکر این نکته بینهایت ضرروی می باشد، که دوغ های صنعتی که کارخانه های معروف به عنوان کفیر تولید می کنند، اصلا خواص کفیر طبیعی را ندارند. به سمت روزگار بر بودن استفاده از قارچ های زنده، دوغ های کارخانه ای با استارتر خشک شده قارچ کفیر که از کشور روسیه یا اوکراین داخل می شود تهیه می شوند.

در واقع فرآیند تخمیر شیر در دوغ های شرکتی با نام کفیر، توسط باکتری های مفید کفیر زنده صورت نمی گیرد. پس دوغ کفیری که در فروشگاه ها به فروش می رسد، اصلا خواص کامل این ماده سلامتی بخش را ندارد، هر چند که مصرف آن بهتر از دوغ معمولی و بینهایت بینهایت بهتر از نوشابه های سیاه، قرمز و زرد می باشد.

مضرات دوغ کفیر

بسیاری از دوغ های تولیدی با نام کفیر نجس هستند و گرفتار گازدارشدن و تورم بسته بندی (در دوغ هایی که روی بسته بندی آنها واژه «بدون گاز» متن‌ شده‌ است) می‌شوند. متاسفانه گاهی افزودنی های غیرمجازی برای پیشگیری از گازدارشدن به دوغ کفیر افزایش می شود که این خود می تواند مضرات دوغ کفیر را بیشتر از سود آن کند.

براساس استاندارد ملی ایران در خصوص دوغ های گازدار نه دوغ های بدون گاز که اکثر دوغ های بازار را تشکیل می دهد، ‌گاز موجود در دوغ ها گاز تخمیری یا تزریقی است و نه طبیعی. گاز تخمیری از تخمیر میکروب ها به دست می آید و گاز تزریقی با دستگاه تزریق می شود. گفتن اینکه گاز موجود در آنها طبیعی است کاملا اشتباه است. بنابراین بهتر است بدانید گازداربودن نوشیدنی هایی که باید بدون گاز باشند، به معنای کیفیت و مزیت آنها نیست بلکه نشان از فساد آنها دارد. البته نوشیدنی های کفیر نیز مشابه دوغ کفیر باید تا روزگار مصرف در یخچال نگهداری شوند.

بیشتر بخوانید:  خواص درمانی چغاله بادام

کفیر سبب ایجاد تغییرات رنگدانه بر روی دندان می شود که در بلندمدت سبب سایش و خوردگی مینای دندان می شود. اثرگذاری کفیر بر کاهش ریزسختی می تواند ناشی از اثرات فیزیکی کفیر نیز باشد چرا که کفیر حاوی دانه های ریزی است که می توانند سبب سایش مینای دندان شوند و در عملکرد آن، ریزسختی مینای دندان کاهش می یابد.منبع: خوی وب

 

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …