آرد را 3 بار الک کرده و مایه سریع را افزایش می کنیم یک کاسه بزرگ می ریزیم.روغن جامد را روی حرارت غیر مستقیم ذوب کرده و به آرد افزایش کنید. آب را کم کم افزایش کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید که به دست نچسبد، وقتی خمیر در وسط کاسه جمع شد، دیگر آب افزایش نکنید. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را به مدت 5 لحظه ورز دهید سپس داخل کاسه برگردانید و سلفون بپوشانید و بگذارید 1 ساعت در دمای محیط بماند و از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و قالب دهید. به یک دوک در کف دست خود را. کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و توده ها را با دوری روی سینی بچینید و با کیسه فریزر بپوشانید و 15 لحظه استراحت دهید تا حجیم شوند. بشقاب عمیقی روی آتش بگذارید و به اندازه ای روغن بریزید که شیرینی ها شناور شوند و بعد از گرم شدن شیرینی ها را در آن سرخ کنید و روی حوله بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. در انتها مخلوط پودر قند و پودر هل را روی آنها بپاشید یا شیرینی ها را در این مخلوط بغلتانید تا کاملا با پودر قند آغشته شوند. این شیرینی سنتی گیلانی را اغلب با چای زعفران میل می کنند. .
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه کیک ذرت بدون گلوتن برای سلیاک مواد لازم برای تهیه کیک ذرت بدون …