طرز تهیه شیرینی نازک

درست کردن شیرینی نازک, مواد لازم برای شیرینی نازک طرز تهیه شیرینی نازک

 مواد لازم برای شیرینی نازک: 500 گرم آرد سفید شیرینی پزی، 5/1 قاشق چایخوری نمک، 1/5 قاشق چایخوری مخمر شیمیایی، 2 قاشق چایخوری کره یا مارگارین، 250 گرم کامل. تخم مرغ، 2 رقم وانیل خالص، یک قاشق چایخوری خامه صبحانه، 2 قاشق غذاخوری ماست (معمولی)، 150 گرم مواد لازم برای لایه نازک داخلی: 200 گرم کره یا مارگارین، دو و یک چهارم پیمانه شکر (400 گرم) آرد 3 لیوان (حدود 400 گرم)، هل رنده شده، جوز هندی رنده شده 1 قاشق چایخوری، مقدار کمی از این شیرینی ها به دلیل داشتن کره یا مارگارین زیاد ترد میباشد و خوش طعم و نسبتاً قابل نگهداری میباشد. طرز تهیه شیرینی پف دار نازک: آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم 3 بار الک کنید. کره یا مارگارین ذوب شده را در دمای آشپزخانه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود، 3 قاشق غذاخوری از مخلوط آرد را روی کره یا مارگارین بریزید و هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی افزایش کنید و هر بار مخلوط را هم بزنید و بعد از افزایش کردن هر تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد به مخلوط افزایش کنید.وانیل را با تخم مرغ دوم افزایش کنید (آرد را کم کم افزایش کنید تا خمیر سفت بماند)خامه را افزایش کنید، هم بزنید و کمی از مخلوط آرد را دوباره استفاده کنید، ماست را افزایش کنید و به خمیر بدهید. در این مرحله همزن را خاموش کرده و بقیه مخلوط آرد را با دست ورز دهید، در نهایت خمیر به دست آمده خمیری نرم و لطیف میباشد که به دست پاک نمی چسبد (دست پاک یعنی دست هایی که هنوز دست نزده اند. جرم). روی خمیر را بپوشانید تا فیلینگ آماده شود. (استفاده از هل و جوز هندی اجباری نیست و سلیقه ای میباشد اما استفاده از آن توصیه می شود) طرز تهیه فیلینگ: همه مواد را در غذاساز بریزید، با نوک انگشتان مخلوط کنید یا بمالید تا یکدست شود. آرد سوخاری را برگردانید. نحوه بسته بندی نازک: ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، کاغذ را با روغن مایع چرب کنید، خمیر آماده شده را وزن کرده و به دو اقبال مساوی تقسیم کنید. بقیه را دوباره به دو اقبال مساوی تقسیم کنید (تا دو رول نازک درست شود).هر اقبال از خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده به شکل مربعی به قطر 2 میلی متر باز کنید (آرد اضافی را با یک قلم مو سوا کنید تا خمیر بعد از پخت خیلی خشک نشود)روی خمیر را با فیل داخلی بپوشانید.با کف دست مواد را روی خمیر فشار دهید تا به خمیر بچسبد.خمیر را از یک جهت به شکل رول در آورید. دو جهت نان را ببندید و کمی صاف کنید و با کشش نان آن را نازک کنید و با چاقوی تیز نان را برش بزنید و برش ها را روی سینی فر بچینید. این کار را با اقبال دوم خمیر دوباره‌کاری کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مینی کیک خرمالو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …