طرز تهیه ترشی غوره و غوره شور

طرز تهیه غوره غوره,درست کردن ترشی غوره طرز تهیه ترشی
به عنوان خیار شور هم در کنار غذا و هم به عنوان طعم دهنده و چاشنی در انواع غذاهایی که غور تازه می خواهند استفاده می شود. مواد لازم برای ترشی غور : غور 500 گرم سرکه 500 گرم نمک به میزان لازم طرز تهیه ترشی غور : از ترشی غور به عنوان غذا استفاده کنید زیاد خوشمزه می شود. می توانید غوره ها را نمک بزنید و در پخت و پز استفاده کنید ابتدا غوره های عسگری را خرد کنید. سپس ترشی ها را در یک بطری شیشه ای پاک بریزید، لیوان شما باید کاملا خشک شود، سپس مقداری نمک روی آن ها بریزید، سپس روی خیارشورها را با سرکه بپوشانید، اگر ترش را دوست ندارید می توانید مقدار سرکه را نصف کنید و نیمی دیگر به آب آب جوشیده سرد بریزید. درب شیشه را استوار ببندید و بعد از دو هفته می توانید از خیارشور استفاده کنید. ترشی غوره,طرز تهیه غوره شور طرز تهیه ترشی

برای تهیه نمک غورگر ابتدا غورگر عسگری را پاک کرده و خرد کرده و بشویید و روی پارچه پاک پهن کنید تا آب آن گرفته شود و غورگر خشک شود. .سپس مقداری آب نمک را بجوشانید و شکیبایی کنید تا خنک شود. سپس گیلاس را داخل لیوان بریزید. در آخر آب نمک جوشیده و خنک شده را روی خون بریزید تا کاملا روی آنها را بپوشاند و درب کاسه را استوار ببندید و در یخچال بگذارید خون نمک پس از حدود 2 هفته آماده مصرف میباشد. نکاتی برای تهیه ترشی شور: • بهتر میباشد پس از اولین استفاده در یخچال نگهداری شود. • می توانید گورو گورو را در فریزر نگهداری کنید. برای نگهداری در فریزر از ظروف پلاستیکی دربسته استفاده کنید.علاوه بر این، معمولا کاسه را پس از نمک زدن، مدتی در مکانی آفتابی قرار می دهند تا نور خورشید و گرما ورود آن را تسریع کند، اما محیط خشک و خنک می تواند نمک را خراب کند. کاهش اسیدیته .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی انگور

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی آسان و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …