دوستی با انواع غذاهای سنتی دزفول

نان چرب دزفولی, غذاهای محلی در دزفول, آش ارده دزفول دوستی با غذاهای سنتی دزفول، غذاهای لذیذ و رنگارنگ محلی. دزفول غذاهای محلی خوشمزه و خوش رنگی دارد که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم. معرفی غذاهای سنتی دزفول • اپیوز (اشکنه) غذاهای محلی دزفول, غذاهای اصیل و سنتی دزفول, غذای محلی دزفول, سوغات دزفول آشکنه یکی از غذاهای سنتی دزفول میباشد. مواد لازم: پیاز، نان خشک، دانه انار خشک، ادویه جات. فلفل. ، دستور نمک و زردچوبه: ابتدا پیاز را خلالی کرده و سپس در روغن حرارت دادن می دهیم، وقتی پیاز سرخ شد آب و ادویه های مربوطه را به این غذای محلی افزایش می کنیم. نان خشک را به قطعات کوچک و خوش طعم خرد می کنیم و نان را به مواد بالا افزایش می کنیم تا با هم بپزند و جا بیفتند. لازم به ذکر میباشد که وجود دانه های خشک شده انار اجباری نیست و می توان آن را با رب انار جانشین کرد.(طرز تهیه اشکنه) • برونی (نیمکت سلطان) مواد لازم: لوبیا، سیر، لیمو عمانی، فلفل، زردچوبه طرز تهیه: برای پخت این غذای محلی، مرحله اول سوا کردن لوبیا خشک از پوست آن میباشد، مرحله دوم: برای ریختن آنها در یک قابلمه آب استدر مرحله سوم تا حد امکان سیر، فلفل، زردچوبه و لیمو عمانی را به مواد افزایش کنید و بعد از هم زدن اجازه دهید کاملا بپزند. این غذا را قبل از سرو باید با چرخ گوشت صاف کنید و بعد از این کار روی میز بگذارید. مسنایمگ2 برشک یکی از غذاهای سنتی دزفولی میباشد. مواد لازم: آرد، روغن، شکر، زعفران. طرز تهیه: ابتدا آرد را با روغن مخلوط می کنیم قبل از اینکه داغ شود افزایش می کنیم تا سرخ شود در مرحله بعد زعفران و آب و شکر را به آنها افزایش می کنیم. این غذای محلی بیشتر مناسب خانم هایی میباشد که دانش آموخته شده اند • حمیس توله مواد لازم: توله، دانه انار خشک، رب انار، پیاز و ادویه جات. بعد از پختن گوشت بره، آب داخل کاسه خالی می شود و پیازهای خرد شده قبلی سرخ می شود، در نسخه قدیمی دانه های انار به مواد افزایش می شود. و نکته آخر اینکه بره پخته شده را با رب انار سرخ کنید.• بنگو (ماست و خیار) غذاهای سنتی دزفول, معرفی غذاهای سنتی دزفول, غذاهای محلی دزفول بنگو یا ماست و خیار از غذاهای سنتی دزفول مواد لازم: خیار، ماست، نمک، پیاز، پونه نمک لازم به آنها افزایش می شود.با افزودن ماست و پونه کوهی مواد کامل شده و پس از مخلوط شدن به مرحله خوردن منتقل می شوند. ماسووا معرفی غذاهای سنتی دزفول, غذاهای محلی دزفول, غذاهای اصیل و سنتی دزفول ماسووا یکی از غذاهای محبوب دزفول میباشد. گوشت را با هم می پزیم و بعد یک فنجان برنج را داخل موادمان می ریزیم تا با هم جا بیفتند. بعد از حاضر شدن مواد را می زنیم و شوید و شنبلیله را بعد از خرد کردن افزایش می کنیم، در مرحله بعد یک کیلو یا بیشتر ماست به کاسه مواد افزایش می کنیم و دوباره روی آتش می گذاریم سپس سیر و پیاز را حرارت دادن می دهیم. غذای ما. (طرز تهیه سوپ ماسوره) سوپ ماسوره غذاهای اصیل و سنتی دزفول, غذای محلی دزفول, سوغات دزفول یک غذای پرطرفدار در دزفول میباشد. مواد لازم: برنج، ماش، آب یا ارده کنجد، شیره خرما طرز تهیه: ابتدا ماش را پخته و پس از آبکشی، برنج را داخل حبوبات می ریزیم. حتی نرم، همدیگر را ببوسید، پس از پخته شدن برنج، آن را از قابلمه به یک کاسه یا سینی بزرگ منتقل کنید، سپس آرد را به آرامی افزایش کنید و مخلوط کنید. غذای آماده شده با شیر خرما میل می شود.مواد لازم: سبزی چغندر، چغندر، ماش، برنج، روغن، آب کنجد یا برنج: در مرحله اول چغندر و برگ چغندر را خرد می کنیم و سپس می گذاریم بجوشد، ماش و برنج را به آن افزایش می کنیم. و با هم کاملا بپزیدبعد از پخت مواد را به کاسه منتقل می کنیم. در مرحله بعد آب کنجد را روی سطح غذا می ریزند تا آماده مصرف شود سوپ لیست غذاهای سنتی دزفول, طرز تهیه غذاهای سنتی دزفول, غذاهای سنتی دزفول یک غذای محلی محبوب در دزفول میباشد. و سپس مواد دیگر را به آن افزایش کنید، مقدار برنج مصرفی در سوپ باید نسبتا کم باشد و چون این غذا به صورت رقیق تهیه می شود شبیه سوپ می باشد. این غذای محلی برای بیمار در زمانه سرماخوردگی مناسب میباشد.هریسه (حلیم) مواد لازم: حلیمی گندم، گوشت، چربی دنبه گوسفند طرز تهیه: برای تهیه حلیم دزفولی ابتدا دو تکه گندم را در آب خیس می کنیم و یک تا دو ساعت می گذاریم در آنجا بماند، سپس آب گندم را افزایش می کنیم. آن ها را خالی می کنیم و به همراه گوشت و بره در کاسه می گذاریم تا بپزد، وقتی موادمان پخته شد نمک لازم را افزایش می کنیم و با گوشت کوب یا همزن هم می زنیم، در صورتی که مواد کم آب بود می شود. سفت شود، بنابراین در این حالت کمی شیر یا آب به آن افزایش می شود، باید مواد نرم را با هم زدن به حدی ترکیب کنید که دانه ها در آن دیده نشوند.بعد از حاضر شدن غذا، بنا به ذائقه با دارچین، روغن یا شکر میل می شود. قلیه ماهی MASNAIMG 7 قلیه ماهی یک غذای مقوی و محبوب در دزفول میباشد. مواد لازم: ماهی (نمک، هامور، هامور، حلوای سیاه)، سبزی شنبلیله. ، برگ گشنیز، پیاز، تمر هندی، رب گوجه فرنگی. دستور غذا: کارمان را با انتخاب ماهی که تیغه های ریز در گوشت ندارد آغاز می کنیم. برای تهیه قلیه ماهی، ماهی را به قطعات کوچک تقسیم کرده و آن را کاملا بشویید تا از هرگونه آلودگی پاک شود. بعد از اینکه پیاز را خرد کردیم با کمی روغن حرارت دادن می دهیم. سپس سیر خرد شده، شنبلیله و گشنیز را افزایش می کنیم. در مرحله بعد ماهی را با سبزیجات و مقداری زردچوبه و نمک ترکیب می کنیم و سپس آب تمر هندی و رب گوجه فرنگی را افزایش می کنیم و اجازه می دهیم مواد به مدت 30 لحظه بپزند. قلیه ماهی را می توان به تنهایی یا همراه با نان خورد، اما بهترین روش برای سرو قلیه ماهی به صورت برنج و خورش میباشد.(طرز تهیه قلیه ماهی) قیمه غذاهای اصیل و سنتی دزفول, غذای محلی دزفول, سوغات دزفول یکی از غذاهای دریایی پرطرفدار دزفول میباشد. مواد لازم: طعم ماهی، سبزی پلو، گشنیز، شنبلیله، پیاز، سیر، آب تمر هندی، ادویه جات حاوی نمک و فلفل سیاه، رب گوجه فرنگی دستور تهیه: ابتدا داخل آن را پاک می کنیم. شکم ماهی را بجوشانیدنیازی به پاک کردن فلس های ماهی نیست و بهتر میباشد برای پیشگیری از سوختن پوست هنگام کباب کردن، کمی شیره خرما بمالید. داخل شکم ماهی کمی آب تمر هندی میریزیم تا جذب گوشت ماهی شود. سپس سبزی و پیاز را خرد می کنیم. بهتر میباشد سیر را به جای خرد کردن و افزایش کردن به سبزیجات رنده کنید، سیر داغ و پیاز رنده شده را سرخ کنید و مقداری تمر هندی بدون آب افزایش کنید، در مرحله بعد فلفل، نمک، آب تمر هندی را افزایش کنید و رب گوجه فرنگی را مخلوط کنید و بگذارید. داخل شکم ماهی اکنون ماهی را در فر یا آتش و حرارت می دهیم، البته می توان آن را در روغن سرخ کرد، اما متداول ترین روش، حرارت دادن دادن ماهی میباشد. بعد از پختن گوشت ماهی، قیمه آماده مصرف میباشد.معرفی معروف ترین غذاهای سنتی دزفول و آبادان با تصویرها: آش بامیه (طرز تهیه خورش بامیه)  لیست غذاهای سنتی دزفول, طرز تهیه غذاهای سنتی دزفول, غذاهای سنتی دزفول غذای بامیه دزفول غذاهای سنتی دسر مهلبیا معرفی غذاهای سنتی دزفول, غذاهای محلی دزفول, غذاهای اصیل و سنتی دزفول دسر مهلبیا دزفول سنتی امغست دزفول (طرز تهیه خورش بامیه امگست) از دزفول • فلافل غذاهای اصیل و سنتی دزفول, غذای محلی دزفول, سوغات دزفول فلافل یکی از محبوب ترین غذاهای سنتی در جنوب ایران و دزفول میباشد • کبه عربی (طرز تهیه کبه) غذاهای سنتی دزفول ، معرفی غذاهای سنتی دزفول غذای سنتی کبه عربی از نان چرب دزفول نان چرب غذای سنتی و ساده دزفول نان چرب غذای سنتی آسان دزفول

مطلب پیشنهادی

عروسی درخت نارنج چه مراسمی میباشد

قصه عروسی درخت انار عروسی درخت انار عطر شکوفه های نارنج خیابان های شیراز را …