طرز تهیه کیک فرشته برفی


نحوه پخت کیک فرشته برفی, کیک فرشته برفی با سفیده تخم مرغ, کیک برفی دخترانه طرز تهیه کیک فرشته برفی
با بافت ترد و لطیف کیک فرشته برفی بافتی نرم و پف دار دارد، رنگ کیک فرشته برفی کاملا سفید برفی می باشد و بافت بینهایت ظریفی دارد که بلافاصله در دهان آب می شود. کیک فرشته برفی یکی از انواع کیک هایی می باشد که بافت بینهایت نرمی دارد. برای تهیه کیک فرشته برفی قطعا از آرد قنادی درجه یک استفاده کنید تا کیک شما به درستی پف کند. تهیه کیک فرشته برفی به مهارت زیادی نیاز دارد، بنابراین ممکن می باشد برای اولین بار نتوانید کیفیت عالی آن را تجربه کنید. . از آنجایی که برای تهیه این کیک تنها از سفیده تخم مرغ استفاده می شود، رنگ سفید برفی و چشم نوازی دارد. در ادامه مطلب دو روش برای تهیه این کیک خوشمزه و زیبا را با شما در میان می گذاریم. روش اول پخت کیک فرشته برفی مواد لازم کیک فرشته برفی 8 نفره پوست لیمو رنده شده 1.5 قاشق چایخوری. عصاره وانیل، 4 قاشق چایخوری کرم تارتار، 1.5 قاشق چایخوری نمک، 3/4 قاشق چایخوری تخم مرغ (سفید)، 10 رقم شکر دانه ریز، 2 پیمانه آرد کیک (الک شده)، 1/1/3 پیمانه مسنایمگ 1. طرز تهیه کیک غذای فرشته، سبک فر با دمای 180 درجه سانتیگراد تا داغ شود.1/2 پیمانه شکر گرانول را با آرد کیک مخلوط کرده و 3 بار الک کنید. سفیده تخم مرغ و نمک و خامه غلیظ را در ظرفی ریخته و با همزن برقی بزنید تا موج دار شود. سرعت همزن را کم کنید و 1 و نیم فنجان شکر را کم کم افزایش کنید و هم بزنید تا غلیظ و براق شود. وانیل و پوست لیموترش را افزایش کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا غلیظ شود. آرد را در 4 مرحله به سفیده ها افزایش کنید و با همزن به صورت دایره ای در یک سمت مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. کف یک قالب تارت 10 اینچی چرب نشده را خط بکشید و مایه تارت را داخل قالب بریزید و سطح آن را با کفگیر صاف کنید و به مدت 35 تا 40 لحظه در فر بگذارید تا بپزد. وقتی کیک فرشته برفی آماده شد حالت ارتجاعی پیدا می کند و اگر با دست روی سطح کیک را فشار دهید به جای خود باز می گردد. تابه را به مدت 5 لحظه کنار بگذارید، سپس قالب پای را روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود. بعد از سرد شدن کیک را از قالب خارج کرده و روی آن پودر قند بپاشید.روش دوم پخت کیک فرشته برفی مواد لازم برای کیک فرشته برفی 5 نفر شکر وانیلی 1 بسته خامه تارتار 1 قاشق چایخوری پودر قند 250 گرم آرد 150 گرم سفیده تخم مرغ 12 تخم مرغ نمک 1 هشتم قاشق چایخوری کیک فرشته برفی, دستور پخت کیک فرشته برفی, تزئین و خامه کشی کیک فرشته برفی طرز تهیه برف کیک فرشته

سفیده ها را در ظرفی فلزی بریزید و در کاسه را بپوشانید و چند لحظه در آب در حال جوش قرار دهید تا در بن ماری گرم شود اما باید مراقب باشید به دمای پخت نرسد و تبدیل شکل ندهد. .سفیده ها را از روی حرارت بردارید و با سرعت زیاد همزن برقی آغاز به هم زدن سفیده ها کنید تا به هم برسند و به شکل برف درآیند و در حین هم زدن پودر تارتار و وانیل و پودر قند را افزایش کنید و به هم زدن ادامه دهید تا شکل بگیرد. آرد و نمک را دوبار الک کنید و کم کم به سفیده ها افزایش کنید و به صورت دایره ای و آرام هم بزنید تا سفیده ها پف نکند. پایان سطح قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را تا دو سوم قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40-45 لحظه قرار دهید تا بپزد. بعد از خنک شدن کیک می توانید روی آن را با پودر قند یا خامه تزئین کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شکلات مارسیپانی





مطلب پیشنهادی



طرز تهیه سوغاتی «نبات قیچی» از شهر همدان نبات قیچی همان آبنبات های قدیمی می باشد …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …