طرز تهیه نان مایورکا


دستور تهیه نان مایورکا, نحوه پخت نان مایورکا, شیرینی نان مایورکا طرز تهیه یک نان مایورکا خوشمزه و شیرین مناسب برای صبحانه
نان مایورکا یا نان حلزونی یکی از محبوب ترین نان های بین المللی میباشد که برای صبحانه یا شام سرو می شود. نان مایورکا چیست؟نان مایورکان یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین نان های بین المللی میباشد که ظاهری شبیه حلزون دارد و معمولا برای صبحانه تهیه می شود. نان مایورکا را می توانید در صبحانه با کره، مربا، خامه عسل یا نوتلا یا عصرگاهی با یک فنجان چای یا قهوه سرو کنید. نان مایورکا به نان حلزونی اسپانیایی یا شیرینی ترکی نیز معروف میباشد. نان مایورکا مواد لازم برای نان مایورکا: خمیر مایه سریع 2 و ¼ قاشق چایخوری آب گرم ½ فنجان شیر گرم ¾ فنجان کره ½ فنجان شکر ¼ فنجان نمک ¼ قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 3 آرد 540 تا 560 گرم صبحانه. کره برای مواد میانه ​​25 گرم   طرز غلتاندن خمیر نان مایوركا طرز تهیه نان مایوركا خمیر مایه مایه، 1 قاشق غذاخوری شكر و آب گرم را در ظرفی مخلوط كرده و روی آن را بپوشانید و 10 لحظه شکیبایی كنید تا خمیر مایع به دست آید.شیر گرم را با بقیه شکر به زرده تخم مرغ افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود.مخمر را به شیر افزایش کنید. کره را در تابه ذوب کنید و به شیر افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد را 3 بار الک کنید و کم کم به مواد افزایش کنید و ورز دهید تا یکدست شود و خمیر نرم و لطیفی داشته باشید که در وسط کاسه جمع شود. روی خمیر را سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در دمای اتاق استراحت دهید تا حجم آن دو مساوی شود سپس خمیر را روی سطح کار منتقل کرده و با وردنه در مربعی به اندازه 1 سانتی متر باز کرده و مستقیم ذوب کنید و بعد از اینکه کمی خنک شد. ، پایان سطح رب را با قلم مو بمالید. خمیر را به صورت نوار برش داده و گرد کنید و روی سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید و با کیسه فریزر بپوشانید و 1 ساعت استراحت دهید تا غلیظ شود، خمیر را با قلم مو با خامه بمالید و نان را بپزید. فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 لحظه. برای اینکه نان نرم شود، یک کاسه آب داغ در فر در طبقه پایین یا کنار سینی فر قرار دهید.بعد از اینکه نان را از فر خارج کردید، بلافاصله با قلم مو کره بمالید و پودر قند بپاشید. طرز تهیه نان مایورکا, نان مایورکا, نان مایورکا وانیلی, مواد تشکیل دهنده نان مایورکا دستور تهیه نان وانیلی مایورکان
مواد تشکیل دهنده نان وانیلی مایورکان مخمر خشک 1/2 قاشق غذاخوری (5 گرم) آب 1/2 فنجان (100 گرم) شیر کامل 1/2 فنجان (100 گرم) کره 4 ق (113 گرم) کره آب شده 4 تخم مرغ زرده، عصاره وانیل، 1 قاشق چایخوری (8 گرم)، وانیل خشک، 1/4 قاشق چایخوری، نمک، 1 قاشق چایخوری (8 گرم)، شکر، 1/3 فنجان (70 گرم)، آرد همه منظوره، 375 گرم، پودر قند ، برای خمیر طرز تهیه نان مایورکا, نان مایورکا, نان مایورکا وانیلی, مواد تشکیل دهنده نان مایورکا پان د مایورکا وانی

 برای تهیه وانیل پان دو مایورکا، آب و مایه را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و به مدت 5 لحظه در جای گرم قرار دهید تا مایه واکنش داده و کف کند. شیر، شکر، نمک، زرده تخم مرغ، عصاره وانیل و کره آب شده را افزایش کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد را افزایش کنید و هم بزنید تا به صورت خمیر درآید. اگر خمیر خیلی چسبنده بود می توانید آرد بیشتری افزایش کنید تا زمانی که دیگر به دستتان نچسبد و خمیر یکدستی داشته باشید. روی خمیر را با یک پارچه پاک بپوشانید و به مدت 1.5-2 ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو مساوی شود.خمیر را با وردنه به کلفتی یک چهارم اینچ باز کنید و کره ذوب شده را روی آن بمالید و با چاقوی تیز به صورت نوار برش دهید و سپس هر نوار را گرد کنید.کف سینی فر را با کاغذ روغنی چرب کنید و خمیر رول شده را با دوری کمی از کف سینی قرار دهید و دوباره درب آن را بپوشانید و 45 لحظه استراحت دهید. نان ها را به مدت 12 تا 15 لحظه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا کمی برشته و برشته شوند. پس از خارج کردن از فر، پودر قند را روی آنها الک کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کراکر کنجدی





مطلب پیشنهادی



تصویر کیک اسپرسو طرز تهیه کیک اسپرسو آسان و خوشمزه کیک اسپرسو یک کیک عصرگاهی …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …