طرز تهیه شیرینی به شکل حاجی فیروز

پخت شیرینی های حاجی فیروز, شیرینی حاجی فیروز طرز تهیه شیرینی عید نوروز به شکل حاجی فیروز

مواد لازم برای شیرینی حاجی فیروز: آرد سفید 250 گرم پودر قند 100 گرم روغن جامد 85 گرم کره 85 گرم 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری وانیل یک قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ فنجان رویال آیسینگ (برای تزیین روی کیک) به میزان لازم طرز تهیه کیک حاجی فیروز: برای تهیه کیک حاجی فیروز ابتدا با همزن بزنید. کره، روغن جامد و پودر شکر تا کرم رنگ شود. تخم مرغ و عصاره را افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود، در انتها آرد، پودر نشاسته و پودر کاکائو را روی مواد الک کنید و هم بزنید تا یکدست و یکدست شود، خمیر را به مدت 3 ساعت در نایلون استراحت دهید. بین دو نایلون به قطر 3 میلیمتر باز میکنیم و با کاتر قالب برش میزنیم و روی سینی فر قرار میدیم و به مدت ده الی پانزده لحظه داخل فر از قبل گرم شده با دمای 175 میذاریم تا پخته بشه (مراقب باشید نسوزد). کیک خنک میشه با رویال آیسینگ تزئینش میکنیم.نکات دیگر هنگام قالب دادن، اگر احساس کردید خمیر چسبناک است، آرد نشاسته را افزایش کنید تا خمیر دیگر چسبناک نباشد.(آرد معمولی افزایش نکنید.) می توانید خمیر بی رنگ را از خمیر سوا کرده و رنگ کرده و به شکل حاجی فیروز درآورید و در فر قرار دهید. روغن جامد را قطعا آب کنید سپس در یخچال بگذارید. تا دوباره سفت بشه استفاده کنید بازم تاکید میکنم روزگار پخت این کیک ده تا پانزده لحظه است اگه بیشتر بشه میسوزه.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه موس بیسکوییت و کارامل

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …