طرز تهیه شیرینی جوز قندی


خشکبار سنتی استان مرکزی, جوز قندی طرز تهیه, دستور تهیه جوز قندی طرز تهیه سوغاتی های استان مرکزی
جوزکندی یکی از شیرینی ها و خشکبارهای سنتی استان مرکزی میباشد که با گذاشتن پودر یا آجیل مخصوص داخل میوه های خشک مشابه هلو، آلو و انجیر برای شب یلدا تهیه می شود. جوز هندی قندی یکی از میوه های خشک خوشمزه و مقوی شهرستان نراق میباشد که در فصل پاییز تهیه می شود. جوز هندی سوغاتی از استان مرکزی به ویژه شهرستان نراق میباشد. جوز هندی شیرینی سنتی شب یلدا میباشد. از جوز هندی برای پذیرایی در مهمانی های خاص به خصوص در روزهای روز بیکاری استفاده می شود. برای تهیه جوز هندی از هلوی محلی به نام آلگ که طعمی ترش و شیرین دارد استفاده می شود. این سوغاتی از استان مرکزی به عنوان گران ترین میوه خشک یا شیرینی سنتی ایران شناخته می شود. جوز هندی شیرین بینهایت مغذی و خوشمزه میباشد و ساعت ها انرژی بدن را تامین می کند. می توانید از آن به عنوان یک میان وعده سالم استفاده کنید. جوز هندی قندی به دلیل ترکیب کامل می تواند به عنوان یک بمب غذایی و انرژی زا استفاده شود. این غذا تبهکار نمی شود، فضای کمی را اشغال می کند و کالری بالایی به بدن می رساند و سبب می شود تا مدت ها احساس سیری کنید.به همین دلیل یکی از بهترین جیره های جنگی برای سربازان در دوران های قدیم محسوب می شود و احتمالا دلیل اصلی تهیه این شیرینی استفاده آسوده و حمل آسان آن توسط سربازان در جنگ ها بوده میباشد.امروزه استفاده از جوز هندی شیرین شده بهترین گزینه برای افرادی میباشد که علاقه زیادی به کوهنوردی و طبیعت گردی دارند و در صورت عدم دسترسی به غذا می تواند انرژی لازم را برای بدن شما فراهم کند. شهر برزک بینهایت بیشتر میباشد و انواع مختلفی دارد. میوه های محلی به شکل آلو، انجیر، گواوا، هلو الگی، گلابی گنجونی تهیه می شود. برای تهیه جوز هندی قندی ابتدا آجیل را در خورشید می گذارند تا نیمه خشک شود سپس هسته آن را سوا می کنند و وسط آن را با پودر مخصوص یا گردوی نصف شده پر می کنند (در گویش محلی به گردوها جوز می گویند) و دوباره آن را در خورشید بگذارید تا خشک شود. جوز قندی اصفهان, طرز تهیه جوز قندی, طرز تهیه جوز قندی طرز تهیه گردوی قندی
گردوی قندی با هلو خشک، مواد لازم برای گردوی قندی با هلو خشک، هلو، به میزان دلخواه، بادام و گردو، شکر، هل، آرد نخودچی، به مزه، گردو نصف شده، به مزه، طرز تهیه آجیل کاراملی شده با هلو خشک، برای تهیه آجیل کاراملی شده با هلو خشک، هلوی محلی به نام الگ را پوست می کنند و حدود 3 روز در خورشید می گذارند تا نیمه خشک شود.ته میوه را با چاقو برش کوچکی بزنید و هسته هلو را سوا کنید و بگذارید یک روز دیگر در خورشید بماند.داخل هلو را با گردوی نصف شده با مخلوط آرد بادام، گردو، پودر قند و هل پر کنید تا مزه دار شود. در برخی مناطق آرد نخود را به این مخلوط افزایش می کنند. جوز قندی, جوز قندی اصفهان, طرز تهیه جوز قندی مغزهای هلو را ببندید و چند روز دیگر در خورشید بگذارید تا کاملا خشک شوند. آجیل هلو نباتی را در کاسه دربسته یا بسته بندی پلاستیکی در یخچال نگهداری کنید.مدت ماندگاری اسپند قندی در یخچال حدود 1 سال میباشد. در روش محلی جوز هندی شکرک زده را پس از خشک شدن به شاخه ای مشابه تسبیح می بندند و در جای خنک و تاریک از سقف آویخته می کنند تا بیشتر بماند. می توانید پودر هسته زردآلو را جانشین بادام و گردو کنید. .





مطلب پیشنهادی



دستور پخت کیک باتنبرگ خوشمزه و زیبا کیک باتنبرگ یک کیک اسفنجی شطرنجی قرمز و …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …