طرز تهیه شيرينی عسلی

درست کردن شيرينی عسلی,مواد لازم برای تهیه شيرينی عسلی طرز تهیه شيرينی عسلی مناسب عید نوروز

مواد مورد نیاز برای تهیه شيرينی عسلی: آرد 75 گرم، بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری، پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری، کره 1 قاشق غذاخوری، عسل 13 گرم، عسل 2 قاشق غذاخوری (30 گرم)، شیر حداکثر چند قاشق غذاخوری (در صورت لزوم) * 75 گرم آرد (در صورت چسبندگی) طرز تهیه دسر عسلی: کره را نرم کرده و عسل، آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده، شیر را کم کم افزایش کنید. کمی تا زمانی که خمیر صاف شود. سپس خمیر را بین دو جوراب نایلونی باز کرده و با قالب مورد نظر قالب می زنیم و سپس در سینی می گذاریم و به مدت حدود 12 لحظه در فر 170 درجه می گذاریم.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی انجیر

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …